Zpoždění menstruace

220
7.4.10 08:06

zpozdeni menstruace

1)-Ahoj je to uz 5-paty den co se mi nedostavila MS,( cyklus pravidelny po 26dnu)dnes je to 31den a porad nic,tehotna nejsem a test vysel negat.,no nevim nikdy se mi to nestalo jsem ztoho trochu 8-o ,jaka dlouha doba zpozdeni MS je normalni diky 2)-Holky jak si pocitate pravidelny cyklus MS,ja takto ja kdyz dostanu ms(max.5dni)tak ja pocitam cyklus od doby kdy skoncila,tak pocitam nez se dalsi ms dostavi,a to je po 26dnech,takze mam ktomu pripocitat i tech 5dni? :nevim: (nekdo prave pocita cyklus od zacatku MS tak nevim)

Příspěvek upraven 07.04.10 v 08:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fellix
7.4.10 08:09

Ahoj,

no ja treba minuly cyklus mela zpozdeni presne tyden.. ale driv se mi i stalo, ze jsem mela treba 11 jednou dokonce 13 dnu… Nemas treba nejake stresy, nebo nejsi nemocna?

• Citovat
  • Upravit
220
7.4.10 08:20
No stres ten mozna,ale nemocna nejsem,nevim no ale dik :wink:
fellix píše:
Ahoj,no ja treba minuly cyklus mela zpozdeni presne tyden.. ale driv se mi i stalo, ze jsem mela treba 11 jednou dokonce 13 dnu… Nemas treba nejake stresy, nebo nejsi nemocna?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fellix
7.4.10 08:36

Tak jeste vyckej… pokud neprijde, tak testni znovu nebo bez k doktorovi. Jinak cyklus se pocita od 1. dne MS… ale jestli mas zazite svoje pocitani, tak si ho nech, jestli je ti to prirozenejsi… je to jedno, jen musis pocitat s tim, ze vsude, kde se nejak mluvi o urcitych dnech cyklu je to pocitane od 1 dne MS.
Tak at to dopadne, tak jak chces!

• Citovat
  • Upravit
220
7.4.10 09:22

Dobre dekuji,takze jestly dobre chapu tak muj cyklus je tedy pravdepodobne 31dni,kdyz pripocitam k tomu tu menstruaci je to tak?(CYKLUS SE TEDY POCITA OD ZACATKU MS,A POCITA SE AZ DO DALSI MS?) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
7.4.10 18:08

veras, ano, cyklu ssa pocita od prveho dna MS (prvy den je, ked ti ide cervena krv) az do prveho dna dalsej MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
9.4.10 18:38

Ahoj tak sem tu zase,uz je to 7-dmy den a nic nedostavila se :-( ,dneska jsem se byla objednad u gyn. no jenomze bude mit zavreno(dovolena)tak se mam dostavit koncem mesicem :-( tak to snad do te doby dostanu,mam strach jestly mi neco neni,co je za problem atd… :nevim: tehotna nejsem test se si delala predevcirem :nevim: drzte mi palce diky a jeste dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.4.10 19:33

mě vyšel pozitivní těhotenský tes až po 15! dnech vynechání ms. Ty testy nejsou tak citlivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.10 19:56

podobný problém

Ahoj jsem rok po porodu a mám zpoždění 9 dní, minulý měsíc jse krvácela skoro 15 dní namísto 5-6. Jsem z toho dost nervózní. Dělala jsem si 3 test po 2 dnech ale jsou negativní. Nevím nid se mi to nestalo… :-? Budu moc ráda kdyby jste mi někdo odpověděl… Díky moc Monica :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nickd1
21.10.11 13:33

vynechání menstruace

ahoj beru escitalopram půl roku a teď mi vynechala menstruace. Těhotná nejsem.Může to být těmi prášky? máte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Kačka-51
21.4.12 22:14

Ahoj,mám takový problém,spala jsem s přítelem s kondomem,nepraskl ani nedošlo k žádné nehodě,ale je to už 5.den,kdy se mi měla dostavit menstruace a pořád nic. Jelikož jsem strašný „stresař“,tak mám hrozné obavy z těhotenství,je mi 17let,takže si to nedokážu představit. Je pravda,že v poslední době jsem měla stres a 2 týdny jsem byla nemocná,tak jestli to s tím může souviset. Jedinný příznak je nafouklé bříško a pocit plnosti. Jsem strašně nervozni. Děkuji za odpověd,hezký den.

• Citovat
  • Upravit
1
29.6.14 15:32

Ahoj holky mam 5mesicu po porodu. prvni menstruaci jsem uz mela ted ve stredu jsem mela mit dalsi a jeste se nedostavila.uz jsem si delala 2testy oba negativni ale porad me boli bricho tak newim.pred porodem jsem to mela pravidelny. newim co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 18:53

nervozní

Prosím o radu, začátkem května jsem měla pohlavní styk se svým partnerem, podle kalendáře jsem menstruaci dostala přesně na konci května, 20 června se ale nedostavila a dnes je 6 července a pořád nic. Test jsem si nedělala protože jsem po styku menstruaci dostala. Dneska je to 17 dní co jsem měla dostat menstruaci. Test jsem si nedělala a k doktorovi se mi moc nechce. Je možné že bych byla těhotná? S přítelem jsem se rozešla, tak jsem z toho na nervy. Prosím o radu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
6.7.15 21:58

@evulka1982 nevim na co cekas s tak velkym zpozdenim, ja bych si teda udelala test a nebo sla dr. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.15 19:24

Test byl negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat