Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska mi přišel mail s peticí STOP karcinomu děložního čípku v evropě, pokud vám to příjde účelné můžete ji podpořit
http://www.cervicalcancerpetition.eu/main.php?…
ahojky, myslím si, že je to dobrá věc, mělo by se nás najít víc, kdož podpoří svým hlasem petici:-). E-mail koluje už pěkně dlouho, což je fajn, přečte si ho více lidí:-)
To je to ockovanie co je teraz nove? Hm, doktorka mi to ponukla, lebo u mna by este malo zmysel, ale rovno mi povedala ze netusi co mi to ockovanie moze sposobit o takych desat rokov … tak som odmietla … ze vraj staci mat iba jedneho verneho partnera a je to spolahlivejsie ako ockovanie ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
To je to ockovanie co je teraz nove? Hm, doktorka mi to ponukla, lebo u mna by este malo zmysel, ale rovno mi povedala ze netusi co mi to ockovanie moze sposobit o takych desat rokov … tak som odmietla … ze vraj staci mat iba jedneho verneho partnera a je to spolahlivejsie ako ockovanie
to určitě je
proto se dopuručuje očkovat dívky před zahájením pohlavního života
eviah píše:
Tak mě zas přišel do mailu tento odkaz:http://zdravi.doktorka.cz/…zniho-cipku/
Takže pak babo raď.
taky hodně zajímavý odkaz, ono i u každého jiného očkování jsou nežádoucí účinky, zvlášt když je to očkování nové, tak nejspíš nikdo není schopný říct, jak se to vyvine za 10 20 let ![]()
No prave … potom co mi to doktorka vysvetlila som nadobudla dojem ze potrebuju pokusne morca. Az dorastu moje (buduce) deti, tak mozno by som nad tym ockovanim uvazovala … ale pre seba rozhodne nie, nech to testuju na „rizikovych“ a odvaznych ludoch.
Mimochodom, ja som bola uz rok vydata ked mi to doktorka navrhla … pretoze moj muz bol moj druhy v zivote a s tym prvym sme toho teda vela neskusili.
Bábi Zlopočasná píše:
No prave … potom co mi to doktorka vysvetlila som nadobudla dojem ze potrebuju pokusne morca. Az dorastu moje (buduce) deti, tak mozno by som nad tym ockovanim uvazovala … ale pre seba rozhodne nie, nech to testuju na „rizikovych“ a odvaznych ludoch.Mimochodom, ja som bola uz rok vydata ked mi to doktorka navrhla … pretoze moj muz bol moj druhy v zivote a s tym prvym sme toho teda vela neskusili.
mi to ted nedávno dr. taky navrhl, že podle nějaké nové studie přišli na to, že se věk očkovaných žen posunuje a má to vliv i na ženy snad do 40 let, ale proto že plánujeme v dohledné době dalšího potomka, tak jsem to odložila, že snad po těhu, no uvidím
Mno moc těmto peticím nerozumím. Hlavní je soustředit boj proti farmaceutickým gigantům. Jinak tako petice smrdí tím, že v jejím pozadí stojí právě farmaceutické firmy. Pokud farmaceutika stojí skutečně takové peníze, jaký je rozdíl v tom, jestli to zaplatím já osobně nebo parlament z mých daní?