Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá při braní utrogestanu a po dobrání měly bolesti v podbřišku? Popř. jak vám bylo a za jak dlouho se MS dostavila? Jsem už skoro týden po dobrání, MS nikde a břicho mě pořád divně bolí ( jak když má MS přijít + jak když mě někdo na pravé straně píchá špendlíkem).
Ahoj, ja som po IVF a tiez beriem Utrogestan mam hrozne bolesti v podbrusku a tiez rano som mala az take krce. Volala som lekarovi vraj to nieje nic vazne tak to dufam …drzim prsty
@jowana ahoj můžu se zeptat jak ti to tenkrát dopadlo? Já jsem 8dní po IUI a beru poprvé utrogestan a od včerejška mě bolí podbřišek jako bych měla MS. Může to být z toho utrogestanu? jsem z toho docela nervózní ![]()
@Janičcka92 já jsem to tak měla, strašný tlak a bolest jako při ms, tak jsem raděj polykala. Sice mi z něj bylo strašně šoufl, ale aspoň jsem se nestresovala těmi bolestmi
@RencaVlkova já právě taky polykám
první dva dny jsem zaváděla, ale vadilo mi to jak to vytéká
tak nevím snad nám to teď už vyjde a je to těhotenství
@RencaVlkova děkuji
a když jsi polykala tak tě břicho nebolelo?
@Janičcka92 nee, to bylo v pohodě. Jen mi bylo šíleně zle a byla jsem úplně smrtelně unavená
@RencaVlkova tak to joo, no já beru dvě tablety jen večer takže tohle mě míjí- aspoň se mi dobře spí
moc děkuji za tvou zkušenost ![]()
Ahoj holky taky beru 6 tablet deně ja zavádím ale bolí mě přicho po něm no bolí spíše divnej pocit v pondělí 18.11 jsme byli poprve na inseminaci snažíme se 5 let v den inseminace jsem si ďala test a vyšel // takže uvu byla uměle vyvolaná ale byla ale přítel má špatné sp nějak to nerozeznam a je to takhle za sebou
Celkový objem 2,5. >=1,5
Koncentrace 23. 15
Celkový počet 57,5. 39
Celková motilita 39,1. 40
Progresivní motilita 21,7. 32
Morfologie 1. 4
Nevíte co to znamená je to hodně špatné?
@Anonymní píše:
Ahoj holky taky beru 6 tablet deně ja zavádím ale bolí mě přicho po něm no bolí spíše divnej pocit v pondělí 18.11 jsme byli poprve na inseminaci snažíme se 5 let v den inseminace jsem si ďala test a vyšel // takže uvu byla uměle vyvolaná ale byla ale přítel má špatné sp nějak to nerozeznam a je to takhle za sebou
Celkový objem 2,5. >=1,5
Koncentrace 23. 15
Celkový počet 57,5. 39
Celková motilita 39,1. 40
Progresivní motilita 21,7. 32
Morfologie 1. 4
Nevíte co to znamená je to hodně špatné?
K tem cislum neco chybi (Jednotky). Kdyby to bylo hodne spatne, tak vam misto inseminace poradi IVF. Po utrogestanu se ti muze udelat trochu spatne a motat se ti hlava, to bricho muze bolet z ruznych duvodu. Zalezi, kolik ti je let. Jestli uz se snazite 5 let, tak bych tech inseminaci zas tolik nezkousela a sla do toho IVF (i muj pripad). V den inseminace delat test je naprosty nesmysl. Vzdy vyjde pozitivni po vyvolani ovulace. Leda by sis to jen chtela zkusit, jestli to funguje. Tak asi funguje ![]()
Preji hodne stesti!
Ahoj holky já ho beru dvakrát denně ráno a večer spodem, břicho nebolí ale celý den ležím nemám vůbec sílu něco udělat je to prosím vás možný?
Já brala 8tbl denně 12tydnu v kuse, bolel mě podbrisek a i jsem byla unavená.
Je mi 24 vlastně necelím 5 let jsme se snažili sami bez lekařů pak to jsme došli do sanusu v hradci a tam jsem brala léky pak jsem dostala injekci na ovu a v pondělí bila první inseminace jj chyběj no to se omlouvám já jsem to napsala jen podle papíru na honem kolik si platila za INF já jsem se bavila se známou a ta říkala že prej to platí pojišťovna 3× za život taky bych tam chtěla jít