Vyzkoušela jsem Elasti-Q Relax. Spokojenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyzkoušela jsem Elasti-Q Relax. Spokojenost?
Milé maminky,
děkuji, za vaše ohlasy na gel Elasti-Q Relax, který jsme maminkám rozesílaly zdarma. Již mám několik soukromých zpráv. Budu velmi ráda, když se o své dojmy podělíte i s ostatními maminkami.
Majka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Ahoj, Já ten chladivý používám i když už nejsem těhotná hodně my pomáhá na unavené nohy ![]()
dneska jsem ho vyzkoušela a je hrozně příjemný -krásně chladí a je to opravdu úleva ![]()
Tak dnes mi dorazila gel… čekala jsem zklamání, protože gelová složení moc nemusím, ale byla jsem opravdu mile překvapená.
Je příjemný, chladivý jen lituji, že jsem na něj nenarazila dřív.
dobrý den,poradily by jste mi prosím co je dobré proti vráskám, třeba nějaký gel?
Tak gel na unavené nohy jsem dostala včera, hned jsem se večer namazala… Je moc příjemný, chladí, ale nějaké zásadnější výsledky v boji proti oteklým nohám budou zřejmě potřebovat trochu soustavnější péči než jedno namazání
.
Ale rozhodně nelituju, ten pocit - byť celkem krátkodobý - úlevy stojí za to ![]()
eldo - pro boj proti vráskám jsou vynikající krémy s obsahem kyseliny hyaluronové, která vrásky vyplňuje. Kyselina hyaluronová se významnou měrou spolupodílí na celistvosti a elasticitě kožních vláken. Tuto látku obsahují také krémy Elasti-Q, ale věřím, že pokud přijdete do lékárny, kvalifikovaná magistra vám zcela jistě dobře poradí.
Elasti-Q Relax. Spokojenost
Už mi gel dorazil, jsem z něj uplně nadšená. Nožkám v tomto horkém dni uleví a je příjemně osvěžující.Mohu jen a jen doporučit.
![]()
holky tak otoky jsem v těhotenství s dvojčaty měla šílené, škoda, že jsem nic nevyzkoušela ((-:, ale protože od té doby mám pořád otoky, i když ne v takové míře (to zdaleka ne), tak ten elasti vyzkouším ((-:, když vám pomáhá, tak mě snad taky ((-:
bumbinka píše:
Tak gel na unavené nohy jsem dostala včera, hned jsem se večer namazala… Je moc příjemný, chladí, ale nějaké zásadnější výsledky v boji proti oteklým nohám budou zřejmě potřebovat trochu soustavnější péči než jedno namazání.
Ale rozhodně nelituju, ten pocit - byť celkem krátkodobý - úlevy stojí za to
Souhlasím, taky mi dorazil a mám tenhle pocit, krátkodobě mi ulevil ale pro účinnějšíúlevu je asi třeba ho používat déle. Určitě sem napíšu jak to půjde dál. Každopádně ten chladivý pocit je úleva sama o sobě ![]()
Dneska mi přišel poštou od vás Elasti Q Relax, hned asem ho teď večer yzkoušela (nohy mi otečou na večer - no poslední asi 4 dny jak jsou ty vedra je to dost nepříjemný a pomalu nejde vidět kde mám kotníky)- gel nohy pěkne zchladí a nejlepší je k tomu si ty nožky ještě vyhodit pěkně nahoru a vůbec už nevstávat…
..díky moc!
taky jsme dostala EQ Relax od Vás. Je mi moc přjemný, pěkně chladí a pokud si hodím nožky hore, je to paráda
Za mě spokojenost
hlásím že gel došel
krásná uleva pro nožky
opravdu moc příjemné, darovala jsem kamarádce, která je tedka těhulka a také si to chválí
![]()
Také jsem včera vyzkoušela Vámi zaslaný gel, přítel mi nožky pěkně namazal (chválil, že se dobře roztírá) a NIC! ![]()
Po chvíli cítím, že mé nožky… pálí
chladí
Já nevím, ale zjišťuji, že je to moc příjemné a ulevující.
Takže ![]()
Dneska vyzkouším hodit nožky nahoru, jak radí holky!
Ještě jednou díky za gel!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat