Výtoky několik let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.9.24 23:00

Výtoky několik let

Dobrý večer,
Je mi 18 let a už několik let mám výtoky myslíte že bych s tím měla jít na gynekologii nebo to nic není?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24759
17.9.24 23:12

:zed: tak jestli si chceš do budoucna kvůli neléčeným zánětům a výtokům koledovat o NEPLODNOST, tak směle pokračuj ve své ignoranci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
18.9.24 05:49
@Anonymní píše: Více

Už jste tam měla dávno být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35593
18.9.24 06:33

Záleží jak ten výtok vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.24 08:17

Jaké výtoky máš? Já mám třeba celoživotně už od puberty nažloutlý výtok, každý den ho mám na kalhotkách, někdy více, někdy méně. Lékař mi dělá stěr každý rok a vždy je vše v pořádku (v průběhu let mám 3. gynekologa). Říkal mi, že je to v pořádku, že vagína se sama zvlhčuje a určitý výtok je v pořádku. Ale určitě si k doktorovi zajdi, ať vyloučí nějakou infekci.

• Citovat
  • Upravit
6626
18.9.24 08:20

Pokud ten výtok nezapáchá a nemáš jiné problémy jako svědění a bolesti, může se jednat o normální a fyziologický stav. Nicméně v 18 letech už máš na gynekologii dávno chodit na prevence a výtok by měl zhodnotit lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.9.24 05:47

Určitě bych doporučila navštívit gynekologa, pokud výtok trvá několik let, i když nemáš žádné jiné příznaky. Výtok může být normální, ale je dobré vyloučit případné infekce nebo hormonální nerovnováhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí