Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A na dovolené v dostupné vzdálenosti není nemocnice? Tohle ti zodpoví jedině lékař
Tak si vem taxi nebo něco. Nevím, asi bych to nenechala ladem a řešila.
@Anonymní píše: Více
ani v dojezdové vzdálenosti třeba taxíkem?
Já jsem s výtokem taky asi v 17 týdnu jela na pohotovost, myslela jsem, že mi teče plodovka. Ale byl to opravdu jen výtok, ale byl vážně jak voda ![]()
Kdyby to nepřestávalo, tak určitě kontrola. Mám známou, které začala docela brzo odtékat postupně plodová voda a její doktorka to neřešila. Málem byl průser na světě.
Na 99% vytok. Taky jsem párkrát byla, jako kdybych se pocurala 😅
Ahoj holky,
Jsrm ve 14. týdnu. Od nepaměti trpím na fyziologické výtoky. Až do teď jsem ho spíš mívala hutný a bílý/nažloutlý. Sem tam se objevilo i pálení a doktorka říkala, že můžu zavádět boraxové globule, pokud mě to bude hodně obtěžovat, jinak se to ale může spravit samo a mám to nechat být, což se potvrdilo. Nikdy se mi to úplně nerozjelo. Doktorka mi říkala, že je to v těhu dost běžné.
Teď jsem ale na dovolené, bez auta. Včera ráno po vyčůrání, když jsem trochu víc chodila ze mě najednou vyteklo větší množství tekutiny najednou. Když jsem se podívala na wc, byl to asi 4cm mokrý flek na kalhotkách a uprostřed řídký bílý výtok. Během dne jsem ještě párkrát lehce ukápla a vždy cítila, jak to teče, ale už ne v takovém množství. Pořád pocit mokra tam dole.
Dnes to ze mě taky teče, ne tolik ale hlavně když chodím/sedím. Je to bez zápachu a dělá mi to mokré až bělavé flíčky. Včera jsem měla půl dne i nepříjemný pocit tam dole, pak se to zlepšilo.
Předpokládám, že se asi jedná spíš o výtok? Bohužel se z dovolené vracím až za týden…
Uvítám vaše zkušenosti
Děkuji