Mám bolesti po odběru vajíček před IVF

56
5.4.10 20:06

před IVF

Dobrý večer chtěla bych se vás všech zeptat máte víc zkušeností někteří.V pátek jsem byla na odsátí vajíček připravují mě na IVF.Od pátka mě bolí podbřišek,dnes docela dost chodila jsem jsko stará bába zvohlá.zítra jedu na transfér a nějak se mi to nelíbí spíše mám strach že není něco v pořádku.Nevíte někdo jestli to je normální a jestli to přestane.Děkuji :roll: :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65393
5.4.10 20:24

Ahoj…a koli ti odsáli vajíček???
bříško bolí,mě taky dost bolelo,ale já měla 30 folíků a hrozící hyperstimulák.
Piješ hodně??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
5.4.10 21:03

Ahoj určitě hodně pít a bílkoviny :wink: To pomáhá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
5.4.10 21:24

Luciano…gratuluju ti k těhu :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
5.4.10 21:31

Péťo, mockrát děkuji. Zatím jsem na začátku,ale snad bude vše OK :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
5.4.10 21:52

Jasně že bude… :kytka:
pamatuju si na svoje začátky :mrgreen: a nervy---to k tomu patří…
A už bude malému rok 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.4.10 19:47

IVF

Ahoj odebraly mi 7 vajíček ale oplodnily jich pět,Dvě zašly a potom oplodněný byly čtyři ale jedno hůř tak mi daly dvě dobře vyvíjený tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.4.10 18:31

Mě bylo strašně zle,měla jsem ale hyperstymulační syndrom :roll: ,dokonce jsem asi dva dny byla v posteli,ale byla jsem asi jediná,všechny holky,co jsme byly na zavádění to neměly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.7.12 14:05

Ahoj. Jsem tu nová. Včera jsem byla na odběru vajíček před IVF, vzali mi 14 vajíček. :D, půlku noci jsem bolestí nespala, tet už je to lepší, ale pořád to bolí, je to normální? V sobotu mi je budou zavádět zpět, tak snad to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.7.12 14:18

Dobrý den, já to mám taky tak, snad to je normální, já jdu na transfer v sobotu, na odběru jsem byla včera. Zkušeností moc nemám, byla jsem poprvé a snad to vyjde. Držíme palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.8.12 13:42

Ahoj chtěla sem se vás zkušenějších zeptat jestli ste měli také bolesti podbřišku po odběru vajíček mě je odebrali před třemi dny a stále mě to bolí. Bolest se dá vydržet ale mam strach. Zítra bych měla mít transfér tak se bojím aby se to nějak nepokazilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.12 13:49

Tak pokud se ti nečo nezdá zavolej na jejich sos linku. Já mám vždy tak dva dny bolesti a velice nafouklé břicho a to mám až do ted 18 dní od OPU. zítra jdu na krev jak to dopadlo. Měla jsem 17 vajuch a OHSS sklidněný dalšími hormony.

• Citovat
  • Upravit
1721
26.8.12 13:51

@Maxin vela pi.aj 5-6 litrou. pomaha aj bielkovina. tvaroh, syr, mlieko…
ja som bola na OPU 6.8.asi tri dni my bolel podbrusok, tak ze som si jednou denne zobrala ibuprofen.ET bol 10.8. a v piatok som nasla //. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.8.12 13:55

Děkuju za odpovědi ibuprofen taky beru, jinak sem měla 18 vajíček a odebrali mi 11, volala sem i doktorovi a řekl mi že mam přijet zítra ráno a že se na mě podívá, jen se bojím co bude dál, mam mít zítra ve 12.30 transfér, tak aby se to neodložilo. Teploty nemám, ani průjem ani píchání při čůrání, jen ty bolesti v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.8.12 13:57
@katulka3010 píše:
@Maxin vela pi.aj 5-6 litrou. pomaha aj bielkovina. tvaroh, syr, mlieko…
ja som bola na OPU 6.8.asi tri dni my bolel podbrusok, tak ze som si jednou denne zobrala ibuprofen.ET bol 10.8. a v piatok som nasla //. :dance:

gratuluju ke //.Můžu se tě zeptat jeslti si měla i PK? já jo a bez mražáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí