Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
raději si zajdi k doktorce máš to jistější.já cistu měla a bolelo mě to jen na jedné straně…spíš jetli nejsi těhulka
to co popiuješ tomu odpovídá.nechci tě něják strašit proto zajdi k té doktorce,budeš to tak vědět na 99%
můžeš být i nastydlá na spodek
![]()
ahojky pupíčku, těhu to asi nebude ms. jsem měla normální a dokonce jsem si dělal i těhu testík ! je tam je jedna čárka a i druhá ale ta se nedá počítat za čárku pač vubec není vidět. je vidět jen na světle a po určitém naklonění
takže mám strach jestli to není cysta k dr. samozřejmě pujdu ale ted nevím jestli mám počkat do další ms. kterou mám dostat 20.4 nebo jít ted ![]()
raději si dojdi hned,tady není na co čekat…cista se ti muže zvetšit a to není dobré.mohla by si být na tom mnohem huř..Opravdu nečekej a jdi k doktorovi co nejdříve. ![]()
pupíčku děkuju za rady, doufám že to cysta nebude
uklidnuju se tím že cysta by bolena jen na jedné straně kde by byla a necestovala by po celém břiše
protože mě to bolí chvilku na levé straně, pak na pravé a potom mě bolí celé břicho a i záda ![]()
ahojky holky, mám otázečku! 24.3 jsem dostala ms. docela normální jen o den dřív a o den delší! už mám po ms. a břícho mě stále bolí jako bych to měla zase dostat
mám strach jestli to není cysta! tak se chci zeptat holek co měli cystu jestli je to bolelo jen na jedné straně kde byla ta cysta nebo všude možne! mě to bolí všude možně a zvedá se mi žaludek! předem děkuji za odpovědí