Význam slova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Význam slova "minule"
Dobrý den, vím že to je dost stupidní otázka, ale co je to význam slova „minule“? Jestli je tím myšleno že se to stalo naposledy kdy jsem se s tou osobou viděla, nebo minule mohu použít i jako treba před půl rokem??? Třeba " co bylo minule na treninku?" tím je myšleno poslední trenink co se konal?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Deniskadeniska píše:
Dobrý den, vím že to je dost stupidní otázka, ale co je to význam slova „minule“? Jestli je tím myšleno že se to stalo naposledy kdy jsem se s tou osobou viděla, nebo minule mohu použít i jako treba před půl rokem??? Třeba " co bylo minule na treninku?" tím je myšleno poslední trenink co se konal?
tak vždycky je to podle kontextu. Pokud řekne, co bylo minule na tréninku, tak asi logicky nebude myslet před půl rokem, ale poslední trénink
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak vždycky je to podle kontextu. Pokud řekne, co bylo minule na tréninku, tak asi logicky nebude myslet před půl rokem, ale poslední trénink
Jeden kluk mi napsal že jsem mu lhala, zeptala jsem se kdy, napsal jen" minule".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniskadeniska píše:
Jeden kluk mi napsal že jsem mu lhala, zeptala jsem se kdy, napsal jen" minule".
tak asi naposledy, když jste se viděli. Není to jedno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Brala bych to jako při posledním setkání
Dobře, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
tak asi naposledy, když jste se viděli. Není to jedno?
No teď už asi ano..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A tys mu někdy lhala? Jestli ne, je nepodstatné, co tím minule myslel, neb lže on.
Pokud jsi mu lhala jednou, tak sama moc dobře víš, kdy to minule bylo.
A pokud mu lžeš pravidelně, tak je význam slova minule celkem nepodstatný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
A tys mu někdy lhala? Jestli ne, je nepodstatné, co tím minule myslel, neb lže on.
Pokud jsi mu lhala jednou, tak sama moc dobře víš, kdy to minule bylo.
A pokud mu lžeš pravidelně, tak je význam slova minule celkem nepodstatný
Joooo jednou asi před 2 mesicema, ale to nemel sanci se dozvedet pravdu, proste nerealny..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniskadeniska píše:
Joooo jednou asi před 2 mesicema, ale to nemel sanci se dozvedet pravdu, proste nerealny..
Aha takže si mu kecala a teď přemýšlíš, jestli se dověděl pravdu a nebo si mysli, ze jsi mu lhala v něčem jiném, i když jsi říkala pravdu
Blba situace no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Aha takže si mu kecala a teď přemýšlíš, jestli se dověděl pravdu a nebo si mysli, ze jsi mu lhala v něčem jiném, i když jsi říkala pravduBlba situace no.
Noooo nejak tak no
![]()
Ale dozvedet se to fakt nemohl..to by musela byt fakt nahoda. Treba mi nekdy ten duvod napise
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu tekni, at nedela tanecky a rekne o co jde, ze si neuvědomuješ, ze bys mu v necem lhala, treba z nej vypadne, o co jde.
No a pak proste nelzi svemu oartnerovi, nebudes pak mit problem s tom, ze se do tech lží zamotáváš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Tak mu tekni, at nedela tanecky a rekne o co jde, ze si neuvědomuješ, ze bys mu v necem lhala, treba z nej vypadne, o co jde.
No a pak proste nelzi svemu oartnerovi, nebudes pak mit problem s tom, ze se do tech lží zamotáváš
Není to můj partner…a ignoruje jako 5 lety dite..takze se mu uz vtirat nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle kontextu…ale většinou, když řeknu minule myslím tím naposledy. Když bych myslela někde v minulosti, spíše bych řekla tenkrát. Ale opravdu musíš hodně dle kontextu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit