Vyvolání ms a dovolená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.5.14 14:47

@elanaa Ultrazvuk dělala, ale nic špatného neobjevila. Já hodně (denně) sportuju a něco jsem i zhubla, tak říkala, že je to možná tím…

• Citovat
  • Upravit
85544
29.5.14 19:56
@Anonymní píše:
@elanaa Ultrazvuk dělala, ale nic špatného neobjevila. Já hodně (denně) sportuju a něco jsem i zhubla, tak říkala, že je to možná tím…

Jinak s tim lekem vlastne maji holky pravdu, kdysi jsem ho dostala na oddaleni ms, ale nevzala jsem si ho, ms se mi posunula sama stresem. Asi bych to nechala ve tvem pripade na prirode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.5.14 21:41

Já ho brala dva roky zpátky na oddálení kvůli dovolený.|Při braní super, menstruace taky v pohodě, a pak to začalo-špatně od žaludku, bolesti a motání hlavy, i v leže jsem byla jak na kolotoči, skončila jsem na neurologii,3 doktoři se všichni shodli jaký je to svinstvo, nemohla jsem ani spát, dostávala jsem se z toho víc jak dva měsíce. Takže jsem zakoupila kalíšek, protože tampony moje tělo nesnáší a super. Minule mi vyšla menstruace na den odjezdu a s kalíškem super, letos na tom bude úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 12:09

HOlky a ten Norethisteron je podobné svinstvo jako třeba antikoncepce nebo je to horší? Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
394
30.5.14 12:48
@Anonymní píše:
HOlky a ten Norethisteron je podobné svinstvo jako třeba antikoncepce nebo je to horší? Díky :-)

Když to vezmu podle sebe, tak ještě když jsem brala antikoncepci, tak jsem z ní nikdy neměla takový potíže jako po 10 dnech braní Norethisteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
30.5.14 13:24
Je to podobný, resp. horší…hormon v Norethisteronu je stejný, jaký se používal před 40 lety do antikoncepčních přípravků. Ovšem zatímco na antikoncepci se pracovalo a pracuje dosud (jsou už progestiny III. generace), tak N. zůstal stejným dryjákem, jakým byl v době svého vzniku.
@Anonymní píše:
HOlky a ten Norethisteron je podobné svinstvo jako třeba antikoncepce nebo je to horší? Díky :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí