Vyzkoušela jsem Elasti-Q Relax. Spokojenost?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4536
8.6.11 18:39

Předem děkuji za zaslání gelu…a to bleskurychlého zaslání! 8-o :palec: :palec: :palec:
A jestli jsem spokojená? No nad očekávání! Jsem moc ráda, že ho mám, je příjemně chladivý a večerní masáž s ním je opravdu úleva. Takže děkuji a rozhodně doporučuji :potlesk:

• načítám...
5206
9.6.11 09:52

Moc děkuji za gel :kytka:
Krásně chladí, uvidíme jak zabojuje s otoky :palec:

• načítám...
1005
9.6.11 18:55

Dnes jsem obdržela balíček s chladivým gelem a hned ho vyzkoušela jsem max. spokojená !!! Takovou úlevu jsem ani nečekala !!! Mockrát děkuji a vřele doporučuji všem maminkám !!! :kytka: :kytka: :srdce: :srdce:

• načítám...
6490
9.6.11 18:56

Také děkuji :kytka: Krásně chladí, svěže voní a rychle se vstřebá :palec: Zatím jsem dnes použila poprvé, tak uvidíme, zda pravidelním používáním ten otok povolí :-)

• načítám...
9044
10.6.11 14:12

Ja teda tehotna nejsem,ale tento gel me prijemne prekvapil,na moje ubehane a unavene nohy je to fakt slast :)Krasne chladi!
Moje tehotna sestra ho prave pouziva a nemohla si ho vynachvalit,takze doporucuju :)

• načítám...
1005
10.6.11 17:09

Dnes i včera jsem měla pořádnou zátěž na nohy dnes už jsem tak tak stála jen co jsem dorazila domů pořádně jsem si promazsla nožky a tak neskutečnou úlevu jsem ještě neměla :kytka: Jen pro pobavení manžela má dost fyzicky namáhavou práci a denně stojí 12hod na nohách a pohybu má ažaž včera mi krém vzal a natřel si nohy a dost se mu ulevilo :-) na to že ví že je určen těhulkám mi řekl že aspoň vidím jak je kvalitní když pomohl i jemu :-) a těhotný není :lol:

• načítám...
696
11.6.11 15:23

Gel dorazil velice rychle, včera večer jsem ho jen zkusmo mázla na nohy a i když jsem je neměla nijak oteklé, byla jsem příjemně překvapená, měla jsem pak velice příjemný pocit. Co se mi hodně líbí je možnost tím namazat i záda - s těmi bojuji víc než s nohama - večer vyzkouším, zítra napáíšu, jaké to bylo :mrgreen:
díky moc!

• načítám...
1319
12.6.11 09:03

Dobrý den, včera jsem si na vašem e-shopu objednala balíček a i když jsou moje nohy zatím v pořádku, rozhodla jsem se vyzkoušet i vaši novinku Relax. Chci se zeptat zda má i nějaké preventivní účinky, nebo si jej nechat, až opravdu bude potřeba? :-D Děkuji Aneta

• načítám...
54
12.6.11 22:06

Dobrý den Aneto,

děkuji za dotaz.

Jak tady píší i ostatní maminky, gel je příjemně chladivý a navozuje pocit „lehkých“ nohou. Určitě je vynikající v horkém počasí či v den, kdy hodně chodíte pěšky. Jeho účinky jsou i preventivní, neboť podporuje cirkulaci krve v dolních končetinách.

Přeji, ať gel uleví a pomůže. :wink:

Majka Mošová

• načítám...
902
14.6.11 12:18

Tak teprv včera se mi podařilo přemluvit mého manžela aby mi namasíroval nohy:o) včerejší lítání po Brně mi dalo pěkně zabrat a nožky masáž velmi uvítaly.Gel je příjemně chladivý a svěže voní.Příjemný chladivý pocit trval i nějakou dobu po masáži,můžu jen doporučit.Myslím,že i na ty záda to může být super,já teda zatím potíže s bolestma zad naštěstí nemám,ale mohlo by se to hodit i třeba k porodu při křížových bolestech…? :potlesk:

• načítám...
54
14.6.11 15:18

Dobrý den Pavlo, děkuji za dotaz. Položím jej panu magistrovi farmacie, zda-li poskytne gel úlevu i v tomto případě. Jeho komentář zde napíši.

Majka Mošová

• načítám...
3636
14.6.11 18:43

Tak gelík můžu jenom chválit. Je to moc příjemné, když ze začátku ochladí a pak nádherně voní. To jsem ještě u žádného jiného gelu ani krému neviděla. Takže mooooc děkuji, je to úžasná úleva :potlesk:

• načítám...
1903
18.6.11 10:31

Já se taky přidávám s poděkováním za zaslání gelu. Používám ho denně a sohlasím s předchozími názory… Je krásně chladivý, příjemně voní a uleví unaveným nohám. Díky…

• načítám...
3362
22.6.11 17:13

Moc děkuji za zaslání, balíček dorazil včera. Hned jsem se namazala a dnes taky, je pěkně chladivý, sice otok moc nesplaskne, ale uleví to aspoň trochu, je příjemný, akorát je možná trochu moc lepivý mi přijde - tedy mám nateklé i ruce (prsty) a na rukou to dlouho nejde nechat, musím to pak jít umýt, protože mám ruce lepkavé…Ale aspoň nějaká úleva, když není sprcha poblíž :palec:

• načítám...
888
25.6.11 11:29

Ahojky, já teda zatím oteklý nožky nemám, ale zkusila jsem ho na záda, jak mně večer bolelo v kříži a bylo to moc fajn.....

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat