Mám bolesti 8 dní před MS

3.5.10 13:34

bolesti

Ahoj holky. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Předešlé 2-3 týdny mám velké bolesti/tlak v podbříšku. Týden po MS jsem cca 10 dní dost špinila. MS mám dostat za 8 dní. Těhule nejsem. (Pravděpodobně. MS jsem měla.) Všem moc děkuj :cry: i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
agy
15466
3.5.10 13:38

piskote,být tebou zajdu na gynekologii,mohla by to být třeba cysta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 13:41

Ahoj, byla jsem na tom hodně podobně, i MS jsem taky měla a za chvíli jdu rodit :lol:
Zajdi si k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.10 13:44

Cože? :roll: Tvá zpráva mě šokovala. :-o Mimčo samozdřejmě chci, ale až za dva roky. Nedokážu si předtavit přítelovo reakci. :lol: Jak podobně jsi na tom byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 13:48

Měla jsem MS celkem pravidelnou, pak jednou nepřišla, nějak jsem na to nebrala ohled, css, zpoždění :lol: Taky že jo, přišla mám pocit o týden později, tak jsem to něřešila, další MS opět nedorazila, týden nic, 14 dní nic, do toho bolesti, chvílema jsem nemohla ani chodit, tak jsem šla k Dr. a tam jsem slyšela, gratuluju maminko, jste v 9.tt.
Nemysli si, taky jsem to neplánovala, však mám času dost, ale miminko se rozhodlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.10 13:52

Trošku ti závidím. Moc se těším, až jednou těhu budu. :-) A taky ti přeji klidný a rychlý porod. :wink: Kolik ti Reny je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 13:59

Je mi dvacet, ale mimčo mi nevadí, přece jenom bylo v plánu, i když ne tak brzy. Jinak neboj,l přítel by to pobral v klidu, ono by mu nic jinýho nezbylo :lol:
Ten můj byl taky v šoku, chudákovi to nedocházelo až do doby než cítil první pohyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.10 14:05

:lol: Ono asi i mně by to docházelo až v době, kdy by mi začalo růst bříško. :-) Myslím, že mé bolesti bude jiná příčina. Asi proto, že si nedokážu představit, stát se teď mamčou. Hlavně jsem s přítelem jen 3 měsíce a na zakládání rodiny se známe ještě hoooodně málo. Vy jste s přítelem jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 14:13

Kolik ti je? Já jsem s přítelem skoro tři a půl roku a jsem si jistá, že to bude dobrej táta. Už s tím zkušenosti má, takže se toho nebojím… a i kdyby byl špatnej táta, nikdy bych se miminka nevzdala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.10 14:18

Je mi 19 let. V tvém případě jsi na tom mnohem lépe, co se týče partnera. Tomu mému bude za dva měsíce 30 let a je to bezvadný chlap. Jenže zamilovanost dělá ze všech skvělé muže… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
3.5.10 14:27

Tomu mýmu je taky 28, je to ale stejně ještě puberťák :lol: Všichni chlapi jsou stejní, jde jen o to si na ně zvyknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí