Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ja jsem mivala takhle dlouhou menstruaci, kdyz mi bylo tak od 15 do 17. Zhruba 6 dni jsem menstruovala opravdu silne a pak to pomalu slablo, dohromady tech 10 dni. Pak se to casem nejak upravilo (samo), ted jsem tak na 5-6 dnech.
Ahoj. Jak píše teredes taky jsem to tak měla asi do 16. Potom jsem začla brát antikoncepci, tak se mi to urovnalo na cca 5 dní.
Ahoj devcata,musim se take podelit s mym problemem…Jsem rok po porodu,menzes najel normalne,po kojeni chodil cca pravidelne…Krvaceni bylo asi tri dny silne,pak ustavalo,takze menzes byl se vsim vsudy tyden.Minuly mesic se to ale najednou zvrtlo,menzes prisel tedy kolem „jeho“ datumu,ale byl strasne slaby a trval snad jen tri dny.Tak jsem tomu nedavala moc duraz,od ledna chodim pravidelne cvicit,tak jsem si rikala,ze je to treba tim..No a ted se to opakuje.Menzes prisel zase k datumu,ale nemohu tomu rict krvaceni.Mam vlozku na den,proste je to jen jakesi spineni.Jsem zvykla na klasicky menzes.Prvni dny silny a pak slabne…Ale toto se mi za cely muj menzes zivot nestalo.Myslite,ze bych mela jit k dr?Boleni bricha a vsechny ty veci k menzesu normalne mam,ale i tak je mi to divne.Co myslite,jste tu zkusene zenske ![]()
stildu já když cvičila, tak sem rychle zhubla a menzes se mi nedostavila, takže vliv má hubnutí nebo i stres, nevím čím by to mohlo být u tebe
třeba se ti to zase srovná. K dr. zajít můžeš nic tím nezkazíš. Co já bych za to dala mít to jenom 3 dny
2 dny vždycky skučím bolestí břicha ![]()
Dekuji za reakci…Ja nikdy v zivote necvicila a ted tedy chodim 2× v tydnu na step aerobik.Chodim od ledna a zhubla jsem asi 2-3kg a neco i na obvodech.Ale neprehanim to.Mozna,ze kolotoc kolem deti a to cviceni menzes ovlivnilo,jeste asi tedy pockam jak pristi mesic a kdyztak zajdu pro klid duse k Dr.HA neberu zadnou,takze telicko funguje ciste samo.Jsem po 2 detech,tak je mozna jen vic kolotoc ![]()
Diky a hezkou sobotu ![]()
jjanekk píše:
Stildu a nenapadlo te, ze bys mohla byt tehotna? Zkus test…
Moje řeč, hned jak jsem přečetla příspěvek mě to napadlo.
Boha jeho hoooolky nedeste meeeee ![]()
No,jedeme s manzelem na kondomu,tak snad neeeeeeee.Nic mi tedy neni…zadny priznak tak jako to bylo u obou deti…Ufffffffffff
![]()
No,to by byl goool ![]()
Mam doma test,tak to zitra rano zkusim,ale myslim,ze bych nemela byt tehu.Ovsem znate to…Prvniho syna mam pres HA,takze bych se nedivila uz nicemu.
Min.mesic jsem tesne pred tema menzes byla na pravidelne kontrole gyn a dr tedy nic nerikal ![]()
No,tak to je pekne,mam do zitra o cem premyslet…ale urco plasim zbytecne. ![]()
Tak jo holky,dam,zitra testnu,ale menzes se zacal rozjizdet trosicku vic,takze to asi bude tim cvicenim.Telo maka a nebylo zvykle ![]()
Hezky vecer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj. Já osobně prožívám svou první menstruaci. Na moji smůlu, když jsem je poprvé dostala, byla jsem ve škole. Měla jsem je od 14.5. - pátku až do 24.5. - pondělí neboli dnes. Jsem velice nerada že jsem je dostala brzo. Jemi 12 a v prosinci mi bude 13. já osomně to prožívala z počítku s bolestí břicha, ale teď je mi lépe. První 4 dny byli nejhorší. Krvácela jsem velice silně až po pár dnů to bylo lepší. Až v neděli to bylo jen pár kapek. Dnes jemi lépe a snažim se více cvičit. Já osobně myslím že mi cvičení pomáhá. Já už myslela že mi menstruace nepřestane. měla jsem je 10 dní a myslela jsem že i v pondělí je budu mít, ale naštěstí jsem je neměla. Má rodina mi říká že je mohu mít i dýl. říkají že jestli bychto měla dýl jak 14 dnů mělabych zajít k doktorovi. Nevím jestli se mámradovat nebo být nešťastná má matka je dostala až ve 14 a nikdo ve škole je podlemě nikdo ještě nemá. ![]()
Ahoj. Jak jsem včera psala tak jsem myslela že už měsíčky nemám. Ale když jsem se šla vystpchovat tak jsem měla na vložce takový pár žlutohnědých skvrnek.
Poradí mi někdo co to je??????
za odpovědi předem děkuji.
Ahoj děvčata,můžete mi prosím vás napsat,jestli je normální mít měsíčky 10 dní a více,nikdy se mi to ještě nestalo,max 7 dní,ale poslední 2 dny už byli jen slabé,teď to vypadá že skončit ne a ne.Mám zajít k doktorce,nebo se to prostě stává a mám vydržet.Ach jo,mám pořád něco,už jsem z toho vynervovaná.Díky za odpověďi.