Nekojím už dlouho, náhle mě bolí prso

Anonymní
13.4.10 12:30

nekojím, bolí mě prso

Ahoj holky, prosím o radu. Mám roční holčičku, nekojím ji už přes půl roku, od včerejška mě bolí jedno prso. Pálí jako by se v něm dělal zánět. Zkusila jsem si jako vytlačit mléko (je to hloupost, já vím), ale z prsa mi vytekla kapka nějaké hnědé tekutiny. Nevypadá to na krev. Co by to mohlo být? Mám jít k doktorovi? Na gyndu? :oops: .
Děkuji a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
13.4.10 12:43

Zánět můžeš mít i když nekojíš, k dr. skoč, tím nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.4.10 12:46

Sunnyside, děkuju. Jsem zapomněla ještě říct, že ta hnědá tekutina je taková hustá, hustší než krev, skoro jako višňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.4.10 12:47

A, tak už ne jako anonym… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.4.10 12:50

Radúno zánět to být může, i když nekojíš. Taky jsem měla jako nekojící zánět v prsu. Namohla jsem si sval, při náročné práce a byl z toho zánět.

K dr. bych si zašla. buď k praktické nebo na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.4.10 12:58

podle popisu tekutiny to vypadá možná i na hnis, určitě k dr., ale záleží jestli máš lucidní praktickou, spíš na gyndu a nebo na mammologickou ambulanci - většinou bývá při chirurgické ambulanci ve větších nemocnicích :wink:
a ataky bych doporučovala nechat si udělat sono prsou, jeslti tam třeba není absces, nebo nějaké jiné zánětlivé ložisko :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
13.4.10 13:10

jak píší holky ,vypadá to na zánět ,takže rychle na gyndu pro atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
13.4.10 13:18

Holky děkuju. Už jsem volala, zítra jsem objednaná k dr. Jsem z toho trochu vyplašená, protože jsem všehovšudy měla v životě jen jednou zánět u kojení a to byl tak slabounký, že jsem neměla ani teploty. Tak ještě jednou děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
libusatkoo
26.8.13 19:34

Je možné aby to byl zánět?

Ahoj
Jsem tu uplně nová, ale čtu si tady vaše články a doufám, že i mě byste mohli pomoci.
Jsem maminka po dvou dětech obě jsem kojila pul roku, ted mladšímu je 2,5 roku, takže již druhým rokem nekojím a ted před týdnem mě začala horkost v těle, ale prso nebolelo, ted se mi zvyšuje teplota a prso začíná být těžké a takové bolestivější, nejhorší je, že mám stále mléko! doktoři nad tím kroutí hlavou a konečně mi dělali testy na hladiny hormonu, ale výsledky ještě nevím. Myslíte, že by to mohl být zánět prsu?

• Citovat
  • Upravit
10075
26.8.13 19:38

Ty jooooooooooo 8o a nikdo ti nedal nic na zastavení??? ja myslim, že to zanět byt muže pokud maš ještě mleko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.8.13 20:21

Mě se po prvním dítěti mléko dělalo ještě rok, po druhém bylo po 2 měsících pryč. Každá jsme jiná…zánět to být může. Dej si ledové obklady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
26.8.13 20:44

Pokud je to zánět tak jsou lepší lihové obklady než ledové. Natři na prso vrstvu krému a namoč látku do alkoholu a přilož-dávej dle potřeby a mělo by se ti ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí