Menstruace po porodu

28
17.4.10 13:59

MS po porodu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo stejný problém nebo by mi nemohl poradit.Po porodu jsem nedostala MS, dr. mi řekla, že je to v pořádku , že když kojím tak je to v pohodě.Ale nějak mi mlíčko došlo, ale občas když si zmáčknu prso ještě nějaká tekutinka vyteče.Ale rozhodně to není na kojení a už nekojím asi 2 měsíce.Minulý měsíc jsem MS dostala měla jsem jí asi 7 dní, ale ted marně čekám…těhotná nejsem.Nemohl by mi někdo poradit ?Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1133
17.4.10 15:48

U druhého dítěte jsem kojila už od začátku jen částečně a první MS mi přišla hned po šestinedělí a pak nic.A i když úplně jsem s kojením skončila už po 3 měsících, další MS přišla až po 6 měsících a pak už chodila pravidelně.Ta nepravidelnost nějakou dobu po porodu bývá asi celkem častá, ale dr.ti určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.4.10 20:57

Já měla MS teď od porodu poprvé ( dceri je 10mesicu ).Takže zatím čekám co bude dál,ale kamarádka to po té první dostala až za 50dní. Takže by to normální být mělo.Jinak kojila jsem skoro až do toho 10. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.4.10 21:29

No takže ještě počkám a kdyžtak asi mi dá dr injekci , no :(.Mě to teda nevadí být bez MS :andel: ale uvidíme, třeba se to srovná.Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.4.10 21:33

S tou injekci bych počkala.Ono to prý je vážně nepravidelně potom. Taky by mi to bez ní nevadilo.Byla to vážně pohodička :lol: A kolik je tvojí malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.4.10 23:36

No mě o ní dr. říkala už v lednu, ale jsem právě říkala, že jí nechci…
Malé 6 měsíců.Co u vás ? Máš jedno dítko ?Nebo víc ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.4.10 09:08
adaeze píše:
No mě o ní dr. říkala už v lednu, ale jsem právě říkala, že jí nechci…
Malé 6 měsíců.Co u vás ? Máš jedno dítko ?Nebo víc ?

Zatím mám jen dcerku, ale plánujeme sourozence :-) Ale až tak za rok se začnem snažit :-)
6 měsíců, to už je veliká slečna. Koukám, že tatínka máte taky z afriky,co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.4.10 10:00

Macinka :
noooo to máme :) jak jsi to poznala ? :)))
a když píšeš taky , tak váš tatka taky :D ?
A kolik je dcerce a jak se jmenuje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
18.4.10 21:51

No tak na fotce je to hezky poznat :-) My máme tatínka z Madagaskaru,takže ne úplně střed afriky. Erin je ted 10,5 měsíce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
8.5.10 20:51

adaeze: právě řeším úplně stejný problém jako ty…od poslední (1. od porodu) menstruace mám 38 dní a už 3. den jen trošku špiním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí