Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych nějakou babskou radu, jak trochu uspíšit menstruaci. Mám obvykle cyklus 32 - 39 dní a to je právě to… Potřebovala bych, aby kvůli dovolené MS přišla nejpozději 32.den…
…Díky moc, Z.
citeom,každej den jeden citron a příjde dřív a pak červený vínko,ale mě víc pomáhal citron hele a jestli bereš antihoncepci v pilulkách tak si prostě nedej pauzu v pilulkách a ms nedostaneš
citron u mě měsíčky opožďoval a hlavně zmírňoval krvácení! to víno vždy způsob ilo velmi silný krvácení, díky kterýmu to rychle skončilo…chce to ale fakt kvalitní silný červený.. ![]()
Já slyšela, že urychlovadlo je horká koupel. Ale na sobě ozkoušené nemám
.
Ahojky,
tak teď řeším podobný problém.Určitě se budu opakovat a ptát se znova, ale potřebovala bych abych dostala MS.
Po první vyvolávací injekci jsem ji nedostala a po dvojité dávce ještě taky ne.Jsem z toho už celkem na nervy. Máme jít na umělko ale tímhle se to všechno zdržuju.
Už mám doma léky a ta mrcha pořád nikde. A hlavně mě už tak moc bolí břicho že je to hrozný.
Takže mám vlézt do horké vody s flaškou vína? ![]()
děkuji za rady. V sobotu jsem si dla vínečko s mamkou a v neděli ráno dorazila. Nevím jestli to je fakt z toho vína nebo z té injekce
Ahoj všichni, prosím nějakou babskou radu, místo menstruace se dostavilo jen spineni nevim jestli to není z bazénu a nebo z moře ale přišlo to v den menstruace ještě se mi to nikdy nestalo, víno mi nepomohlo a ani horká koupel, navíc na wc chodím jen po kapkách nejde mi jít na malou, nic me neboli ani nestipe tak nevim ![]()
Já bych doporučila dobromysl s mátou určitě se dá koupit sušená v lékárně, ta by měla urychlovat menstruaci a potlačovat otěhotnění ale tam pro to potlačení je potřeba ještě dalších bylin. A pak pravidelné pití čaje ze sušeného kontryhele ten je na všechny ženské nemoci, upravuje cyklus, posiluje ženské orgány, pomáhá k otěhotnění. ![]()
Ženy a od kdy mám pít to víno a dávat vanu když chci uspíšit MS? Hned od ovulace?
Máme jít na umělko, volno zařízený ale ještě mi nepřišla ani ovulace, takže cyklus bude dlouhý a potřebuji ho zkrátit abych se ten následující vešla do toho zařízenýho volna ![]()
Zdravím, moc moc prosím o radu. Nechce se mi dostavit menses mám už téměř týden zpoždění a bojím se, že něco není v pořádku. Je mi 15 a bez sexuálních zkušeností, ale mám strach, že něco neni ok. Prosim poraďte jak to uspíšit. Předem díky
Zdravím potřebovala bych pomoc 14 února je valentýn a mě má začít menstruace a s přítelem bys jsme si chtěli udělat hezký večer asi chápe že? No a potřebovala bych poradit jak ji urychlit nebo pozastavit antikoncepci neberu a moje doktorka má dovolenou takže nevím co mám dělat potřebovala bych pomoct abych ji dostala o týden dřív a co jsem tu četla tak se pije na to víno jelikož víno nepiju tak nevím, moc bych byla vděčná za nějakou dobrou radu děkuji
![]()