Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Maxin ano, mali sme PK.ja som mala 26 folikou - 23 vajicok.2 zavedene a 1 mame zamrazene.
@Maxin ak chces, pod k nam na IVF cervenec 2012.su tam uzasne holky. povzbudia, poradia.
@katulka3010 píše:
@Maxin ak chces, pod k nam na IVF cervenec 2012.su tam uzasne holky. povzbudia, poradia.
Děkuju, aspon se budu moct poradit ![]()
Záleží ohledně pití zda a jak odchází z tvého těla voda. Pokud jí zadržuješ pij max. jen dva litry denně. Když jsem měla 1 OHSS s hospitalizací a musela jsem psát příjem avýdej tekutin tak se zhrozili, že jsem vypila 5 litrů a usměrnili mě, že max. 2 litry. Ptala jsem se jich, že všude se říká praví opak, že pít velice hodně.
Já jsem těd při OPu v narkoze dostala Medrol 80 mg a druhý den jsem si musela pýchnout dalších 40 mg. jedla jsem bílkoviny cottage přírodní, vypila nějaké nutridrinky. Zítra uvidíš co a jak.
@Anonymní píše:
Záleží ohledně pití zda a jak odchází z tvého těla voda. Pokud jí zadržuješ pij max. jen dva litry denně. Když jsem měla 1 OHSS s hospitalizací a musela jsem psát příjem avýdej tekutin tak se zhrozili, že jsem vypila 5 litrů a usměrnili mě, že max. 2 litry. Ptala jsem se jich, že všude se říká praví opak, že pít velice hodně.
Já jsem těd při OPu v narkoze dostala Medrol 80 mg a druhý den jsem si musela pýchnout dalších 40 mg. jedla jsem bílkoviny cottage přírodní, vypila nějaké nutridrinky. Zítra uvidíš co a jak.
Vypiju za den tak litrapůl. Jinak se mi zdá že mambřicho nějak napnutý. Manžel mě nutí pořád jen ležet.
Já ho měla první dva dny po OPu pořád nafoklý také jako by mi každou chvíli chtělo prasknout. Pak třetí den to trošku polevilo, ale mela jsem u 4 IVF 2 OHSS, ale s pobytem doma a léky na potlačení. Zítra by ti měli udělat sono a možná i krev na hladiny hormonů.
@Anonymní píše:
Já ho měla první dva dny po OPu pořád nafoklý také jako by mi každou chvíli chtělo prasknout. Pak třetí den to trošku polevilo, ale mela jsem u 4 IVF 2 OHSS, ale s pobytem doma a léky na potlačení. Zítra by ti měli udělat sono a možná i krev na hladiny hormonů.
myslíš že se mi ten transfér odloží? ![]()
To se dle mého rozhodne zítra. Já jsem vždy po OHSS šla noormálně na ET.
Tak sem dorazila od doktora, dělal mi ultrazvuk a řekl mi že mam mírný hyperst. a že by mi doporučil si dát jen jedno mimi, že se může stát že budu nakonec mít větší bolesti a nakonec budu v nemocnici.Ale já trvala na tom že chci zavést dvě mimča pro případ že by se jedno neuchytilo abych měla větší šanci. Snažil se mi to rozmluvit ale neuspěl. Hned při tý příležitosti sem se ho ptala jestli tedy dnešní transfér bude a on řekl že jo.No a nakonec mi volali po hodině že se transfér odkládá na zítra. Jinak sem se ptala jestli by mi dal něco na bolesti co by mi tak pomohlo a on jen že nic, že mam brát Paralen. ![]()
Maxim já si vzala Indometacínový čípek, ale nevím zda je na recept a vždy beru tramal v den OPU a pak před spaním. Jo a stal se zázrak prvně v životě na 4 IVF mám pozitivní HCG z krve. Taky jsem si dala dvě embrya a příští týden budu vědět kolik jich nakonec zustalo u mě.
@Anonymní píše:
Maxim já si vzala Indometacínový čípek, ale nevím zda je na recept a vždy beru tramal v den OPU a pak před spaním. Jo a stal se zázrak prvně v životě na 4 IVF mám pozitivní HCG z krve. Taky jsem si dala dvě embrya a příští týden budu vědět kolik jich nakonec zustalo u mě.
potichoučku gratulu
Ženy, měli jste někdo 2den po odběru vajíček tmavý hlen na intimce? Díky