Utrogestan - bolest břicha?

9578
4.4.10 21:22

Utrogestan - bolest břicha?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá při braní utrogestanu a po dobrání měly bolesti v podbřišku? Popř. jak vám bylo a za jak dlouho se MS dostavila? Jsem už skoro týden po dobrání, MS nikde a břicho mě pořád divně bolí ( jak když má MS přijít + jak když mě někdo na pravé straně píchá špendlíkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vieraaa
4.5.10 18:39

Ahoj, ja som po IVF a tiez beriem Utrogestan mam hrozne bolesti v podbrusku a tiez rano som mala az take krce. Volala som lekarovi vraj to nieje nic vazne tak to dufam …drzim prsty

• Citovat
  • Upravit
1088
24.10.18 08:17

@jowana ahoj můžu se zeptat jak ti to tenkrát dopadlo? Já jsem 8dní po IUI a beru poprvé utrogestan a od včerejška mě bolí podbřišek jako bych měla MS. Může to být z toho utrogestanu? jsem z toho docela nervózní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
24.10.18 12:43

@Janičcka92 já jsem to tak měla, strašný tlak a bolest jako při ms, tak jsem raděj polykala. Sice mi z něj bylo strašně šoufl, ale aspoň jsem se nestresovala těmi bolestmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
24.10.18 12:53

@RencaVlkova já právě taky polykám :nevim: první dva dny jsem zaváděla, ale vadilo mi to jak to vytéká :oops: tak nevím snad nám to teď už vyjde a je to těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
24.10.18 13:21

@Janičcka92 držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
24.10.18 13:23

@RencaVlkova děkuji :mrgreen: a když jsi polykala tak tě břicho nebolelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
24.10.18 13:29

@Janičcka92 nee, to bylo v pohodě. Jen mi bylo šíleně zle a byla jsem úplně smrtelně unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
24.10.18 13:31

@RencaVlkova tak to joo, no já beru dvě tablety jen večer takže tohle mě míjí- aspoň se mi dobře spí :lol: moc děkuji za tvou zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
26.10.18 08:48

@Janičcka92 já jich brala denně 6, takže masakr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 17:15

Ahoj holky taky beru 6 tablet deně ja zavádím ale bolí mě přicho po něm no bolí spíše divnej pocit v pondělí 18.11 jsme byli poprve na inseminaci snažíme se 5 let v den inseminace jsem si ďala test a vyšel // takže uvu byla uměle vyvolaná ale byla ale přítel má špatné sp nějak to nerozeznam a je to takhle za sebou
Celkový objem 2,5. >=1,5
Koncentrace 23. 15
Celkový počet 57,5. 39
Celková motilita 39,1. 40
Progresivní motilita 21,7. 32
Morfologie 1. 4
Nevíte co to znamená je to hodně špatné?

• Citovat
  • Upravit
4843
21.11.19 17:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky taky beru 6 tablet deně ja zavádím ale bolí mě přicho po něm no bolí spíše divnej pocit v pondělí 18.11 jsme byli poprve na inseminaci snažíme se 5 let v den inseminace jsem si ďala test a vyšel // takže uvu byla uměle vyvolaná ale byla ale přítel má špatné sp nějak to nerozeznam a je to takhle za sebou
Celkový objem 2,5. >=1,5
Koncentrace 23. 15
Celkový počet 57,5. 39
Celková motilita 39,1. 40
Progresivní motilita 21,7. 32
Morfologie 1. 4
Nevíte co to znamená je to hodně špatné?

K tem cislum neco chybi (Jednotky). Kdyby to bylo hodne spatne, tak vam misto inseminace poradi IVF. Po utrogestanu se ti muze udelat trochu spatne a motat se ti hlava, to bricho muze bolet z ruznych duvodu. Zalezi, kolik ti je let. Jestli uz se snazite 5 let, tak bych tech inseminaci zas tolik nezkousela a sla do toho IVF (i muj pripad). V den inseminace delat test je naprosty nesmysl. Vzdy vyjde pozitivni po vyvolani ovulace. Leda by sis to jen chtela zkusit, jestli to funguje. Tak asi funguje :)
Preji hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.11.19 17:36

Ahoj holky já ho beru dvakrát denně ráno a večer spodem, břicho nebolí ale celý den ležím nemám vůbec sílu něco udělat je to prosím vás možný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
21.11.19 18:09

Já brala 8tbl denně 12tydnu v kuse, bolel mě podbrisek a i jsem byla unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.19 18:12

Je mi 24 vlastně necelím 5 let jsme se snažili sami bez lekařů pak to jsme došli do sanusu v hradci a tam jsem brala léky pak jsem dostala injekci na ovu a v pondělí bila první inseminace jj chyběj no to se omlouvám já jsem to napsala jen podle papíru na honem kolik si platila za INF já jsem se bavila se známou a ta říkala že prej to platí pojišťovna 3× za život taky bych tam chtěla jít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa