Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
potřebuju pořídit nějaké kelímky s víčkem na svačinky pro 2,5 leté dítě. Chci do nich dávat jogurt, domácí pribinák apod. Můžete mi poradit, kde bych něco takového sehnala, popřípadě jestli máte vlastní zkušenost? Potřebuju, aby dobře těsnili, nějaký s obrázkama by taky nebyl na škodu…
Našla jsem kelímky od Aventu a Tommee Tippee, máte někdo? Ty bych mohla použít i pro mimino do mrazáku ![]()
@1pipa
Mam Avent a super, mrazak, mikrovlnka, do kabelky..vsade frcia..odstriekavala som do nich i MM..
Pro děti používám ty od Aventu, jsou dost vytížené, nejdřív odstříkané mléko, později příkrmy, sunar, sušenky, jogurty… na tohle jsou super, těsní výborně ![]()
Avent kelímky jsou super, ale na svačinu pro 2,5 leté dítě mi přijdou malé ![]()
Také máme Avent… stačí i mojí skoro sedmileté dceři, ale samozřejmě, každý je jiný jedlík.
Že existují dvě velikostní varianty těchto kelímků, to asi víš…
Ten jsem měla jeden, byl to nějaký vzorek u něčeho, a nedávno mi ho rozežral pes. ![]()
@omites píše:
Ten jsem měla jeden, byl to nějaký vzorek u něčeho, a nedávno mi ho rozežral pes.
Musíš mu dát občas najíst, chudákovi ![]()
Jinak taktéž VIA od Aventu
Avent ![]()
na jídlo do mražáku, do mikrovlnky, jednoduše umýt, na sušenky, na porci kaše (sušené sebou), prostě si je nemůžu vynachválit
@Lind002 píše:
Avent kelímky jsou super, ale na svačinu pro 2,5 leté dítě mi přijdou malé
no když měli kluci žravé období tak pro jedno dítě padly i dva kelímky na jedno jídlo
- teda u té menší velikosti, ten větší kelímek zatím vždy stačil.
@BohunkaP jooo, tak to my máme asi tu menší velikost, že existují dvě velikosti mi jaksi uniklo
, tak to pardoooon ![]()
@Krkael píše:
Musíš mu dát občas najíst, chudákoviJinak taktéž VIA od Aventu
když on je děsně na plast - už nám sežral půlku baráku. Různé kelímky a misky nepočítám, ale má na kontě i dva mobily, nějaké ovladače a tak ![]()
@omites píše:
když on je děsně na plast - už nám sežral půlku baráku. Různé kelímky a misky nepočítám, ale má na kontě i dva mobily, nějaké ovladače a tak
Psí sociálku na vás
Ale jestli mu to chutná tak tu mám nějaký tvrzený plasty, kdybys měla zájem ![]()
Já mám takovou zavirací cestovni misku je u ni i lžička je to o něco větší jinak mám také kelimky avent
Něco takového ale mam jinou značku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…