Vyzkoušela jsem Elasti-Q Relax. Spokojenost?

54
7.6.11 11:21

Vyzkoušela jsem Elasti-Q Relax. Spokojenost?

Milé maminky,

děkuji, za vaše ohlasy na gel Elasti-Q Relax, který jsme maminkám rozesílaly zdarma. Již mám několik soukromých zpráv. Budu velmi ráda, když se o své dojmy podělíte i s ostatními maminkami.

Majka

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1583
7.6.11 12:00

Ahoj, Já ten chladivý používám i když už nejsem těhotná hodně my pomáhá na unavené nohy :mrgreen:

• načítám...
33673
7.6.11 12:04

dneska jsem ho vyzkoušela a je hrozně příjemný -krásně chladí a je to opravdu úleva :palec:

• načítám...
3542
7.6.11 13:17

Tak dnes mi dorazila gel… čekala jsem zklamání, protože gelová složení moc nemusím, ale byla jsem opravdu mile překvapená.
Je příjemný, chladivý jen lituji, že jsem na něj nenarazila dřív.

• načítám...
1
7.6.11 14:03

dobrý den,poradily by jste mi prosím co je dobré proti vráskám, třeba nějaký gel?

• načítám...
5468
7.6.11 14:19

Tak gel na unavené nohy jsem dostala včera, hned jsem se večer namazala… Je moc příjemný, chladí, ale nějaké zásadnější výsledky v boji proti oteklým nohám budou zřejmě potřebovat trochu soustavnější péči než jedno namazání :).
Ale rozhodně nelituju, ten pocit - byť celkem krátkodobý - úlevy stojí za to :palec:

• načítám...
54
7.6.11 14:42

eldo - pro boj proti vráskám jsou vynikající krémy s obsahem kyseliny hyaluronové, která vrásky vyplňuje. Kyselina hyaluronová se významnou měrou spolupodílí na celistvosti a elasticitě kožních vláken. Tuto látku obsahují také krémy Elasti-Q, ale věřím, že pokud přijdete do lékárny, kvalifikovaná magistra vám zcela jistě dobře poradí.

• načítám...
3
7.6.11 15:04

Elasti-Q Relax. Spokojenost

Už mi gel dorazil, jsem z něj uplně nadšená. Nožkám v tomto horkém dni uleví a je příjemně osvěžující.Mohu jen a jen doporučit. :potlesk: :palec:

• načítám...
Aty
7700
7.6.11 18:11

holky tak otoky jsem v těhotenství s dvojčaty měla šílené, škoda, že jsem nic nevyzkoušela ((-:, ale protože od té doby mám pořád otoky, i když ne v takové míře (to zdaleka ne), tak ten elasti vyzkouším ((-:, když vám pomáhá, tak mě snad taky ((-:

• načítám...
1918
7.6.11 19:47
bumbinka píše:
Tak gel na unavené nohy jsem dostala včera, hned jsem se večer namazala… Je moc příjemný, chladí, ale nějaké zásadnější výsledky v boji proti oteklým nohám budou zřejmě potřebovat trochu soustavnější péči než jedno namazání :).
Ale rozhodně nelituju, ten pocit - byť celkem krátkodobý - úlevy stojí za to :palec:

Souhlasím, taky mi dorazil a mám tenhle pocit, krátkodobě mi ulevil ale pro účinnějšíúlevu je asi třeba ho používat déle. Určitě sem napíšu jak to půjde dál. Každopádně ten chladivý pocit je úleva sama o sobě :-)

• načítám...
2070
7.6.11 21:54

Dneska mi přišel poštou od vás Elasti Q Relax, hned asem ho teď večer yzkoušela (nohy mi otečou na večer - no poslední asi 4 dny jak jsou ty vedra je to dost nepříjemný a pomalu nejde vidět kde mám kotníky)- gel nohy pěkne zchladí a nejlepší je k tomu si ty nožky ještě vyhodit pěkně nahoru a vůbec už nevstávat… :lol: ..díky moc!

• načítám...
2840
8.6.11 10:30

taky jsme dostala EQ Relax od Vás. Je mi moc přjemný, pěkně chladí a pokud si hodím nožky hore, je to paráda :palec: Za mě spokojenost

• načítám...
3362
8.6.11 14:44

mě stále nic nepřišlo :-(

• načítám...
20507
8.6.11 18:10

hlásím že gel došel :pankac: krásná uleva pro nožky :dance: opravdu moc příjemné, darovala jsem kamarádce, která je tedka těhulka a také si to chválí :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
5813
8.6.11 18:22

Také jsem včera vyzkoušela Vámi zaslaný gel, přítel mi nožky pěkně namazal (chválil, že se dobře roztírá) a NIC! :think:
Po chvíli cítím, že mé nožky… pálí :?: chladí :?: Já nevím, ale zjišťuji, že je to moc příjemné a ulevující.
Takže :palec:
Dneska vyzkouším hodit nožky nahoru, jak radí holky!
Ještě jednou díky za gel!!! :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat