Doktorka tvrdí, že mi nic není, ale já mám neustálý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
26.11.10 16:15

Můj dr.mi vysvětlil,že prostě některé ženy na to trpí.Věčně jsem to taky řešila,ale většinou se na kultivaci nic nenašlo,jen prostě fyziologický výtok…někdo má prostě štěstí a je pořád nasucho,já naopak.Ale když to není infekce,tak to neřeším,aspoň nemusím používat lubrikační gely :mrgreen:
Horší je,když se nemůžete zbavit infekce,ale na kvasinky opravdu pomáhá jen dieta,t.j.vysadit jakýkoliv cukr,sladké,bílou mouku,sýry,tvaroh :think: ..Je to nespravedlivé,někdo se živí koláčema a koblihama a nic a někdo si dá kousek hermelínu nebo tatrank a má zas měsíc co léčit :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.11.10 18:04

Ahoj,
na výtoky trpím taky. Vystřídala jsem asi pět doktorů, vždy mi dávali různý čípky, mastě a já nevím co a nikdy to nezabralo. (pravda, že se vždy střídají v jedný ambulanci, tak jestli ty lékařský postupy od sebe neokoukali). Jednou v životě mi zabral gynopevaryl, a to asi na dobu tří týdnů, víc ani ťuk. Teď jsem někde na netu vyštrachala, že na neustálé výtoky pomáhá Wobenzym - tak jsem do toho šla, i když léčba stála čtyři tisíce. Ale zdá se, že výtoky ustoupili - nemůžu říct, že ho nemám, mám ho, ale takovej slabej,nic tak hrozně masivního jako dřív. Sladký se taky snažím omezovat, jinak jím vše. Jinak jak už jste tu psaly, bez intimky ani ránu, nosím je u sebe permanentně. Občas si dělám výplachy Rosalgin, někdy preventivně, někdy když cítím, že tam není něco v pořádku. A holky - pomohl vám třeba bílej jogurt? já si ho jednou zkusila zavíst a jako děs, šíleně se mi to po něm zhoršilo, takže prd první pomoc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
26.11.10 18:09

Jogurt nee,to už tam můžeš rovnou šoupnout nějaké lactobacily..zkusila jsem Gyntima fytofontána,tam lactobacil je,ale byla jsem pak mokrá snad 2 dny…pak 2 dny dobré a bylo to zpátky…tak něco silnějšího s lactobacilama by se hodilo,už nemám přehled,co vyrábějí :think: ale na intimky bacha,ty mně hrozně dráždí,zkuste látkové,teta mi našila z prostěradla,na vyvářku a žehlení paráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
5.2.11 09:49

Taky jsem měla problémy s výtoky, ale po návštěvě doktora zabývajícího se čínskou medicínou mám pokoj. 1. změnit stravu - vyloučit sladkosti, KAKAO!!! a mléčné kravské výrobky, 2. každé sezení (trvalo to měsíc) mi napáchal jehličky (akupunktura) 3. užívání čínských bylinek - já měla čaje, který byly fakt hodně hnusný, ale už po týdnu byl znát výsledek!!! kdyžtak napište, rádá zodpovím dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dobi1973
11.5.11 14:45

Již jste výtoky vyřešila? Já na ně také trpím, nemůžete mi poradit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.13 15:43

aplikace Femigelu

Ahoj bude mi 14 a mám vytok, prosim vas jak se zavadi femigel? To si jako na jedno použití cely ten obsah jedne tuby tam dovnitř vymáčknu? :D :oops: a musím se předtím nebo potom sprchovat? asi blby dotaz… vim ale prosím :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 13:02

Holky, prosim o radu, už 4. den mě trápí výtok, jsem po porodu skoro 8 měsíců, MS jsem dostala prvně 19.9.2013 a ted jsem to nedostala, test je negativní, myslím že to je normální že to je tak hodně nepravidelné ale výtoky jsem nikdy nějak jako extra neměla, je normálně bílý až průhledný, nezapáchá, nevíte z čeho to může být? Děkuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.13 14:02
@Anonymní píše:
Holky, prosim o radu, už 4. den mě trápí výtok, jsem po porodu skoro 8 měsíců, MS jsem dostala prvně 19.9.2013 a ted jsem to nedostala, test je negativní, myslím že to je normální že to je tak hodně nepravidelné ale výtoky jsem nikdy nějak jako extra neměla, je normálně bílý až průhledný, nezapáchá, nevíte z čeho to může být? Děkuji :roll:

a neni to jen delozni hlen? Ja si take myslela, ze v poslednich letech trpim na vytoky a teprve po te, co jsem se dozvedela neco o deloznim hlenu, tak jsem musela uznat, ze to bude urcite on :) Proste se mi zacal delat ve vetsim mnozstvi

• Citovat
  • Upravit
9
14.7.15 21:18

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli se vám náhodou výtok nezastavil při otěhotnění, děkuji:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.7.15 21:33

Stačí jedna diskuze ;) Nicméně nemyslím si, že by to byl příznak těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.10.15 08:42

Ahoj, prosim o blizsi info ohledne tech caju a vse na vytok, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.6.17 14:40

@Nikiki AHojky vím že je tento příspěvek starý hodně dlouho ale zeptám se, já mám také od porodu naprasklý čípek a furt musím mít intimku, ale zajímá mě jestli si potom otěhotněla bez problému a nemělo to vliv? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí