Výzkum rodičovství

3
25.10.24 15:45

Výzkum rodičovství

Zapojte se do výzkumu o dobrovolné bezdětnosti a Vašich postojích k tomuto tématu!

V rámci disertační práce na Psychologickém ústavu FF MU provádíme výzkum zaměřený na postoje a stereotypy spojené s rozhodnutím nemít děti. Zajímá nás, jak veřejnost toto téma vnímá. Dále nás zajímají osobnostní charakteristiky a životní spokojenost skupin lidí na základě jejich rodičovského statusu - rodiče, nedobrovolně bezdětní, nerozhodnutí, zatím bezdětní, kteří v budoucnu děti chtějí.

Pokud je vám více než 18 let, můžete se zapojit do anonymního dotazníku, který trvá 20-30 minut.

👉 Dotazník naleznete zde: https://forms.gle/…1hJrrDfZDAM7

Děkujeme za váš čas a přispění k výzkumu o tomto důležitém a aktuálním tématu!

edit admin: info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.10.24 16:20

Máš to tam ;)

• Citovat
  • Upravit
3
25.10.24 17:06
@Anonymní píše: Více

děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
25.10.24 17:29

Mohla bys nám, prosím, slíbit, že nám sem potom dáš odkaz na hotovou práci? Vím, že budeš mít co dělat s oslavami a na nějaké hlupačky z emimina si nevzpomeneš, ale moc by mě to zajímalo. Mohla by sis dát třeba upomínku do kalendáře na „za rok“ a pak nás tady označit, aby nám píplo upozornění? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
25.10.24 17:50

Mas to tam a souhlasim s @Annonymní_007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.10.24 18:06

Vyplneno. Zajimavy dotaznik, taky by me docela zajimalo, jaky z toho bude vystup. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
25.10.24 18:18

Také by mě moc zajímal výstup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.24 19:59

@Annonymní_007 @Hobitka @HappyPotato @Tayen moc Vám všem děkuju za vyplnění :) sama jsem na výsledky hodně zvědavá, ráda je nasdílím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bensova
27.10.24 07:28

Hele, když mám pětiletýho prcka, tak už to všechno vnímám jinak. Možná by mě to překvapilo, jak takový věci vnímaj bezdětní lidi 🤔. Ale do takovýho projektu se radši nezapletu, teď je každý sekunda drahá s těm malým raráchem doma! 😄

• Citovat
  • Upravit
Machovae
30.10.24 15:57

Zajímavé téma, ale aktuálně mám dost práce a plánování svatby. Možná se zapojím později, až budu mít víc času.

• Citovat
  • Upravit
76638
30.10.24 23:29

@Bensova @Iva Horakova @Machovae na váš tři také není ani nikdo zvědavý, umělá inteligence se nemusí zapojovat do všeho, čemu nerozumí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze