Jak vyvolat menstruaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.19 08:48

Jak vyvolat menstruaci

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak vyvolat menstruaci pojedeme do Chorvatska a já bych si jí chtěla užít teplou koupel jsem už zkoušela ale stále nic a víno nepiju tak vás prosím jestli nemáte nějakou radu prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.8.19 08:52
@Mercedes Chynova píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak vyvolat menstruaci pojedeme do Chorvatska a já bych si jí chtěla užít teplou koupel jsem už zkoušela ale stále nic a víno nepiju tak vás prosím jestli nemáte nějakou radu prosím.

Menstruaci si tělo řídí samo. Vínem a koupelí si ji fakt nevyvoláš. Buď sis měla zařídit prášky na oddálení MS nebo pojedeš s tampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 09:17

@Mercedes Chynova Jsem na tom stejně. Teoreticky bych měla dostat menstruaci pár dní před odjezdem. Jenže je tam riziko, že se to o dva dny nebo víc posune. Minulý měsíc jsem ji dostala o dva dny dřív, což se nikdy nestalo. Takže vzít si prásky na oddálení 2-3 před ocekavanou menstruaci by znamenalo, že to budu brát déle než dva týdny a to mi přijde strašný. Nevim, jak to řešit a pořád doufám, že se objeví a první půlku dovolené a cestu budu muset přežít. Prášky jsem měla již loni a nechci to brát každý rok. Jiný termín bohužel nejde. Ještě ani neni jiste, ze vubec pojedeme. Dovolenou s menstruaci fakt nechci. Menstruaci mám hodně silnou a byva mi opravdu špatně. Ale asi neni zadna rada.

• Citovat
  • Upravit
9.8.19 10:54

No to je přesně ono mám to úplně stejné. A ty prášky zabrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.19 10:55

Nebo jestli s tím máte někdo zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 13:47

@Mercedes Chynova Prasky loni zabraly. Jenže to jsem potřebovala posunout jen o pár dni. Letos je to skoro dva týdny. Uvidime. Doufám, že to dostanu dříve. Na prášky mám už recept.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.19 08:45

Já se asi potřebuji jen vypovídat, protože je jasné, že návštěva gynekologie mě nemine… Před 3/4 rokem jsem přestala brát antikoncepci brala jsem jí už 5 let, tak jsem to chtěla utnout. Od té doby jsem měla MS jako hodinky 28-30 den, dnes mám 33 den, já vím řeknete si jen 3 dny zpoždění, ale mně už se i tak zdá ten můj cyklus dost dlouhý + dny k tomu mi přijde extrém. V listopadu jsem nastoupila do nové práce a do toho do školy, ale nepřišlo mi že bych byla něják extra v nervech, myslím, že víc jsem se nervovala v předešlé práci…3 dny nazpátek jsem měla jen slabý bílý výtok říkala jsem jo super to je předzvěst, ale nic ani jiné příznaky. Na vyvolání byl odzkoušen sex i sauna a nic. Jsem v nervech a vím, že mi to s tím vůbec nepomůže, ale zase s těmi nervy nemůžu pomoct já (dokonce se mi už i zdálo, že jsem těhotná - to mi mé tělo opravdu pomohlo k uklidnění :zed: ). Jsou ve hře dvě varianty těhotenství nebo že je se mnou něco v nepořádku a ani jedno by teď pro mě nebyla radostná novina. Pokud to nedostanu ani zítra budu volat na gyndu a uvidí se…

• Citovat
  • Upravit
35919
1.12.19 08:48

Tak nejdřív bych asi zkusila tehotensky test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.12.19 09:21

Zkus nejake doplnky stravy, ktere ti pomohou cyklus srovnat, dr urcite poradi. Ja kdyz se dostanu s cyklem pod 40 dni, tak jasam, vyjimka neni u mne ani 50-60 dni. HA uz neberu vic jak 8 let, ani po porodu se to nespravilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.12.19 09:25

Po vysazení antikoncepce jsem to měla/mám stejně. A ty dny navíc k těm obvyklým 28 mě štvou a štvaly. Někdy se to čekání na menstruaci protáhne i o týden. Řešila jsem to maximálně těhotenským testem. Nemusí ti být nic neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí