Výtok nebo plodovka

Anonymní
27.7.24 14:07

Výtok nebo plodovka

Ahoj holky,

Jsrm ve 14. týdnu. Od nepaměti trpím na fyziologické výtoky. Až do teď jsem ho spíš mívala hutný a bílý/nažloutlý. Sem tam se objevilo i pálení a doktorka říkala, že můžu zavádět boraxové globule, pokud mě to bude hodně obtěžovat, jinak se to ale může spravit samo a mám to nechat být, což se potvrdilo. Nikdy se mi to úplně nerozjelo. Doktorka mi říkala, že je to v těhu dost běžné.
Teď jsem ale na dovolené, bez auta. Včera ráno po vyčůrání, když jsem trochu víc chodila ze mě najednou vyteklo větší množství tekutiny najednou. Když jsem se podívala na wc, byl to asi 4cm mokrý flek na kalhotkách a uprostřed řídký bílý výtok. Během dne jsem ještě párkrát lehce ukápla a vždy cítila, jak to teče, ale už ne v takovém množství. Pořád pocit mokra tam dole.
Dnes to ze mě taky teče, ne tolik ale hlavně když chodím/sedím. Je to bez zápachu a dělá mi to mokré až bělavé flíčky. Včera jsem měla půl dne i nepříjemný pocit tam dole, pak se to zlepšilo.
Předpokládám, že se asi jedná spíš o výtok? Bohužel se z dovolené vracím až za týden…
Uvítám vaše zkušenosti :srdce:
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
27.7.24 14:14

A na dovolené v dostupné vzdálenosti není nemocnice? Tohle ti zodpoví jedině lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.24 14:50

No bohužel ne… :(

• Citovat
  • Upravit
823
27.7.24 14:51

Tak si vem taxi nebo něco. Nevím, asi bych to nenechala ladem a řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7330
27.7.24 16:05
@Anonymní píše: Více

ani v dojezdové vzdálenosti třeba taxíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.7.24 16:10

Já jsem s výtokem taky asi v 17 týdnu jela na pohotovost, myslela jsem, že mi teče plodovka. Ale byl to opravdu jen výtok, ale byl vážně jak voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
27.7.24 16:58

Bude to vytok. Taky se mi strida skoro vodovej s bilym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4479
27.7.24 18:49

Kdyby to nepřestávalo, tak určitě kontrola. Mám známou, které začala docela brzo odtékat postupně plodová voda a její doktorka to neřešila. Málem byl průser na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.24 21:38

Na 99% vytok. Taky jsem párkrát byla, jako kdybych se pocurala 😅

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat