Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
andry tak to mě merzí že nic, ale jakým testuješ testem? a opravdu někdo má // až 12 den, takže ještě rozhodně není nic ztraceno
testili jsme Clearblue citlivost 25 - takze…
jsem v poho diky, jeste neni ztraceno
tak na tenhle test se vykašli. Tenhle test mi ukázal sotva viditelnou čárku, a to už jsem měla těhu z krve dáááávno potvrzené. takže tenhle test je k ničemu. opravdu nejlepší je mamatest 10, jsou v balení dva testy a stojí asi kolem 40kč, ten je opravdu nejlepší. Na tenhle test kašli, i kdyby jsi těhu byla, nic ti neukáže…já měla na mamatestu krásné // a na tomhle nic ![]()
cusik, jeste ranko jsme vyzkouseli Mamatest a NIC a mesicky uz zacinaji…jojo tak ted chvili pauzicka a zkusime znovu. Zmenim centrum. diky za pokec a uzivej tehu. ![]()
andry tak to mě mrzí, ještě jsem věřila že to bylo testem
nicméně přeju strašně moc do dalšího pokusu hodně štěstíčka a pevné nervy!!!! Hodně štěstí
![]()
ahoj diky moc, dost jsem to obulela ale ted musim byt silna a se vsim se vyrovnat…uz jsem dneska psala do jineho CARU tak stale verim ve zdarny uspech, Ty se opatruj a preji klidne a stastne tehotenstvi a zdrave miminko ![]()
děkuju andry, je úžasný a hlavně správný že to nevzdáváte!!!Samozřejmě neúspěch bolí, to je samozřejmé
ale o to větší pak bude radost až najdeš vytoužené // a já ti moc moc moc přeju, aby jsi je našla co nejdříve!!
hodně štěstí!
diky, jak jsem jiz psala VIM ZE TO JEDNOHO KRASNEHO DNE DOPADNE DOBRE
, ted cekam na odpoved od pana doktora zda to zkusime znovu jiz na podzim ci jinak ![]()
jeste premyslim ze navstivim psychologa at se z toho vykecam a zacnu k tomu pristupovat vic v klidku, ja se totiz asi moc stresuju a moc se na to soustredim. myslim ale ze ta zmena CARU hodne pomuze, neb jim v tom podoli neverim a to je muj dlouhodoby pocit
pro tebe a miminko v brisku
Tak pokud nemáš dobrý pocit z CAR určitě bude jedním ze základních řešení ho změnit. Na to máte prostě právo. A ohledně psychologa myslím že to není špatný nápad, přeci jen to prostě veliký nápor na nervy, takže je lepší si někdy nechat pomoct. taky jsem toho již jednou využila. Takže moc držím pěstičky aby jste se taky brzy mohli doma radovat!!!
Hlavne to nesmis vzdavat. My se pokouseli uz par let, dvakrat to skoncilo mimodeloznim tehotenstvim, vzali mi vejcovody
a 4.7.11 mi vraceli 2 vajicka do delohy. Bohuzel jsem ve stredu 6.7. zacala spinit, o vikendu jsem se rozkrvacela. Tolik slz, tolik trapeni, pak jsem si i udelala test - negativni.Vzdala jsem to. V patek 15.7 jsem si udelala test - negativni. predevcirem jsem mela jit na krev, ale nestihla jsem to. Jdu na krev zitra rano a dnes jsem si jen tak udelala test a objevila se druha slaba carka!!! Tak nevim co to znamena… kazdopadne to nevzdavam ![]()
ahojky, diky za zpravicku. jo vzdavat to opravdu nesmime
stale je sance na uspech. uz jsi byla na te krvi? nekdy se to stava ze zacnes spinit ale vysledek je pozitivni moc drzim palecky
my jsme uz objednani na polovinu srpna do jineho centra, tak se uvidi jak se domluvime s novym panem doktorem. u me je to problem tke psychiky, moc si to preju aby to vyslo ze to nakonec nejde, takze zacnu chodit i na nejake konzultace at si odblokuju hlavu
preji hodne zdaru, hezky den andy
Andy, a do jakeho centra jdes? Ja chodim do CAR Podoli a muzu rict, ze jsem velmi spokojena
… Ja jsem byla dnes na krvi a nevyslo to… tak nevim,nejak jsem s tim pocitala, ale co… mame mrazacky, ty mi daji v srpnu a ty vyjdou.
andysku, nesmis byt nervozni, ono to vyjde, uvidis, musis byt v klidu a v pohode
a ver mi, mas urcite skveleho muze, co te podporuje a mimiska se dockate. Hlavne klid
ano?
cusik, do podoli jsme chodili a musim rict ze uz NIKDY VICE - me se tam ten jejich pristup nelibi. vyzkouseli jsme jak pana doktora tak rezacovou a nesedi me. opravdu tam postradam lidsky pristup a usmev. ale nic si z toho neber zalezi jak se citis ty, je to nazor od nazoru. my ted budem chodit do gestu, jsme uz objednani na polovinu srpna… ![]()
jojo nasi muzicci jsou bajecni, vsak i pro ne to musi byt narez
mate dobry ze mate mrazacky, nam se vzdy povedlo zdarne oplodnit dve vajicka aty jsme si vzdy nechali vratit
vy to mate za sebou po prve?
tak zatim hezky vecer a hodne zdaru a hlavne sil do dalsich pokusu
Ahoj Superandrysku, ja chodim taky do Gestu a uz jsme prosli dvema IVF a taky se mi vzdy oplodnila jen dve vajicka…Kdyz budes chtit, pridej se k nam na diskuzi Ceka nas 3.,4.,5…IVF, vsechny uz jsme si tam nejakym tim neuspesnym pokusem prosly…