Plánování těhotenství, kvasinky, léky

505
22.4.10 21:38

Plánování těhotenství, kvasinky, Mycomax

Ahoj,opět a zas prosím o rad. Trpím už dva měsíce an kvasinky, měla jsem Canesten, Macmiror, Clortimazol. Trochu se to zlepšilo, ale občasné svědění přetrvávalo. Opět jsem šla na gynekologii, doktor předepsal Mycomax (jednorázovou tabletu na spolknutí jak mně tak i manželovi), vzala jsem si to první den menstruace. Byla jsem i na kontrole na alergologii a alergoložka říkala, že je dobré po Mycomaxu 14 denní pauza. Už se mi nechce zase o další měsíc odkládat snažení. Nemáte s tím zkušenosti? A ještě jeden problém, to svědění je vždy horší po menstruaci. Jde nějak tomu předcházet při té menstruaci. Baštím lactobacilky a nic.

Příspěvek upraven 23.04.10 v 06:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
22.4.10 21:43

dieta. zadny cukr, zadne bile pecivo, nic kynuteho… Kvasinky nebudou mit co zrat. Dalsi bych nasadila myci gel, ktery zachovava kysele prostredi v pochve, myt by se tim mel i partner. Myti mydlem nebo sprchovym gelem vytvari zasadite prostredi.
A existuji na tu kyselost zavadeci tabletky feminela ci jak se jmenuji, muzou se i v tehotenstvi a pri kojeni.
Tu 14 denni pauzu bych dodrzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.4.10 21:48

Užívám Fermalac 2 x týdně, což jsou také lactobacilky v čípku. Myju se jen čistou vodou. Přiznám se, že dietu jsem začala držet až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.4.10 21:52

Čičinko, a když nic kynutého a z bílé mouky, tak které pečivo můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
22.4.10 21:59

v podstate zadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.4.10 22:11

Tak to jsi mně nepotěšila, tak to hlady padnu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
22.4.10 22:18

Nechápu, pokaždé když jsem měla kvasinky, mi vše zabralo a měla aspoň dva měsíce klid, ale teď toto, ne a ne se toho zbavit. Pořád hledám nějaké diskuse, co kde holky radí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renataG
26.4.10 19:43

kvasinky

Ahoj.četla jsem si vaše zkušenosti s touhle hrozně otravnou nemoci a měla sem ten samý problem pořád nějaké svědění atd. zabraly výplachy a dlouhodobě to léčim wobenzymem a zatím nic .tak zkuste :-)

• Citovat
  • Upravit
505
27.4.10 13:01

RenatoG, a jaké výplachy, Rosalginem? Dnes jsem byla zase u gyndaře, 2 dny po měsičkách bylo vše v pořádku, ode včera mám zase takový divný pocit v okolí pochvy. Prohlédl a říkal, že je prozatím vše v pořádku. Předepsal mi mastičku a globule Clortimazol pro případ, kdybych měla zase potíže, mám si podle potřeby aplikovat. Zapomněla jsem se ho zeptat, zda když se snažíme o dítě, můžu si dělat výplachy. Wobenzym mi také doporučoval, ale když teď chci otěhotnět, tak to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
číča21
22.11.10 18:51

řekla bych, že to nebudou kvasinky.. měla jsem stejný problém a asi až po 9ti měsících přišla moje gynekoložka na to, že mám ureo plazmu. můj partner přitom neměl žádné příznaky a ani nevěděl, že je přenašečem, to znamená, že si to tvůj manžel může chovat až několik let ještě od minulé partnerky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa