Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, nevíte prosím Vás jestli je v pořádku, že jsem asi tak půl roku každý den, vyvařovala plastové lžičky od Nuku (mělo by být bez BPA). A můžu v tom nadále pokračovat?
Taky nechápu, proč vyvařovat lžičky? Nevyvařovala jsem ani láhve denně, jen jednou za čas…
@kate02
taky obcas vyvaruju. jednou za cas proste nahazu lzicky k lahvickam ![]()
Moje dite asi brzy zemre
zrovna asi olizuje botnik, tak nechapu, proc vyvarovat lzicky
Prostě jsem je vyvařovala společně s lahvema, ale dneska jsem byla v lékárně a tam jsem si všimla, že bylo na nějakejch lžičkách napsáno do 40 stupňu, tak mě napadlo, jestli jsem něco nepokazila a jestli lžičky nemůžou nějak miminku uškodit, když jsem je vyvařovala.
@pikola píše:
Moje dite asi brzy zemrezrovna asi olizuje botnik, tak nechapu, proc vyvarovat lzicky
no některý maminky krmí třeba odstříkaným mlíkem už malý novorozence, ty maj všechno vyvařený, tak rpoč né lžičky?
je to pro ně stejný jako flaška
to mě jen tak napadlo, já je nikdy nevyvařovala…
@Dana 07 píše:
Maminky, nevíte prosím Vás jestli je v pořádku, že jsem asi tak půl roku každý den, vyvařovala plastové lžičky od Nuku (mělo by být bez BPA). A můžu v tom nadále pokračovat?
no já myslím, že pokud to přežily do teď, tak je to jedno, jako že by se z nich začlo něco uvolňovat, to si nemyslím ![]()
@Babišovka A nevíš co se může stát? Návod jsem k nim neměla, dostala jsem je už rozbalené.
@Dana 07 nevím, asi by se to postupně rozpadlo… jinak mu to ublížit nemůže myslím, to by asi na trh nedali ![]()
@Babišovka píše:
@Dana 07 nevím, asi by se to postupně rozpadlo… jinak mu to ublížit nemůže myslím, to by asi na trh nedali
a není to jen u těch co mají takovou tu gumovou rukojeť? ta se totiž ve vroucí vodě rozteče ![]()
Oni právě tu gumovou rukojeť mají, ale tvar vůbec nezměnili. Mám strach, že to něco vypustilo. Jsem fakt pitoá, vždycky něco vyvedu a pak mám strach jestli malá bude v pořádku, až z toho nemůžu spát.