Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všichni,
neznáte někdo opravdu dobrého gynekologa, raději gynekoložku v Brně???
Už několik měsíců mě bolí podbříško (oblast dělohy)- absolvovala jsem odběr krve, moči, stěry z pochvy, cytologii, ultrazvuk - vše OK a tak mi MUDr. řekla, že jsem gynekologicky v pořádku a že problém bude někde jinde. Ale teď se mi objevilo krvácení mimo cyklus (zhruba uprostřed cyklu) a paní doktorka mi chce pouze upravit cyklus a dále to neřeší. A to se mi nelíbí, jelikož mám pocit, že to podceňuje a už se začínám bát, co to může být.
Děkuji
A mohu se zeptat kolik je ti let? Já když jsem dospívala tak jsem trpěla jako pes téměř tři riky neustále. Měla jsem i krevní problémy, ale hlavně mě bolel podbrišek, právě jak jsem se asi vyvýjela a rostla… Nebo takhle mi to prostě nakoec bylo vysvětleno. Byla jsem vyšetřená horem dolem a nikde nic enbylo, tak to přisuzovali dospívání a vysoké hladině hormonů ![]()
Doktora neporadím, ale napadla mne endometrióza, ta se zjišťuje laparoskopií, většinou…
@Fauna podle toho co pises, se mi nezda, ze by to zrovna podcenila, vzdyt ti udelala radu testu. Kolikaty den cyklu MS prisla? nekdy se muze stat, ze je cyklus vyrazne kratsi, pokud se to neopakuje, tak se to nijak neresi.