Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Předešlé 2-3 týdny mám velké bolesti/tlak v podbříšku. Týden po MS jsem cca 10 dní dost špinila. MS mám dostat za 8 dní. Těhule nejsem. (Pravděpodobně. MS jsem měla.) Všem moc děkuj
i.
piskote,být tebou zajdu na gynekologii,mohla by to být třeba cysta ![]()
Ahoj, byla jsem na tom hodně podobně, i MS jsem taky měla a za chvíli jdu rodit ![]()
Zajdi si k doktorovi
Cože?
Tvá zpráva mě šokovala.
Mimčo samozdřejmě chci, ale až za dva roky. Nedokážu si předtavit přítelovo reakci.
Jak podobně jsi na tom byla?
Měla jsem MS celkem pravidelnou, pak jednou nepřišla, nějak jsem na to nebrala ohled, css, zpoždění
Taky že jo, přišla mám pocit o týden později, tak jsem to něřešila, další MS opět nedorazila, týden nic, 14 dní nic, do toho bolesti, chvílema jsem nemohla ani chodit, tak jsem šla k Dr. a tam jsem slyšela, gratuluju maminko, jste v 9.tt.
Nemysli si, taky jsem to neplánovala, však mám času dost, ale miminko se rozhodlo ![]()
Trošku ti závidím. Moc se těším, až jednou těhu budu.
A taky ti přeji klidný a rychlý porod.
Kolik ti Reny je let?
Je mi dvacet, ale mimčo mi nevadí, přece jenom bylo v plánu, i když ne tak brzy. Jinak neboj,l přítel by to pobral v klidu, ono by mu nic jinýho nezbylo ![]()
Ten můj byl taky v šoku, chudákovi to nedocházelo až do doby než cítil první pohyby ![]()
Ono asi i mně by to docházelo až v době, kdy by mi začalo růst bříško.
Myslím, že mé bolesti bude jiná příčina. Asi proto, že si nedokážu představit, stát se teď mamčou. Hlavně jsem s přítelem jen 3 měsíce a na zakládání rodiny se známe ještě hoooodně málo. Vy jste s přítelem jak dlouho?
Kolik ti je? Já jsem s přítelem skoro tři a půl roku a jsem si jistá, že to bude dobrej táta. Už s tím zkušenosti má, takže se toho nebojím… a i kdyby byl špatnej táta, nikdy bych se miminka nevzdala
Je mi 19 let. V tvém případě jsi na tom mnohem lépe, co se týče partnera. Tomu mému bude za dva měsíce 30 let a je to bezvadný chlap. Jenže zamilovanost dělá ze všech skvělé muže… ![]()
Tomu mýmu je taky 28, je to ale stejně ještě puberťák
Všichni chlapi jsou stejní, jde jen o to si na ně zvyknout ![]()