Co mi pomůže - zánět?

8020
17.5.14 10:05

co mi pomuze?zanet

Ahojky budu rada kdyz me poradite.
V pondeli to bylo 6tydnu po 1.revizi a dnes 6tydnu od ZT v 9tt 2.MS prisla presne po 28dnech od te prvni revize.
S partnerem jsme meli sex cca v 5tydnu zadne problemy jsem nemela.ve ctvrtekme trochu zacala palit pochva a zacala tvar vytok.
A vcera se to hodne zhorsilo Dala jsem si na tampon bily jogurt Po vyndani byl lehce naruzovely.
Mam svedeni paleni trochu I pri moceni. Na noc jsem si zavedla candibenne200 ale zatim to nezabralo, mam v tom pokracovat kdy to pomuze?
Cca za 7dni byla mela prijit ms.
A po ni se chceme opet snazit o miminko.
Jeste se mi udelali opakovane afty v puse:(je mozne ze jsem nekde i nastydla k tomu?
Jak se toho zbavit? mate zkusenosti? asi je to zcela normalni?
Dekuji nechci snazeni odkladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
17.5.14 10:11

Může to být i „močák“…pokud si nastydlá…tomu by odpovídalo pálení při čůrání…zkus brusinky…džus (supermarket, lékárna) nebo i urologický čaj (hnusný)…hodně pít…fakt hodně.

• Citovat
  • Upravit
8020
17.5.14 10:14

@Jitka1976 jdu varit.
Napadlo me jestli to nemuze byt oboje.
A k tomu ty afty. nejake oslabeni.
Dekuji jdu varit cajik:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.5.14 10:16

@luciekal tak… hodně pít, ty brusinky, čaj, plus jestli máš ten výtok, tak pokračuj s candibene. a pokud se to nezlepší, tak v pondělí k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.5.14 10:17

@luciekal jaasně že to může být obojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
17.5.14 10:33

Doporučuju laktobacily, probiotický vložky, gyno pevaryl kombi globule k zavádění plus krém na okolí, urologickej čaj a den dva zalézt do pelechu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.5.14 10:51

Tvarohovitý výtok, svědení, pálení při čurání, jasná mykoza, afty bývají z nedostaku vitamínu B, koupila bych si v lékárně jenamazol, ten je na mykozu výbornej, kdyby měla zánět močáku, měla by pocit, že potřebuje pořád čurat, to by poznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.5.14 11:18

@střepina taky si myslim ale me se ten mocak casto rozjizdi pomalu. Docela na to trpim.
Tak snad to candibene zabere.
Ted je to trochu lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.5.14 11:19

Tak snad se to brzy zlepsi napadlo me nemohlo by to byt z kondomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.5.14 11:27

@luciekal z kondomu určitě ne, ten naopak chrání, aby se to nepřenášelo, mykoza se spouští ze sladkého, stresem, z bazénu, antibiotik, ale i těhotenstvím, to byla první věc kterou jsem chytla, když jsem otěhotněla :mrgreen: a ještě jsem o tom nevěděla, test byl negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.5.14 11:48

@střepina tak to nevim co bylo u me.snad to ptejde chceme se snazot v cervnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.5.14 11:49

Teď mi při obdobném problému nejvíc pomohlo otírat se po každém použití wc vodou s octem. Zabralo to lépe než Candibene, Femigel a Rosalgin. Jinak na močák mi nejlépe zabírá Cranberry MaxAkut od Swissu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
17.5.14 12:00

@Peppa Pig to musi palit n

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.5.14 12:11

@luciekal A co zajít k doktoru? Rosalgin se mi neosvědčil, mě doktorka řekla, že je spíš na doléčení, pokud tě to nepřejde, radši si zajdi na gyndu, jogurt na tampon není špatnej, ale mě to spíš uklidnil, ale nevyléčil, držím pěstí, at to přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.5.14 12:12
@luciekal píše:
@Peppa Pig to musi palit n

Právě, že ne. Rosalgin pálí mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek