Problém s vyšetřením (gynekologické potíže)

20.5.14 14:55

problém s vyšetřením

Mám takový neobvyklý dotaz.Byla jsem na gynekologickém vyšetření, dostala jsem antibiotika, prý mám nějaké mikroby nebo co. Prý se to udělalo tím, že se to přeneslo z konečníku do pochvy. Prý si šatně utírám konečník. nevím jak to jinak slušně napsat. Teď podruhé jsem byla na vyšetření pochvy a zase to samé. Potom se mě gynekoložka, zeptala, jestli mám normální ohlavní styk, tak jsem řekla že ano, prý to může být tím a tím to uzavřela. na těch antibiotikách, alespoň myslím že to bylo na nich, bylo napsané že by se měl léčit i partner.Ale mému partnerovi nic nedala.Tak nevím jestli je to normální chování gynekoložky. Mám před operací a pořád ty samé špatné výsledky. Máte někdo takové zkušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1749
20.5.14 14:59

Ať si partner dojde taky na vyšetření. Do té doby bych používaa kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.5.14 15:04

@janisek1812 Tak to je fakt divný… :roll: Jako, že když máš normální styk, tak je běžné mít bakteriální infekci?? A s tím utíráním, to je doktorka taky chytrá :zed: Pokud ti rozumně nevysvětlí, co ti je, tak bych šla jinam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.5.14 15:06

@janisek1812 divný.. pokud by to bylo i na přeléčení chlapa, tak mi dr napíše pilule nebo mazání aji pro chlapa. Tak používejte kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 15:09

@janisek1812
partner být nemocný nemusí, mikroorganizmy i ty feklální se ti do pochvy můžou zanést špatnou hygienou, při análním styku, prsty při styku, vibrátorem nebo jinou pomůckou, neočištěním pomůcek před dalším použití, minimalizuj takové praktiky, jen se sprchuj, neseď ve vaně, pečlivě očisti všechny pomůcky pokud nějaké používáš, a preventivně používej celodenně vlhčené intim ubrousky, pokud to nepomůže tak to může být skutečně partner

• Citovat
  • Upravit
9995
20.5.14 15:10

Já bych předně neměla pohlavní styk (ani s kondomem) v době infekce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.5.14 15:11

Vím že asi nepomůžu, ale jednou se mi stalo, že mi hrozně jako mokvaly bradavky a já s tím lítala po všech čertech a nikdo mi nepomohl, byla jsem na kožním, u obvoďáka a nikdy mi neporadil, proto jsem zkusila gynekologa a ten mi furt cpal do hlavy, že to mám z neobvyklých sexuálních hrátek. Bylo mi 16, v prdeli bych se viděla a on furt, že je to z toho…no nakonec jsem šla znovu k obvoďákovi, byl tam za něj zástup, taková stará paní a ta mi řekla, že je to plíseň z přechozené chřipky, napsala mastičku a byl klid :) holky ale to přesvědčování že fakt nic neobvyklého v sexu nedělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.5.14 15:17

@Saneska Tak to je děsný :cert: :pocitac: Já byla se svým prvním zánětem močáku (vůbec jsem nevěděla co mi je) na gyndě (ne u svého lékaře, právě jsem nastoupila do nové práce v jiném městě) a doktor „Všechno vím, všechno znám“ mi oznámil, že mám kapavku :cert: Byla jsem téměř panna, měla jsem asi 2× styk se svým přítelem (do té doby též nezkušeným) a musela jsem poslouchat takový nesmysly. Bylo mi příšerně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
20.5.14 15:28

@Paoloska Já zase byla s první mykózou u obvoďáka :) no ale co, nejsme doktoři a člověk někdy neví kam s čím, ale doktoři by to teda vědět měli :lol: jinak splést si kapavku se zánětem močáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 15:29

Používáš tampony?

• Citovat
  • Upravit
21905
20.5.14 15:29

@Paoloska pardon,ale termin temer panna me dostal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.5.14 15:33
@Saneska píše:
@Paoloska Já zase byla s první mykózou u obvoďáka :) no ale co, nejsme doktoři a člověk někdy neví kam s čím, ale doktoři by to teda vědět měli :lol: jinak splést si kapavku se zánětem močáku :lol:

Ale já chodím s močákem na gyndu i teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.5.14 15:35
@Eemii píše:
@Paoloska pardon,ale termin temer panna me dostal :lol:

Ale ono jako jo :) Trpěla jsem vaginismem, takže se to pořádně povedlo až tak po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
20.5.14 16:28

@Paoloska aha, promin :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.5.14 16:46
@Eemii píše:
@Paoloska aha, promin :oops:

Ale ne, to je v pohodě ;) Dneska už je to víc jak dvacet let a jde nám to jak po másle :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí