Prevenčka u gynekologa - co lze zjistit ze stěrů?

419
24.5.14 20:15

prevenčka u gyn.

Holky, co vše doktor může zjistit z prevenčky. Přesněji řeceno ze stěrů které pri preventivce dela ;)
a co vsechno Vám pri preventivce dela a na co se pta. Me se totiz neptal skoro na nic :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.5.14 20:16

Ptát se nemusí. Zjisí, jestli nemáš nějaké změny na čípku, jestli je v pořádku cytologie :think: pokud Tě nic netrápí, tak toto je to podstatné. Jinak kontroluje, zda jsou či nejsou cysty, nějaké změny na vaječnících, děloze atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
24.5.14 20:22

Ptá se jen, jestli mám nějaké problémy, jestli chci pokračovat v braní HA, jestli jsem si nerozmyslela očkování proti rakovině děložního čípku a při prohlídce, jestli mě něco nebolí :D Nic zvláštního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.5.14 20:23

Mě se ptá, jestli je všechno OK, jestli mám pravidelnou menstruaci a udělá stěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
24.5.14 20:29

Mne dela stery, kontroluje pohmatem a pak dela ultrazvuk. Pta se jen jestli nemam nejaky problem a jestli chci recept na antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
24.5.14 20:46

Tak dekuju, vsude se pise co vsechno moznyho se dela, no a jak zjistuji tak malokretej doktor to udela uuuuplne vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
24.5.14 20:46

Jako myslim u prvni prohlidky jako takove :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
24.5.14 20:59

Udela ster, vaginalni utz, pohmat a zkontroluje prsa pohmatem, zepta se zda me neco netrapi, tot vse. Pokud bych chtela HA (coz nedoporucuji) mel by nabrat krev na mutace (zda nemas sklony k tvorbe tromboz…) Hormony totiz zhustujou krev a pak muze dojit k fatalnim problemum! Bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
24.5.14 22:48
@Tinkka píše:
Udela ster, vaginalni utz, pohmat a zkontroluje prsa pohmatem, zepta se zda me neco netrapi, tot vse. Pokud bych chtela HA (coz nedoporucuji) mel by nabrat krev na mutace (zda nemas sklony k tvorbe tromboz…) Hormony totiz zhustujou krev a pak muze dojit k fatalnim problemum! Bacha na to.

tak vagin.uz nedelal a ani o prsa se nezajimal, takze asi si to kazdej doktor dela jak chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
24.5.14 23:01

Nepta se me vlastne na nic, jen jestli me neci trapi, nebo mam nejake potize. Udela stery, naposledy tedy i utz a o vysetreni prsou pohmatem si vetsinou musim rict, jeste jsem nemela gynekologa, ktery by to delal automaticky. Kdyz jsem brala ha, tak mi sem tam premeril tlak a o jaterni testy jsem se taky musela hlasit… :nevim: bohuzel, ja mam u spousty lekaru pocit, ze o co si nereknes, to neudelaji, i kdyz by meli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.5.14 07:01

Někde jsem četla, ze vyšetření prsou při PP už se standardne neprovádí, protože si je mas kontrolovat sama doma - jen ty je znáš a mas je „mít v rukou“, a tudíž bys mela poznat, pokud je něco jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
25.5.14 10:32

@Raduš.ka44 Ale kolik zen si je skutecne dela? Ja jsem za to rada, ptz pokud to ma Dr.„nasahane“ tak by to mel poznat taky. Navic chodim pravidelne na sono prsou. Matka dela v Mamacentru…takze neni problem. A hlavne rakovina prsu u 40ceti letych a nize neni zadna vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí