Špinění mimo cyklus

1845
25.4.10 13:28

Špinění mimo cyklus

Potřebovala bych radu, už dlouhá léta beru antikoncepci Minisiston a ještě se mi to nestalo.. Ve čtvrtek skončila menstruace a včera i dnes stále špiním.. Nezdá se mi to moc normální, i mě trochu pobolívá břicho..
Shodou okolností jsem před 14 dny byla na prevent. prohlídce na gyndě a vše ok..
Mám jít k dr. nebo počkat.. Tabletky baštím od úterý.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
25.4.10 16:55

Antikoncepci Minisiston jsem také brala a tohle jsem měla pořád. Skončila mi menstruace, pak den nic a potom jsem 2 dny špinila, ale břicho mě nebolelo, takže ti asi moc neporadím :nevim: Jestli se ti to nezdá, tak pro jistotu k dr. zajít můžeš, za to nic nedáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.8.11 22:30

Ahoj Holky, já sice těhotná ještě nejsem ale beru HA, od 17let a asi mi nikdy žádná pořádně nesedla, bo se mi vždycky za nějaký čas objevilo špinění mezi cyklem, tak se udělaly testy a pak se HA vyměnila… ted jsme vysazovali nedavno hormony na štítnou žlázu, udělala se mi na vaječníku malá cystička a mam necely rok nohou HA ale nízkodávkovou a je to 3měs. co zase mezicyklem v polovině spinim, šla jsem s tim na gyndu, ale moc modra nejsem udelal testy pichnul mi injekci a prislo mi ze se mu to nejak nezda, mela jsem pred tim zanet, tak se bojim co a jak… vysledky budu mit cca za 14dni a napadaji me hruzostrasne veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
13.5.15 22:10

spineni mimo cyklus

Jsem přesně týden po laparce a dnes jsem začala trochu spinet. Nic mi tam nedělali. Beru HA 2 měsíce nepřetržitě, bolesti nemám. Momentálně beru antibiotika. Nevíte čím by to mohlo byt? Mám jako by v hlenu žilky krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
14.5.15 11:39

Prosím o názor, stále trochu krvícím špiním a doktorka tam dnes není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie