Jak uspíšit menstruaci?

464
3.5.10 12:49

Jak uspíšit menstruaci?

Ahoj, potřebovala bych nějakou babskou radu, jak trochu uspíšit menstruaci. Mám obvykle cyklus 32 - 39 dní a to je právě to… Potřebovala bych, aby kvůli dovolené MS přišla nejpozději 32.den… :) :) :)…Díky moc, Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymnice
3.5.10 12:59

mě pomáhala horká koupel a silný červený víno… :palec:

• Citovat
  • Upravit
5173
3.5.10 13:07

citeom,každej den jeden citron a příjde dřív a pak červený vínko,ale mě víc pomáhal citron hele a jestli bereš antihoncepci v pilulkách tak si prostě nedej pauzu v pilulkách a ms nedostaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.5.10 13:11

pilulky neberu. a o citrusech jsem slyšela přesnej opak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
3.5.10 13:16

citron u mě měsíčky opožďoval a hlavně zmírňoval krvácení! to víno vždy způsob ilo velmi silný krvácení, díky kterýmu to rychle skončilo…chce to ale fakt kvalitní silný červený.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9265
3.5.10 13:25

Já slyšela, že urychlovadlo je horká koupel. Ale na sobě ozkoušené nemám :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
8.5.10 09:08

Ahojky,
tak teď řeším podobný problém.Určitě se budu opakovat a ptát se znova, ale potřebovala bych abych dostala MS.
Po první vyvolávací injekci jsem ji nedostala a po dvojité dávce ještě taky ne.Jsem z toho už celkem na nervy. Máme jít na umělko ale tímhle se to všechno zdržuju. :zed: Už mám doma léky a ta mrcha pořád nikde. A hlavně mě už tak moc bolí břicho že je to hrozný.
Takže mám vlézt do horké vody s flaškou vína? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.5.10 12:18

také radím červené víno a horkou koupel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
10.5.10 13:52

děkuji za rady. V sobotu jsem si dla vínečko s mamkou a v neděli ráno dorazila. Nevím jestli to je fakt z toho vína nebo z té injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silvia giovanna
19.8.13 14:26

Ahoj všichni, prosím nějakou babskou radu, místo menstruace se dostavilo jen spineni nevim jestli to není z bazénu a nebo z moře ale přišlo to v den menstruace ještě se mi to nikdy nestalo, víno mi nepomohlo a ani horká koupel, navíc na wc chodím jen po kapkách nejde mi jít na malou, nic me neboli ani nestipe tak nevim :,(

• Citovat
  • Upravit
fialinkova
24.1.15 12:01

Holky opravdu to víno zabírá?

• Citovat
  • Upravit
62
24.1.15 12:11

Já bych doporučila dobromysl s mátou určitě se dá koupit sušená v lékárně, ta by měla urychlovat menstruaci a potlačovat otěhotnění ale tam pro to potlačení je potřeba ještě dalších bylin. A pak pravidelné pití čaje ze sušeného kontryhele ten je na všechny ženské nemoci, upravuje cyklus, posiluje ženské orgány, pomáhá k otěhotnění. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
30.1.18 15:32

Ženy a od kdy mám pít to víno a dávat vanu když chci uspíšit MS? Hned od ovulace?
Máme jít na umělko, volno zařízený ale ještě mi nepřišla ani ovulace, takže cyklus bude dlouhý a potřebuji ho zkrátit abych se ten následující vešla do toho zařízenýho volna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.20 22:04

Jak to urychlit?

Zdravím, moc moc prosím o radu. Nechce se mi dostavit menses mám už téměř týden zpoždění a bojím se, že něco není v pořádku. Je mi 15 a bez sexuálních zkušeností, ale mám strach, že něco neni ok. Prosim poraďte jak to uspíšit. Předem díky

• Citovat
  • Upravit
30.1.21 23:40

Zdravím potřebovala bych pomoc 14 února je valentýn a mě má začít menstruace a s přítelem bys jsme si chtěli udělat hezký večer asi chápe že? No a potřebovala bych poradit jak ji urychlit nebo pozastavit antikoncepci neberu a moje doktorka má dovolenou takže nevím co mám dělat potřebovala bych pomoct abych ji dostala o týden dřív a co jsem tu četla tak se pije na to víno jelikož víno nepiju tak nevím, moc bych byla vděčná za nějakou dobrou radu děkuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria