Vývoj embrií

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12067
3.7.11 18:38

ahoj loka, to pichani take obcas citim a zaroven mam stale takovou obavu…musi to vyjit :lol: dnes mam uz nakou depku. tak snad se zitra probudim do lepsiho dne. to cekani je nekonecne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
3.7.11 19:01

andy a kolikátý jsi už den po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
3.7.11 20:34

byla jsem ve stredu a vraceli nam 5 denni emryjka, zatim to je chvilka, musim jeste vydrzet, hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
3.7.11 20:52

hele to už ti uteče, první dny mi přišly nejhorší. a pokud máš také to bodání jak jsem popisovala, tak to vypadá nadějně :palec: třeba budeš moct taky zkusit už ve středu test, pokud se na to budeš cítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
3.7.11 20:56

ahoj, jsi hodna, ale trochu se bojim o tolik driv, nechci v sobe zivit felesne nadeje - nejdrive v sobotu :palec: jinac jsem myslim zapomela pogratulovat k vasemu uspechu - je to nadhera. Je to tve prvni tehu?
dneska me bylo pres den dobre a ty divne pocity prisly k veceru, uvidime co se stane, snad :lol: je to nase druhe IFV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.7.11 14:56

u nás vyšlo hned první IVF a je to první těhotenství :dance: už skoroo končím 13tt tak už je nejhorší období snad za mnou a už si budu užívat jen radosti :andel:

Vaše druhé? první nevyšlo nebo tohle bude sourozenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
4.7.11 14:58

cauda, prvni nam nevyslo - o to je to pro me narocnejsi. dneska jsem koupili dva testiky, tak asi v sobotu zkusime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
4.7.11 15:05

Tak to hcápu, že nervíky jsou tentokrát větší :zed: :hug:
Uvidíš jak se budeš cítit, já jsem si říkala že takhle brzy testovat nebudu, ale měla jsem pak podle příznaků prostě pocit že to je tam, ta jsem to riskla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
4.7.11 17:30

dikes fikes :-) dam urco vedet
ty se šetři at je vše OK a užívej si to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
5.7.11 16:16

díky :hug: taky hodně odpočívej a dej vědět, držím pěstičky aby byly krásné // :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.7.11 15:57

ahoj andy, tak jak to u tebe vypadá? doufám že furt všechno v pořáku. vydržela jsi bez testíku? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.7.11 17:13

ahojky, zatim ju, chystame se na to zitra…je me normalne, tak se uvidi, stale verime :-) a jak se citis ty? hezky podvecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.7.11 18:02

tak hlavně že se zatím nerozjela mrcha, to je nejdůležitější :palec: tak na zítra moc držím pěsti, dej určitě vědět :hug:
hele mě je super, žádný obtíže mě netrápí, dneska začínám 4měsíc, takže předpokládám že všechno nejhorší je už za námi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.7.11 08:28

ahoj andry, tak jak dopadla testík? hned ráno jsem si na tebe vzpoměla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
9.7.11 08:56

ahojky, dobre ranko, jsi hodna :-)
na testiku NIC :cry: jeste je malinka nadeje ze hladina hormonu je nizka , dnes je to 10 den po transferu, mesicky jsem zatim nedotala…
na krev jdu ve stredu, to se rozhodne
achjo, musime vydrzet
preji hezky den a vubec vikend, papa andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest