Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj loka, to pichani take obcas citim a zaroven mam stale takovou obavu…musi to vyjit
dnes mam uz nakou depku. tak snad se zitra probudim do lepsiho dne. to cekani je nekonecne
byla jsem ve stredu a vraceli nam 5 denni emryjka, zatim to je chvilka, musim jeste vydrzet, hezky vecer
hele to už ti uteče, první dny mi přišly nejhorší. a pokud máš také to bodání jak jsem popisovala, tak to vypadá nadějně
třeba budeš moct taky zkusit už ve středu test, pokud se na to budeš cítit
ahoj, jsi hodna, ale trochu se bojim o tolik driv, nechci v sobe zivit felesne nadeje - nejdrive v sobotu
jinac jsem myslim zapomela pogratulovat k vasemu uspechu - je to nadhera. Je to tve prvni tehu?
dneska me bylo pres den dobre a ty divne pocity prisly k veceru, uvidime co se stane, snad
je to nase druhe IFV
u nás vyšlo hned první IVF a je to první těhotenství
už skoroo končím 13tt tak už je nejhorší období snad za mnou a už si budu užívat jen radosti ![]()
Vaše druhé? první nevyšlo nebo tohle bude sourozenec?
cauda, prvni nam nevyslo - o to je to pro me narocnejsi. dneska jsem koupili dva testiky, tak asi v sobotu zkusime…
Tak to hcápu, že nervíky jsou tentokrát větší
![]()
Uvidíš jak se budeš cítit, já jsem si říkala že takhle brzy testovat nebudu, ale měla jsem pak podle příznaků prostě pocit že to je tam, ta jsem to riskla ![]()
dikes fikes
dam urco vedet
ty se šetři at je vše OK a užívej si to ![]()
díky
taky hodně odpočívej a dej vědět, držím pěstičky aby byly krásné //
![]()
ahoj andy, tak jak to u tebe vypadá? doufám že furt všechno v pořáku. vydržela jsi bez testíku? ![]()
ahojky, zatim ju, chystame se na to zitra…je me normalne, tak se uvidi, stale verime
a jak se citis ty? hezky podvecer
tak hlavně že se zatím nerozjela mrcha, to je nejdůležitější
tak na zítra moc držím pěsti, dej určitě vědět ![]()
hele mě je super, žádný obtíže mě netrápí, dneska začínám 4měsíc, takže předpokládám že všechno nejhorší je už za námi ![]()
ahoj andry, tak jak dopadla testík? hned ráno jsem si na tebe vzpoměla ![]()
ahojky, dobre ranko, jsi hodna ![]()
na testiku NIC
jeste je malinka nadeje ze hladina hormonu je nizka , dnes je to 10 den po transferu, mesicky jsem zatim nedotala…
na krev jdu ve stredu, to se rozhodne
achjo, musime vydrzet
preji hezky den a vubec vikend, papa andy