Doktorka tvrdí, že mi nic není, ale já mám neustálý výtok

Jenka
30.3.10 12:40

Neustálý výtok

Ahoj,mám problém s neustálým výtokem.Doktorka mě vždycky přeléčí nějakými globulemy,které stejně nikdy dokonale nezaberou,ale podle ní a výsledků jsem vždy po přeléčení zdravá a žádný nález nemám.Co dělat,o jaké vyšetření požádat?Není možné,abych přece musela neustále používat intimky,stačila mi vždy jedna na den,ale teď už to došlo tak daleko že nestačí 4 a mudra mi tvrdí že žádný zánět nemám a že jsem zdravá.No to asi nebudu,nebolí mě sice nic,ale je to nepříjemné samozdřejmě a asi to nebude vpořádku,na jaké vyšetření bych se měla odkázat,poradíte?Máte s tím někdo zkušennosti??Je to horor :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
30.3.10 12:42

ja mam stejny problem ale me doktorka rekla z ceho.mam od prvniho porodu praskly cipek.bez intimky ani ranu, zvykla jsem si i kdyz mi to leze na nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
30.3.10 12:50

no toto mi normální nepřijde,někdy jako někdy,asi bych zkusila jiného DR.
přeci není možný aby se ti z ničeho nic takto zvýšil výtok
bohužel jsem kdysi taky chodila k jedné takové DR. která taky léčila takovýmto způsobem,ne že bych měla takovéto problémy já-info od jiných,ale vždycky bylo podle ní vše v pořádku a UTZ mi neudělala jak byl rok dlouhej a dodneška nevím jestli mi vůbec kdy brala stěry :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.10 13:00

Já to mám stejně už od puberty. Vystřídala jsem několik dr., ale problém nikde není :nevim: Tak holt používám intimky (používám látkové vložky, takže vlastně jen „zesiluji“ kalhotky). Jinak jsem prý zdravá, všechna vyšetření OK a mám dvě zdravé děti.
Každá jsme jiná, už to neřeším a nevnímám jako problém.

Je to ale dost intimní, takže raději anonymně.

• Citovat
  • Upravit
5724
30.3.10 14:19

Jenko a dala ti ten výtok na rozbor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
30.3.10 18:32

Přesně jak říká Oliš, měla jsem podobný problém… Pořád výtoky, gynekoložka že tam nic nemám, že je to v pořádku, dávala mi nějaké čípky a nikdy se to nezlepšilo… Změnila jsem ji za gynekologa a je úplně super, dal mi také čípky nějaké jiné než ta ženská a po výtoku ani rána… Jen pak v těhotenství se mi lehce objevil..
Takže radím změnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
31.3.10 08:36

Změnu jsem právě udělala před 3 lety a vyjde to nastejno.Pokaždé odebere vzorek,a pak zase znovu po čípkám a pak že je to vpořádku.Děti mám 3 a všechny zdravé,tak já nevím.Zíta jdu na tu kontrolu,tak jí řeknu ať mi to dá na nějaký větší rozbor nebo tak něco,sem zvědavá co mi řekne a jak dopadnou výsledky a jestli budemít snahu něco proto udělat a podle toho zase změním,jenže to není jen tak,všude je plno.

• Citovat
  • Upravit
Jenka
6.4.10 08:00

Ahoj,tak mi opět odebrala nějaký vzorek a aniž by věděla co to je,předepsala mi MACMIROR 500 a a´t si zavádím 8 dní.No ale když ještě nemá vyýsledky co to mám,no pokaždé je to stejné,naposledy to zkusím a pak uvidím a jestli budou zase výsledky vpořádku a budu to mít dál,tak to budu řešit rázněji.Díky všem za reakce!

• Citovat
  • Upravit
5679
6.4.10 12:45

Teď přesně nevím, ale mě dal taky čípky hned po stěru a neměl ještě výsledky… asi už věděl… Já měla čípky nějak jen na 5 dní, bylo to proti kvasinkám nebo co.. a fakt mi to krásně pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.10 18:08

Ahoj, já mám stejný problém jako ty.. s výtokem se léčím asi rok, vždycky mi dá nějaký globule, oni pomůžou na týden, ale to doktora nezajímá. Veškerý testy jsou v pořádku a konec diskuze. Když už jsem ale asi před 3 měsíci vybucla, dal mi taky ten Macmiror. Nevím jestli ti zabere, já do sebe dostala jen dvě ty globule, šíleně mě to zavádění bolelo. Takže teď jsem zkončila u toho, že s partnerem jsme v podstatě bez sexu, pač mě každý jeho dotek bolí. Navíc za dva měsíce mám jít rodit, takže se strašně bojím nejen o miminko, ale i té bolesti. Snad to bude dobrý. Tobě přeju aby se ti to vyléčilo :-)

• Citovat
  • Upravit
3627
9.4.10 18:17

Jenko, ale teď nejsi těhotná, že ne? Jinak by byl výtok celkem normální. Jinak kamarádce prý moc pomohl nějaký přírodní léčitel, sice si musela dávat přesné množství kapek, každý den jiné množství a dost to hlídat, ale asi po 5-ti letech se toho konečně zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenka
10.4.10 10:59

Ahojda,těhotná nejsem,mám už 3 děti,poslední má 3 měsíce :-) Uvidím jestli to zabere tentokrát,ale už tomu ani nevěřím,zase se s tím budu 8 dní otravovat a nic z toho :roll:

• Citovat
  • Upravit
3627
10.4.10 11:09

No je to těžké, v podstatě ženská, která na to trpí nesmí sladkosti, pečivo, nejlíp ani mléčný výrobky…takže co jíst bůhví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judithka
11.4.10 16:46

Mám to samé

Ahoj. Reaguji na tvůj příspěvek. Já mám též stejný problém již od puberty, cca 15 let. Permanentní výtok. Občas mám teda i suché dny a to se pak raduji :-) A věř, že mi to též unavuje život. Neustálé nošení intimek, no co si budeme povídat. Vždy mi každá Gyn, co jsem měla, dala různé pilulky, globule na zavádění, ale nikdy mi to nepomohlo. Ale na výsledku z vyšetření též stejná písnička: vše ok, nic nezjištěno. Takže to již neřeším. Ale…nyní to řeším z toho důvodu, jelikož jsem těhotná, 6tt. Slyšela jsem, že výtok v těhu není dobrý pro mimi :-( Můžete mi o tom někdo něco napsat, prosím ? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
IvaIvča
26.11.10 13:58

Neustaly vytok

Ahoj, já měla podobné problémy, pořád výtoky, pořád léky, které zabraly jen dočasně. Pak jsem změnila doktora, ten mi dle stěru našel, že mám sníženou imunitu vůči streptokokovi, dal mi nějaké, tuším, že kapky a od té doby až na jedinou výjimku před pár lety mám pokoj! Takže radím změnu doktora a nová vyšetření. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa