Gynekolg v Olomouci nebo blízkém okolí

985
15.5.14 14:13

Gynekolg v olomouci nebo blízkém okoli

Ahoj holky nevíte o dobrém gynekologovi v ol bohužel moje dr. adč posledních 18dní lítám po špitálech tak řekla že je vše v naprostém pořádku a to že neustále špiním sem tam krvácím a kolabuju ji přijde normální do nemocnice pří chodit nemusím a mám čekat až bude mít ordinační dobu jasný :zed: :zed: :zed: :zed: kdyby to nebylo akutní tak nelítám po špitále a nejsem 2 do týdne na pohotovosti v nočních hodinách z krvácením a stahy a nepíšou porad že mam hrozící/začínající potrat. Bohužel o několika potratech a zanedbaném zánětu v těhotenství u syna kdy jsem začala rodit v 17tt a podle ní den předtím bylo vše v naprostém pořádku chci někoho kdo to nebude tak brát na lehkou váhu, protože když mi na pohotovosti předepsaly klidový režim a ona mi ho hned zruší co to má za význam k ní chodit po 9 letech se mi nechce odcházet ale proste to takhle nejde jestli víte o dobrém Dr. hlavně na tyhle potíže v těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
15.5.14 14:21

8o 8o 8o tak to je síla co to je za doktorku??? vůbec se ti nedivím, že chceš odejít! odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
15.5.14 14:25

Ze středu Olomouce kdysi byla dobrá je soukromá ale poslední rok a tříčtvrtě no abych řekla pravdu je to sní čím dal horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.5.14 14:28

Tak v Olomouci je z gynekologů výběr ne? Já jsem ze Šternberka, podle recenzí jsou tady dva dobří gynekologové, jeden chlap a jedna doktorka. Ale určitě se zkus poohlídnout po někom jiným, nedej Bože ti tahle něco zanedbá a budeš si to vyčítat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
15.5.14 14:34

@demetritis tak pokud jsi ze středu (centra), tak přímo na náměstí je Gyncentrum..mrkni na jejich str.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.5.14 14:36

@demetritis Taky doporučuju G-centrum, je na Horním náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
15.5.14 14:39

Uff, to mi dalo, abych to přelouskala :oops: :oops:

výborný je Mudr. Zdráhal na Železniční poliklinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
15.5.14 14:46

Pod to se podepisuji. S G-centrem jsem taky mívala dobré zkušenosti - než jsem začala mít problémy… Takže za mě ne.

@surikataXY píše:
Uff, to mi dalo, abych to přelouskala :oops: :oops:výborný je Mudr. Zdráhal na Železniční poliklinice
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
15.5.14 14:50
@surikataXY píše:
Uff, to mi dalo, abych to přelouskala :oops: :oops:výborný je Mudr. Zdráhal na Železniční poliklinice

Zdráhal je vlastně už u Tržnice, takže opravdu v centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
15.5.14 20:18

Děkuju za info zkusím si to zítra obvolat a někam se objednat kdy by vás ješte někdo napadl tak pisněte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8417
15.5.14 20:41

Ja chodim k Hrachovcovi na Horni lan a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie