Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dojdi si na vyvolávačku a budeš mít klid - ta Ti neublíží, a ms stihneš před dovolenou ![]()
V tvém případě, pokud plánuješ miminko, bych to rozhodně nechala na přírodě, cyklus se ti musí upravit a cpát do sebe ještě něco na oddálení není zrovna rozumné.
@martina.se píše:
Dojdi si na vyvolávačku a budeš mít klid - ta Ti neublíží, a ms stihneš před dovolenou
mojí známé dr řekl že po vyvolávačce ale není ten cyklus ovulace..( protože když nepřišla ms přírodně, tak nepřijde ani ovu přírodně ) tak nevím.
já bych riskla ms při dovče..dáš tampon a o ms ani nevíš.. ![]()
@smurfka
možné to je. Já neměla ovu 6 let, takže v tomto směru nevím, neznám
![]()
@martina.se píše:
@smurfkamožné to je. Já neměla ovu 6 let, takže v tomto směru nevím, neznám
![]()
já tomu právě nějak nevěřila..ale ona ted byla už dvakrát na vyvolávačce a protože se taky snaží tak se na to ptala a on řekl at s ovulací nepočítá..
takže pokud se chce zakladatelka snažit nechala bych to na přírodě..ani vyvolávačka ani oddalovačka..vzít tampony, max nějaké prášky na bolest - jestli u toho máš a je
Já bych to nechala na přírodě. Přinejhorším si vezmeš tampóny. Pokud jsi v lednu vysadila prášky, tak to chvíli trvá, než se tělo srovná a necpala bych do sebe žádné další hormony. ![]()
Díky holky, asi to nechám na přírodě, jak radíte ![]()
Ještě se zeptám - po jaké době jít na gyndu (když bych to vůbec nedostala)?
@Anonymní píše:
Díky holky, asi to nechám na přírodě, jak radíte
Ještě se zeptám - po jaké době jít na gyndu (když bych to vůbec nedostala)?
to záleží na tvém dr..asi si zavolat tak po týdnu a zeptat se..u nás třeba nepíchá vyvolávačku dřív jak po třech týdnech po vynechání a to chce i tak počkat ( ale píchne i přes brblání ), no a co jsem tak vyčetla taky na eminu tak někteří píchají i dřív ![]()
@smurfka píše:
já tomu právě nějak nevěřila..ale ona ted byla už dvakrát na vyvolávačce a protože se taky snaží tak se na to ptala a on řekl at s ovulací nepočítá..takže pokud se chce zakladatelka snažit nechala bych to na přírodě..ani vyvolávačka ani oddalovačka..vzít tampony, max nějaké prášky na bolest - jestli u toho máš a je
asi bych to udělala stejně, pokud při ms neumírá, tak si dovču užije i tak ![]()
Holky prosím poraďte. Brala jsem antikoncepci, ale v lednu jsem ji vysadila. Nedosávala jsem menstruaci a stejně plánujeme s manželem 2. dítě, tak jsem si myslela, že se mi ms třeba upraví. První dva měsíce jsem ji opravdu dostala a to na den přesně. Další měsíc jsem to dostala s týdením zpožděním a teď už je to druhý týden a nic. Těhotná nejsem dělala jsem si test. S manželem bychom se chtěli o mimčo snažit až někdy v půlce června. 6. června jedeme na dovču a teď nevím co dělat. Předtím mi ms vycházela na dobu, kdy budeme u moře, tak jsem myslela, že dojdu za doktorkou, aby mi dala prášky na oddálení. Ale teď nevím, aby mi ty prášky zase nějak neuškodili - problémy s ms, s otěhotněním. Co byste dělali? Mám počkat, zda to dostanu i s tím, že bych to pak měla na dovče? Nebo se objednat k doktorce a poradit se? Díky