Myom, těhotenství a věk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20993
20.5.10 13:18

Petruš vy jste s Matym mocinky šikovný a moc se mi líbí,že s ním takhle užíváš jeho krásné dětství. Já to s dětmi vůbec neužila,protože jsem byla moc mladá a byly rychle za sebou,tak že to bylo hrozně hektické :-( Zato nyní bych si to fakt užila…když budu mít ještě šanci :wink: Tak že myslíš,že testovat může být ještě brzy??Tak že mám ještě nějakou naději,že se ta mrcha,myslím Ms, neobjeví??Máš nějakou zkušenost s tímhle konkrétně,anebo jsi to slyšela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
20.5.10 15:25

No s matýskem si to snažím užít maximálně…po tom všem čekání na něj..
a kdo ví,jestli ještě bude sourozeneček…tak at mi nic neuteče…
už udělal svoje 1.samostatné krůčky…
a taky na sebe dnes převrátil židli :-?
Oli…testík se má dělat až po termínu MS,nebo aspon v den,co bys to měla dostat.takže si myslím,že je ještě moc brzy,aby se něco ukázalo…pokud tam „něco je“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
20.5.10 16:38

Tak ano Petruš,já tedy zklidním hormon,a vyčkám do pondělí,je to opravdu to nejrozumnější co můžu udělat :palec: I když červíček hlodá a hlodá :wink: A neboj se…medicína je dnes tak vyspělá,že takovým mladým ženským jako jsi ty,ještě dokážou k miminku pomoci :kytka: Uvidíš,že to klapne a Maty bude mít třeba sestřičku,já tomu věřím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
20.5.10 20:56

Je to těžké,červík hlodá,ale stejně ti nic jiného nezbývá,než čekat…
No snad dítko ještě bude…u nás jsou ale ještě jiné věci,než jen jestli se to povede víš…
přítel už 2 děti má.....a ty jsou u nás velice velice často.....
máme byt 3+1…jeho holky tady mají pokojíček…Matyášek je v bývalé ložnici,my teda spíme v obýváku…a pak ještě jeden prcek---se sem nevejdeme 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
21.5.10 10:58

Petruško,já to mám taky nelehké,u mě ted taky bydlí moje dcerka,která se po 6letech rozešla s přítelem,nemá práci,a ještě mám u sebe svého nemocného tátu tak že vím moc dobře o čem je řeč :-( Ale když jste na to s přítelem spolu tak to určitě zvládnete na jedničku uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
21.5.10 11:29

Oli,jasně,vždy se to dá nějak udělat…
zase říkám,3nebo 4 děti,to už je jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
21.5.10 13:29

To máš pravdu,že 3 nebo 4 děti to už je jedno :mrgreen: Hlavně at vám to klapne a vy se tam určitě nějak vejdete…aspon bude u vás veselo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
21.5.10 13:32

Oli…uvidíme…
a třeba jeho holky nebudou pořád jezdit tak často…
Ale ještě tak půl roku počkáme asi,pak o tom začnu uvažovat.....
teda ted jsem bez antiko,ale zatím nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
21.5.10 14:45

To víš že jo,jen do toho pořádně prašti at je sranda :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
21.5.10 19:17

Oli…ještě si chci v klidu užívat matýska…
ještě nechodí,teda jooo za ručičku a je to ted kolem něj náročný,tak si nedovedu představit být těd těhu :roll: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
21.5.10 19:25

Máš samozřejmě pravdu,jen si zatím pořádně užij s Matýskem a pak…bude třeba ta holčička ne?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
21.5.10 19:32

já bych klidně brala kluka :mrgreen: vždy jsem si přála mít 2 kluky :lol:
ale samo,že holčičku taky beru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
22.5.10 01:03

já bych brala cokoli,jen aby to už bylo u mě v bříšku :-D Naposledy v 8/09,to skončilo v 8t missed a to měla být dvojčátka :cry: Ted mi to nějak nejde a nejde :think: Petruš já se snad zblázním radostí,až se mi na testu objeví // :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
22.5.10 14:35

OLI…to je mi jasný,že se zblázníš radostí…
já když volala jak dopadla krev,rozbrečela jsem se sestřičce do telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
22.5.10 15:57

To ti věřím,já bych bulela jak malý dítě :dance: Tak se mi zdá,že tentokrát z toho clostíku nic nebude,už dnes mám takový náběh na Ms,nahnědlý…tak že se mi ta mrcha MS dostaví…a to jsem už dnes úplně v pytli s nervama :cert: Tak musím volat tomu známému,aby mě rychle objednal v těch Mariánkách,at můžu pokračovat se stimulací a snad mi píchne i ten pregnyl nebo něco jinýho :nevim: Petruš asi existuje spousta jiných preparátů,že jo??On mi určí kombinaci pro mě nejvhodnější že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí