Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezit nebo zarostly chloupek. Nebo proste jen bedar. Taky se mi to obcas stane. 2 dny boli jak svina, pak praskne nebo zmizi.
@Anonymní píše:
Beďar a ted si nedelam srandu..
to mě hned napadlo také, ale je to dost velký a na takovém místě, skoro až ve vnitř, no snad
zakl.
Jj je to jebák
mě se to dělá, když mám hodně uplé spoďáry. je to plné hnisu, většinou to ve vaně vymáčknu, ale bolí to…
M.
Taky se mi to stává, je to sice bolestivé, ale zmizne to. Mě se to udělalo v den produ a za pár hodin sem o něm ani nevěděla ![]()
Třeba zarostlý chloupek. Ale pokud je to hned u poševního vchodu, tak to bude něco na způsob uhříku. Nevím jak to popsat, za pár dní (nebo možná už teď) by mohl jít vymáčknout hnis, sice to dost bolí, ale uleví se ti a brzy to pak zmizí. Takové zkušenosti mám já ![]()
Také si myslím, že to bude jen nějaký vřídek, ale každopádně bych se sledovala a pokud se to nezlepší, zvětší, bude víc bolestivé a nevím, co ještě, pádila bych k doktorovi ![]()
Měla jsem to jednou taky, ale bylo to už tak velké, že jsem s tím šla na gyndu, tam mi to doktor propích jehlou a vymačkal hnic. Pak řekl, že nechá tělo se s tím poprat, a když to nepomůže, tak pak zákrok na sále. Ale už to bylo asi větší, než máš ty.
Neco podobneho se mi udelalo po porodu. Nebyl to zarostly chloupek ani bedar. Pry nejaky vyrustek. Bolelo to jako bestia. Dr. to odstranil - taky nic prijemnyho, ale za par hodin jsm o nicem nevedla ![]()
L.
Taky jsem to měla, byla to prý rozpadlá cysta, museli mi to vyříznout (v narkóze).
Je to nežid taky se mi to občas dělá a bolí to jako blázen. Nech to být za den dva to praskne.
Ucpaná žlázka, dr. ti to propíchne, pokud se to opakuje, tak se to pod narkózou vyřízne
Ahoj holky, za prvé se omlouvám za anonym, ale myslím že se dá pochopit
Než položím otázku, dokážu si sama odpovědět - běž k doktorovi, ale než půjdu poprosila bych o radu i vás. Dnes jsem si nahmatala bulku tam dole takřka u poševního vchodu, popsala bych ji jako kdyby to byl nateklý tvrdý pupínek
vůbec jsem jí necítila, ale teď jak jsem jí „osahala“´tak je bolestivá. Netušíte co by to mohlo být? Nějak mě to vylekalo