Silně krvácím při MS

871
13.5.14 22:29

Silne krvacim pri MS

Holky jsem dnes 2DC a asi pred hodinou pri sprchovani jsem zacala silne krvacet, vypadavaji ze me koskuy sliznice a pri tom sprchovani jsem se nemohla ani poradne umyt, furt to teklo. Ted lezim, zatim zadne zlepseni…co to muze byt? 8ivam od porodu silnejsi MS, ale tohle jsem nezazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
13.5.14 22:30

Asi něco ve vzduchu, měla jsem teď něco podobného. Zkus vymačkat do vody citron nebo zobnout ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.5.14 22:34

@Karleon nic z toho doma nemam…snad do rana nevykrvacim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.5.14 22:37

Po porodu jsem taky měla hodně silnou menstruaci, první dny jsem vždycky myslela, že vykrvácím. Pak se ukázalo, že se mi po porodu rozjela štítná žláza (snížená funkce). Od té doby, co jsem začala brát Letrox, se MS vrátila do normálu.
Ale to je jen moje zkušenost, může to být i něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
13.5.14 22:51

No, ja to taky tak mam. Jsem deset mesicu po cisari, prvni dve ms uplne v pohode, jsem si lebedila, ze tentokrat to bude ok, pak byla jedna extra kratka a ta posledni.. No skoda slov, normalne ze me po dvou hodinach pri curani vypadl ten nejvetsi tampon :-/ Takze ja ksem proste nepouzitelna, max. tak do skolky a domu.. Co poradit nevim, po prvnim porodu to postupne preslo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.5.14 00:20
@villa píše:
Holky jsem dnes 2DC a asi pred hodinou pri sprchovani jsem zacala silne krvacet, vypadavaji ze me koskuy sliznice a pri tom sprchovani jsem se nemohla ani poradne umyt, furt to teklo. Ted lezim, zatim zadne zlepseni…co to muze byt? 8ivam od porodu silnejsi MS, ale tohle jsem nezazila…

Někde jsem četla že jde o nedostatek železa, ale je možný i vážný problém, já bych jela do špitálu. Ale takto hodně jsem krvácela jen při spontálním potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.16 09:57

Hezkou nedeli :mavam:
Omlouvam se za anonym :kytka:
Dotaz oziviji. Minulou ms jsem mela stejny problem jako zakladatelka. Ms mivam pravidelne a takovy problem jako ted jsem nikdy nemela.
Minulou menstruaci jsem mela tak silene silnou, ze tampon nestihal ani hodinu, snad jen pul hodiny. Nastesti jsem byla doma. Ale mam zamestnani, kde se 2-3 hodiny nedostanu na wc tak mam dost velke obavy jaka bude pristi. Jestli jste mela nektera stejny problem jak jste to resily? Pujdu s tim ke gynekologovi, ale chtela bych moznosti pred tim vedet, at vim co muze nabidnout atd. Minule mi nabidl hormonalni telisko (nemela jsem ale s ms problem), ale mam nemoc a beru leky, ktere hormonalni veci ovlivnuji a nefunguji. :? Pokud nic nezabere kdyz budu mit pristi ms stejny problem, nevim jestli bych resila se zamestnavatelem, ze musim zustat na zakladne, nebo si vzit nemocenskou na ms? Podle me blbost. Dovolenou ted ze dne na den nedostanu. Zkusim ten askorutin, ale za jak dlouho zabere? Klidne poradte i babske rady. Dekuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4102
15.5.16 10:13
@Anonymní píše:
Hezkou nedeli :mavam:
Omlouvam se za anonym :kytka:
Dotaz oziviji. Minulou ms jsem mela stejny problem jako zakladatelka. Ms mivam pravidelne a takovy problem jako ted jsem nikdy nemela.
Minulou menstruaci jsem mela tak silene silnou, ze tampon nestihal ani hodinu, snad jen pul hodiny. Nastesti jsem byla doma. Ale mam zamestnani, kde se 2-3 hodiny nedostanu na wc tak mam dost velke obavy jaka bude pristi. Jestli jste mela nektera stejny problem jak jste to resily? Pujdu s tim ke gynekologovi, ale chtela bych moznosti pred tim vedet, at vim co muze nabidnout atd. Minule mi nabidl hormonalni telisko (nemela jsem ale s ms problem), ale mam nemoc a beru leky, ktere hormonalni veci ovlivnuji a nefunguji. :? Pokud nic nezabere kdyz budu mit pristi ms stejny problem, nevim jestli bych resila se zamestnavatelem, ze musim zustat na zakladne, nebo si vzit nemocenskou na ms? Podle me blbost. Dovolenou ted ze dne na den nedostanu. Zkusim ten askorutin, ale za jak dlouho zabere? Klidne poradte i babske rady. Dekuji. :kytka:

Asi neporadim nic co bys nevěděla…prostě jít a probrat to s doktorem ;) ten ascouritin mě vědšinou zabral během dne, ale asi nečekej uplný zázraky. Ještě mě napadl menstruační kalíšek (ale nejsem si jistá kolik toho pobere), nebo nějaký extra vložky? :nevim: doktor bude prostě největší jistota :palec: hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
15.5.16 10:23

Mě tento problém vyřešilo až hormonální tělísko mirena. 4.rok a téměř bez MS. Občas špinění - 1× za 2 měsíce asi. Moje mamka měla stejný problém a po všech možných vyšetření šla na vyjmutí dělohy (je ji teda 50) jinak musela při MS nosit plenu protože nic jiného nešlo. Takže opruz. Mě se MS rozjela hodně až po porodu syna přirozeně. Dcera byla císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.16 10:53

Diky za reakce. Ale jak pisu, hormonalni telisko by mi zrejme neucinkovalo :nevim: A nechce se mi davat tolik penez kdyz je vysledek nejisty. Po porodu jsem uz vice jak 10 let. Zkusim si priste vzit ten askorutin kdyz budu citit, ze uz ms na me jde a uvidim. Kdyz tak mi nezbyde nic jineho, nez pozadat zamestnavatele jestli bych nemohla zustat na zakladne, ale bude to velky problem. :?

• Citovat
  • Upravit
1738
15.5.16 11:06

Silná ms muže být i tím že máš málo železa… to jsem měla já a koupila jsem si Bkomplex plus železo, tak to zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí