STOP karcinomu děložního čípku

5597
24.4.10 10:47

STOP karcinomu děložního čípku

Dneska mi přišel mail s peticí STOP karcinomu děložního čípku v evropě, pokud vám to příjde účelné můžete ji podpořit
 http://www.cervicalcancerpetition.eu/main.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2426
24.4.10 12:59

ahojky, myslím si, že je to dobrá věc, mělo by se nás najít víc, kdož podpoří svým hlasem petici:-). E-mail koluje už pěkně dlouho, což je fajn, přečte si ho více lidí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
24.4.10 20:25

ke mě se dostal až ted :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.10 20:44

To je to ockovanie co je teraz nove? Hm, doktorka mi to ponukla, lebo u mna by este malo zmysel, ale rovno mi povedala ze netusi co mi to ockovanie moze sposobit o takych desat rokov … tak som odmietla … ze vraj staci mat iba jedneho verneho partnera a je to spolahlivejsie ako ockovanie :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.4.10 21:51

Tak mě zas přišel do mailu tento odkaz:

http://zdravi.doktorka.cz/…zniho-cipku/

Takže pak babo raď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.4.10 20:15
Bábi Zlopočasná píše:
To je to ockovanie co je teraz nove? Hm, doktorka mi to ponukla, lebo u mna by este malo zmysel, ale rovno mi povedala ze netusi co mi to ockovanie moze sposobit o takych desat rokov … tak som odmietla … ze vraj staci mat iba jedneho verneho partnera a je to spolahlivejsie ako ockovanie :andel:

to určitě je :palec: proto se dopuručuje očkovat dívky před zahájením pohlavního života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.4.10 20:18
eviah píše:
Tak mě zas přišel do mailu tento odkaz:

http://zdravi.doktorka.cz/…zniho-cipku/

Takže pak babo raď. :nevim:

taky hodně zajímavý odkaz, ono i u každého jiného očkování jsou nežádoucí účinky, zvlášt když je to očkování nové, tak nejspíš nikdo není schopný říct, jak se to vyvine za 10 20 let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.10 20:50

No prave … potom co mi to doktorka vysvetlila som nadobudla dojem ze potrebuju pokusne morca. Az dorastu moje (buduce) deti, tak mozno by som nad tym ockovanim uvazovala … ale pre seba rozhodne nie, nech to testuju na „rizikovych“ a odvaznych ludoch.

Mimochodom, ja som bola uz rok vydata ked mi to doktorka navrhla … pretoze moj muz bol moj druhy v zivote a s tym prvym sme toho teda vela neskusili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.4.10 20:55
Bábi Zlopočasná píše:
No prave … potom co mi to doktorka vysvetlila som nadobudla dojem ze potrebuju pokusne morca. Az dorastu moje (buduce) deti, tak mozno by som nad tym ockovanim uvazovala … ale pre seba rozhodne nie, nech to testuju na „rizikovych“ a odvaznych ludoch.Mimochodom, ja som bola uz rok vydata ked mi to doktorka navrhla … pretoze moj muz bol moj druhy v zivote a s tym prvym sme toho teda vela neskusili.

mi to ted nedávno dr. taky navrhl, že podle nějaké nové studie přišli na to, že se věk očkovaných žen posunuje a má to vliv i na ženy snad do 40 let, ale proto že plánujeme v dohledné době dalšího potomka, tak jsem to odložila, že snad po těhu, no uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gety
28.4.10 07:29

The truth is out there...

Mno moc těmto peticím nerozumím. Hlavní je soustředit boj proti farmaceutickým gigantům. Jinak tako petice smrdí tím, že v jejím pozadí stojí právě farmaceutické firmy. Pokud farmaceutika stojí skutečně takové peníze, jaký je rozdíl v tom, jestli to zaplatím já osobně nebo parlament z mých daní?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa