Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky nevíte o dobrém gynekologovi v ol bohužel moje dr. adč posledních 18dní lítám po špitálech tak řekla že je vše v naprostém pořádku a to že neustále špiním sem tam krvácím a kolabuju ji přijde normální do nemocnice pří chodit nemusím a mám čekat až bude mít ordinační dobu jasný
kdyby to nebylo akutní tak nelítám po špitále a nejsem 2 do týdne na pohotovosti v nočních hodinách z krvácením a stahy a nepíšou porad že mam hrozící/začínající potrat. Bohužel o několika potratech a zanedbaném zánětu v těhotenství u syna kdy jsem začala rodit v 17tt a podle ní den předtím bylo vše v naprostém pořádku chci někoho kdo to nebude tak brát na lehkou váhu, protože když mi na pohotovosti předepsaly klidový režim a ona mi ho hned zruší co to má za význam k ní chodit po 9 letech se mi nechce odcházet ale proste to takhle nejde jestli víte o dobrém Dr. hlavně na tyhle potíže v těhu
tak to je síla co to je za doktorku??? vůbec se ti nedivím, že chceš odejít! odkud přesně jsi?
Ze středu Olomouce kdysi byla dobrá je soukromá ale poslední rok a tříčtvrtě no abych řekla pravdu je to sní čím dal horší.
Tak v Olomouci je z gynekologů výběr ne? Já jsem ze Šternberka, podle recenzí jsou tady dva dobří gynekologové, jeden chlap a jedna doktorka. Ale určitě se zkus poohlídnout po někom jiným, nedej Bože ti tahle něco zanedbá a budeš si to vyčítat ![]()
@demetritis tak pokud jsi ze středu (centra), tak přímo na náměstí je Gyncentrum..mrkni na jejich str.
@demetritis Taky doporučuju G-centrum, je na Horním náměstí.
Uff, to mi dalo, abych to přelouskala
![]()
výborný je Mudr. Zdráhal na Železniční poliklinice
Pod to se podepisuji. S G-centrem jsem taky mívala dobré zkušenosti - než jsem začala mít problémy… Takže za mě ne.
@surikataXY píše:
Uff, to mi dalo, abych to přelouskala![]()
@surikataXY píše:
Uff, to mi dalo, abych to přelouskala![]()
Zdráhal je vlastně už u Tržnice, takže opravdu v centru
Děkuju za info zkusím si to zítra obvolat a někam se objednat kdy by vás ješte někdo napadl tak pisněte ![]()