Jak vyvolat menstruaci?

493
18.5.14 10:45

jak vyvolat menstruaci?

Ahoj všichni,

prosím máte nějakou radu jak vyvolat MS? Měla jsem vždy pravidelnou mensturuaci 28-30dní. Dnes jsem ale už 35den a pořád to nevypada, že by měla přijít. Na začátku cyklu jsem prožívala dost velké stresy…
Volala jsem dr. ale ten říkal, že jelikož kojím (dcera ma už 2roky) pravidelnou MS mám víc jak rok..nejde s tím nic udělat..:(
jenže ja jsem z toho už dost nervozní.. myslite, že by teď mohl poct gynex? nebo kontryhelovy čaj? nebo co poradíte?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
18.5.14 10:49

Těhotná nejsi? Ještě bych počkala, není to nic neobvyklého, že občas je v cyklu výkyv…
Jinak horká vana, víno, sex… takové babské rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
18.5.14 10:50

@veruka85 z čeho jsi nervózní? tak prostě počkáš, až přijde, ne? Nebo jsi v tom 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
18.5.14 10:50

Mě pomohla horká vana, červené víno a vypila jsem opravdu hodně heřmánkového čaje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
18.5.14 11:02
@Pipet píše:
Těhotná nejsi? Ještě bych počkala, není to nic neobvyklého, že občas je v cyklu výkyv…
Jinak horká vana, víno, sex… takové babské rady.

Test jsem zkoušela a je negativní.. ochranu používame kondom..

Jinak mimo téma všimla jsem si podle metříku, že máš děti od sebe o +-4 roky? jak vnímáš tento věkový rozdíl? hrajou si děti spolu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.5.14 11:28

@veruka85 4,5 roku… Děti se mají moc rády, hrajou si „spolu“ v rámci možností ročního syna :lol: Nezaznamenala jsem skoro žádné projevy žárlení u starší…
Ale to je spíš o povaze dětí než o nějakém konkrétním věkovém rozdílu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
18.5.14 11:40

@veruka85 Me dycky pomohla hodne horka vana.. Kdyz sem cekala na ms po revizi, uz to bylo na spadnuti, bolesti, slaby spineni a furt ne a ne, tak sem vlezla do varici vany a este v ty vane se to spustilo, to byla takova uuuuleva!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
18.5.14 11:59

Červené víno a teplá vana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 22:01

Ahoj holky.
Chci se poradit.Dnes je to 14 dní co jsem nedostala menstruaci.
(Jinak vždy na den přesnou, antiko neberu cca 1 rok).
Po týdenním vynechání jsem byla na gynekologii na odběru krve a výsledek - negativní na Hcg.
A teď nevím, v jaké fázi cyklu jsem.
Musím čekat na menstruaci? Mám si jí nechat vyvolat? Můžu i teď otěhotnět?
Už jsem myslela, že se zadařilo a ono tohle. Ještě nikdy se mi nic podobného nestalo..
Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
7009
15.9.14 22:04

No může to být cyklus bez ovulace, ten může být delší. Nebo se ovulace zpozdila či ještě neproběhla, všechno je možné. Vyvolávačka podle mě nic neřeší, počkala bych ještě dva týdny, testla a pak teprve vyrazila na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.14 22:10

Takže teď jsem nějakej 42DC, můžu i v tomto období otěhotenět? Je to možné :lol: teoreticky? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.14 22:21

Já už se v tom nevyznám..
Takže pokud neproběhla ovulace, musím čekat na menstruaci a až pak opět na ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.14 23:33

Joo, take bych chtela vedet, jak to dostat.. Uz 5 dni meskam:-/ tehotenstvi by ted byl pruser, pac jsem byla min. Mesic byla hodne marod – cca 2 tydny- prasky, antibiotika, rentgeny, horecky, stresy.. Zacinam byt trochu nervous :-/ snad to mam opozdeny kvuli te predchozi nemoci.. Achjo achjo. Je to fakt udel zensky. Lin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.14 07:52

Tak snad ještě někdo poradí…

• Citovat
  • Upravit
3
19.9.14 07:10

absence menstruace

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit o radu, pokud to bude samozřejmě ve Vaší kompetenci. Mám téměř rok problém s absencí menstruace. Věc se má tak, že jsem zhubla během roku 7kg, nicméně
i dříve mi menstruace párkrát vynechala, ač jsem měla váhu jakoukoliv, vždy mi ale po injekci od paní doktorky přišla.
Tentokrát mi injekce nezabraly. Měřím 171cm a vážím 53kg. Údajně mi chybí vnitřní tuk pro tvorbu menstruace
a mám přibrat, každopádně mohu vyvrátit, že by v tom hrála roli štítná žláza, tyto vyšetření ohledně hormonů jsem podstoupila a psychického rázu to také jistě není, od dob co jsem začala zdravě žít a sportovat se cítím skvěle. Zdravě myšleno (bílkoviny (mléčné výrobky, tofu, kuřecí maso, vajíčka), zdravé tuky (ořechy, avokádo, lněný olej), komplexní sacharidy(quinoa, jáhly, brambory..), nejím bílou mouku, jednoduchý cukr, ne trans masné kyseliny atd. Mám pohyb 4-5krát týdně. Posiluji ve fitness, cvičím TRX, jezdím na kole, zahrnuji dlouhé procházky. Pohyb je můj život a zdravá strava můj životní postoj. Nevím jakým způsobem bych tedy měla přibrat údajně 3kg tuku, když jím zdravě a masné, tučné potraviny již rok v mém jídelníčku nejsou a ani nebudou. Snažila jsme se přidat na sacharidech a tucích ale pochybuji, že přiberu 3kg tuku, vždyť je to nesmysl, stejně jako člověk tuk na těle hubne nerovnoměrně, stejně tak i nabírá přece.. Jinak k psychice-od chvíle co jsem začala zdravěji žít jsem pozitivně naladěná, spokojená a baví mě to. Se svojí postavou jsem spokojená, mám dobrou kondičku a ve svém těle se cítím skvěle. Takže psychikou to jistě není. Krom absence menstruace jsem zdravotně fit. Jen občas problém s hemeroidy, ale k těm jsem náchylnější.
V mé stravě je mnoho ovoce, zeleniny, tudíž vlákniny, obilovin, luštěnin, ryb, vody…Opravdu nevím jak podpořit návrat menstruace. Jinak nikdy jsem nebrala HA, byla mi doporučena jako možnost „pomoci“, brát ji však nechci a nikdy nebudu. Jelikož důvěřuji alternativnějšímu způsobu léčení tak bych Vás chtěla poprosit jestli nevíte jaké bylinky, nebo vitamíny atd. by mi mohly eventuálně pomoci? Velice děkuji za Váš čas.

Hezký den přeji
Nika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí