Jak vyvolat menstruaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.10.17 10:36

@hehehe Předmiulý týden měla malá rýmu a myslím dvakrát jsem ji kojila v noci- tak že by to hrálo roli? Jinak kojím 2× denně už pomalu rok (od jejiho roku). Doufám, že nemám něco s děložním čípkem nebo děložní myom (trpí na ně mamka a měla i to i babička), ale to by se snad projevilo ve špinění mimo cyklus a ne ve špinění místo ms, ne? Můj doktor právě říkal na preventivce, že dokud se kojí (i když málo), tak může být ms nepravidelná, tak to mě uklidňuje. Ale chci se toho špinění zbavit, protože mě to dost obtěžuje. Teď se mi zdá, že je toho jakoby objemově víc, ale čím dál světlejší (už jen takové lehounce růžovohnědé). Kdybych si nebyla jistá, že nemůžu být těhotná, tak bych se asi i testovala, protože mi to začíná dost připomínat počátek předchozího těhotenství.
Nevím ani, po jak dlouhé době špinění je už vhodné doktora navštívit. Abych nebyla za hypochondra :oops:

• Citovat
  • Upravit
11700
25.10.17 10:42
@Anonymní píše:
@hehehe Předmiulý týden měla malá rýmu a myslím dvakrát jsem ji kojila v noci- tak že by to hrálo roli? Jinak kojím 2× denně už pomalu rok (od jejiho roku). Doufám, že nemám něco s děložním čípkem nebo děložní myom (trpí na ně mamka a měla i to i babička), ale to by se snad projevilo ve špinění mimo cyklus a ne ve špinění místo ms, ne? Můj doktor právě říkal na preventivce, že dokud se kojí (i když málo), tak může být ms nepravidelná, tak to mě uklidňuje. Ale chci se toho špinění zbavit, protože mě to dost obtěžuje. Teď se mi zdá, že je toho jakoby objemově víc, ale čím dál světlejší (už jen takové lehounce růžovohnědé). Kdybych si nebyla jistá, že nemůžu být těhotná, tak bych se asi i testovala, protože mi to začíná dost připomínat počátek předchozího těhotenství.
Nevím ani, po jak dlouhé době špinění je už vhodné doktora navštívit. Abych nebyla za hypochondra :oops:

No právě noční kojení nejvíce stimuluje tvorbu hormonu, teď tuším, že prolaktinu, snad nebudu za blbce! :mrgreen: Zkrátka toho hormonu co souvisí s kojením. :lol: No a ten by to skutečně ovlivnit mohl.
Hele já myslím, že při nejhorším ti prostě řekne, že je to při kojení normální, trápí tě to, tak proč tam nezajít, věř, že lidé chodí k doktorům s mnohem většími blbostmi… No a nebo co tam zavolat? Můj gyndař takhle funguje normální, už jsem mu několikrát volala, hlavně v těhotenství, vyslechl a poradil, případně řekl - přijďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 21:45

Mestruace

Ahooj, začala jsem brát antikoncepci před třemi týdny ale opravdu poctivě, vůbec jsem nezapomínala a jelikož jsem první prášek měla začít brát, až 5. den, tak jsem nebyla týden chráněná. Takže jsem s přítelem měla nechráněný pohlavní styk, až druhý týden. Kvůli menstruaci jsem teď momentálně vysadila. Už je to 3. den, co jsem měla dostat menstruaci a kvůli to mu, že jsou to moje první prášky jsem hodně nervózní a vůbec nevim, co mam dělat. Je možné, že je moje tělo rozhozené, protože bylo zvyklé na něco jiného? Stane se něco, když jednou prostě tu menstruaci nebudu mít? a co nejvíc pomáha na vyvolávání? Jsem fakt z toho špatná:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.9.18 07:13

@natalie992 treti den je ale ještě úplně normální. Nedostaneš ms hned jak uděláš pauzu. Někdo ji dostane uz druhy den a někdo az čtvrtý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.11.18 16:26

Jak vyvolat co nejrychleji MS?

Ahoj, nevíte jak nejrychleji vyvolat ms?( dcera má 12)děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6684
19.11.18 16:46

8o 8o 8o A to, proboha, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
19.11.18 16:48

@Bára 10 proc chces vyvolavat?? Segra ma 12 a taky ms jeste nema..ja osobne jsem to taky dostala az celkem pozde a vuubec mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17099
19.11.18 16:57
@Bára 10 píše:

Ahoj,

také mě tedy napadá otázka, proč vyvolávat menstruaci u tak malé slečny? I kdyby už jednou cyklus měla, tak nemusí být pravidelný a není proto nutné menstruaci vyvolávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
19.11.18 17:33
@Bára 10 píše:

Ahoj, doporučují se horké koupele a červené víno nebo vyvolávací injekce u gynDr. ale u 12ti leté nevidím důvod proč vyvolávat MS pokud jí ještě neměla a pokud už ano tak ani tak není důvod, protože v takovém věku je to úplně normální než se cyklus srovná. Nech ti na přírodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.11.18 22:07
@klamonožka píše:
8o 8o 8o A to, proboha, proč?

Kvůli dovolené a škole, cyklus má pravidelný,všechno si hlídá sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17099
20.11.18 09:00
@Bára 10 píše:
Kvůli dovolené a škole, cyklus má pravidelný,všechno si hlídá sama.

U tak mladé bych se asi bála použít i kontryhel, který jinak já piju, když meškám. :nevim: Ale zase rozházet pravidený cyklus kvůli dovolené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 10:28

Ahoj holky, mám 3 dny opožděnou MS. TT negativní. Zkoušela jsem na vyvolání MS sex (to vždy pomohlo, ale teď nic) snažíme se o miminko, vždy to mám pravidelně 27-28DC. Ovulace byla před 17dny. Můžu si dát horkou vanu na vyvolání MS? Co když bych byla těhotná a test to zatím neukázal?

• Citovat
  • Upravit
7712
12.3.19 10:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 3 dny opožděnou MS. TT negativní. Zkoušela jsem na vyvolání MS sex (to vždy pomohlo, ale teď nic) snažíme se o miminko, vždy to mám pravidelně 27-28DC. Ovulace byla před 17dny. Můžu si dát horkou vanu na vyvolání MS? Co když bych byla těhotná a test to zatím neukázal?

A proc chces vyvolavat? Tak jeste pockej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
12.3.19 10:51

Prostě počkej až ms příjde.Já mám také cyklus přesný jako hodinky a stejně se jednou za pár měsíců stane že se třeba o týden spozdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17099
12.3.19 12:10
@Anonymní píše:

Ahoj,

když se snažíte o miminko, tak ještě vyčkej, nebo rovnou testuj :nevim: proč vyvolávat, když možná není co :mrgreen:

Dej si kontryhelový čaj, tím nic nezkazís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí