Výuka, vzdělání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Učit bez vejšky nemůžeš, takže CŽV nebo kurzy ti budou k ničemu. Vyber si nějakou VŠ a jdi studovat, třeba to půjde i dálkově a třeba ti uznají i nějaký předmět z předchozího neVŠ studia.
- Citovat
- Upravit
Ředitelka po tobě chce, ať začneš studovat vysokou školu. Musíš se prokousat k Mgr.
CŽV je pro tebe v tuhle chvíli naprosto k ničemu. O něm můžeš uvažovat, až budeš mít Mgr.
Takže si projdi stránky pedagogických fakult. Vyber si obor, který je tobě blízký a bude odpovídat tvé kvalifikaci. Podej přihlášku. Připrav se, ať uděláš přijímačky. A buď ráda, že ředitelka toleruje studium při práci. Můžeš i teď učit, když ona nenajde kvalifikovanější osobu v oboru a ty budeš studovat.
Teoreticky můžeš sledovat i teď fakulty. Někdy se stane, že nenaplní obor. Takže se vypisuje druhé kolo přijímacích zkoušek. To si musíš sama aktivně hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den
Jdu si k Vám pro radu.
Mám střední Pedagogickou a Sociální Akademii s maturitou, 2 roky Konzervatoř a zkoušku z ČJ jako cizinka.
2 roky jsem pracovala jako asistentka pedagoga na ZŠ. Teď mi paní ředitelka nabídla výuku předmětů( hv, vv, čsp).
Říkala, že pokud budu chtít dál učit, můžu jít na VŠ. Zatím to chci zkusit na rok, poradíte mi prosím nějaké další vzdělávání pro mně? Kurzy, celoživotní vzdělávání?
Děkuji za odpověď.