Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Petruš vy jste s Matym mocinky šikovný a moc se mi líbí,že s ním takhle užíváš jeho krásné dětství. Já to s dětmi vůbec neužila,protože jsem byla moc mladá a byly rychle za sebou,tak že to bylo hrozně hektické
Zato nyní bych si to fakt užila…když budu mít ještě šanci
Tak že myslíš,že testovat může být ještě brzy??Tak že mám ještě nějakou naději,že se ta mrcha,myslím Ms, neobjeví??Máš nějakou zkušenost s tímhle konkrétně,anebo jsi to slyšela?
No s matýskem si to snažím užít maximálně…po tom všem čekání na něj..
a kdo ví,jestli ještě bude sourozeneček…tak at mi nic neuteče…
už udělal svoje 1.samostatné krůčky…
a taky na sebe dnes převrátil židli ![]()
Oli…testík se má dělat až po termínu MS,nebo aspon v den,co bys to měla dostat.takže si myslím,že je ještě moc brzy,aby se něco ukázalo…pokud tam „něco je“
Tak ano Petruš,já tedy zklidním hormon,a vyčkám do pondělí,je to opravdu to nejrozumnější co můžu udělat
I když červíček hlodá a hlodá
A neboj se…medicína je dnes tak vyspělá,že takovým mladým ženským jako jsi ty,ještě dokážou k miminku pomoci
Uvidíš,že to klapne a Maty bude mít třeba sestřičku,já tomu věřím ![]()
Je to těžké,červík hlodá,ale stejně ti nic jiného nezbývá,než čekat…
No snad dítko ještě bude…u nás jsou ale ještě jiné věci,než jen jestli se to povede víš…
přítel už 2 děti má.....a ty jsou u nás velice velice často.....
máme byt 3+1…jeho holky tady mají pokojíček…Matyášek je v bývalé ložnici,my teda spíme v obýváku…a pak ještě jeden prcek---se sem nevejdeme ![]()
Petruško,já to mám taky nelehké,u mě ted taky bydlí moje dcerka,která se po 6letech rozešla s přítelem,nemá práci,a ještě mám u sebe svého nemocného tátu tak že vím moc dobře o čem je řeč
Ale když jste na to s přítelem spolu tak to určitě zvládnete na jedničku uvidíš ![]()
Oli,jasně,vždy se to dá nějak udělat…
zase říkám,3nebo 4 děti,to už je jedno ![]()
To máš pravdu,že 3 nebo 4 děti to už je jedno
Hlavně at vám to klapne a vy se tam určitě nějak vejdete…aspon bude u vás veselo ![]()
Oli…uvidíme…
a třeba jeho holky nebudou pořád jezdit tak často…
Ale ještě tak půl roku počkáme asi,pak o tom začnu uvažovat.....
teda ted jsem bez antiko,ale zatím nic ![]()
Oli…ještě si chci v klidu užívat matýska…
ještě nechodí,teda jooo za ručičku a je to ted kolem něj náročný,tak si nedovedu představit být těd těhu
![]()
Máš samozřejmě pravdu,jen si zatím pořádně užij s Matýskem a pak…bude třeba ta holčička ne?? ![]()
já bych klidně brala kluka
vždy jsem si přála mít 2 kluky ![]()
ale samo,že holčičku taky beru ![]()
já bych brala cokoli,jen aby to už bylo u mě v bříšku
Naposledy v 8/09,to skončilo v 8t missed a to měla být dvojčátka
Ted mi to nějak nejde a nejde
Petruš já se snad zblázním radostí,až se mi na testu objeví //
![]()
OLI…to je mi jasný,že se zblázníš radostí…
já když volala jak dopadla krev,rozbrečela jsem se sestřičce do telefonu…
To ti věřím,já bych bulela jak malý dítě
Tak se mi zdá,že tentokrát z toho clostíku nic nebude,už dnes mám takový náběh na Ms,nahnědlý…tak že se mi ta mrcha MS dostaví…a to jsem už dnes úplně v pytli s nervama
Tak musím volat tomu známému,aby mě rychle objednal v těch Mariánkách,at můžu pokračovat se stimulací a snad mi píchne i ten pregnyl nebo něco jinýho
Petruš asi existuje spousta jiných preparátů,že jo??On mi určí kombinaci pro mě nejvhodnější že??