Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Je mi 24 vlastně necelím 5 let jsme se snažili sami bez lekařů pak to jsme došli do sanusu v hradci a tam jsem brala léky pak jsem dostala injekci na ovu a v pondělí bila první inseminace jj chyběj no to se omlouvám já jsem to napsala jen podle papíru na honem kolik si platila za INF já jsem se bavila se známou a ta říkala že prej to platí pojišťovna 3× za život taky bych tam chtěla jít
Já jsem za IVF na pojišťovnu i tak platila přes 30tisic
@Anonymní píše:
Je mi 24 vlastně necelím 5 let jsme se snažili sami bez lekařů pak to jsme došli do sanusu v hradci a tam jsem brala léky pak jsem dostala injekci na ovu a v pondělí bila první inseminace jj chyběj no to se omlouvám já jsem to napsala jen podle papíru na honem kolik si platila za INF já jsem se bavila se známou a ta říkala že prej to platí pojišťovna 3× za život taky bych tam chtěla jít
Tak to jsi na IVF hodne mlada, je to rizokovejsi v mladem veku. Tak zkuste par tech IUI a kdyz to nepujde, tak to pak asi budete muset zkusit. Ale doplaci se jeste dost. Myslim, ze minumum je tak 15 tis. a to nekde ve statnim zarizeni. Spis pocitej pres 20 tis. My si nad ramec pojistovnou placeneho zakladu priplatili 40 tis. (ale protoze jsem starsi a potrebuju vic leku a taky jsme si priplatili ruzne veci navic).
Pojistovna 3-4× za zivot zeny plati zaklad, ale s tim to vetsinou nestaci (ani ti nezaplatati zmrazeni embryi, ktere urcite budes potrebovat, protoze jich urcite budes mit vic, nez jedno dobre. Pak se plati kazde rozmrazeni a vlozeni). Soukroma centra jsou drazsi.
@Petra Star já jsem poprvé byla ve 21 a platila jsem s manželem 60 ![]()
Takže na věk bych úplně nekoukala. ![]()
Tak to je hrozně moc na to by jsme museli šetřit fakt dlouho
no uvidíme budem zatím skoušet tohle a uvidí se říká se že 3 pokus je nejuspěšnější a holky jak jste poznali že jste v tom a kolikátej den ste to zjistili