Vyzvracená HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
18.7.15 18:50

vyzvracena HA

Ahoj holky zacinam brat ha Lunafem po porodu dnes jsem mela paty prasek a vyzvracela jsem ho a dalsi si vzala az ve dve hodiny jinak beru v devet dopoledne s pritelem jsme se jeste nemilovali. Nepokazila jsem neco? :nevim: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
18.7.15 19:09

Pokud jsi si vzala další po tom, co jsi ho vyzvracela, nic se neděje. Žes ho měla o nějakopu dobu později, než běžně bereš, nevadí… Já brala HA 7 let pokaždé v jinou denní dobu :mrgreen: a otěhotněla jsem až jsem chtěla, tedy po vysazení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
18.7.15 19:31

Vůbec nevadí a na účinnost to nebude mít vliv :) Pozdě by bylo v devět večer, ale takhle to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.7.15 21:22

Ok no prave se mi to jeste nikdy nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.7.15 21:23

Drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 08:27

Zdravím holky, mám dotaz. V prvním týdnu braní HA jsem 4 den (sobota) vyzvracena pilulku. Neuvědomila jsem si, že to bylo po zapití pilulky cca 1 hodina a že bych si měla vzít pro jistotu jednu další. Za 4 dny (středa další týden) jsem měla nechráněný pohlavní styk. Je velké riziko otěhotnění? Beru HA Foxinette Neo a v příbalovém letáčku píší, že bych nesměla mít pohlavní styk v týdnu před „vynecháním“ pilulky, což u mě nebylo. Nicméně tam také píší, že pokud vyzvracím/vynechám pilulku, že se mám dalších 7 dní chránit, což jsem neudělala. HA beru už 13 let, zatím se mi něco takového nikdy nestalo. Tak teď nevím, zda si koupit Postinor, nebo prostě jen čekat (což se mi nechce, protože mám obavy). Děkuji předem za případnou radu.

• Citovat
  • Upravit
834
9.2.17 08:48

Postinor se musí vzít fo 72 hodin nejpozději - to stíháš? Nevím jestli mluvíš o včerejší středě.. Je to hnus hormonální, ale do určité míry jistota. Riziko otěhotnění je, když se tableta vyzvrací nebo je velký průjem, to vyloučit nelze. Těžko radit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.2.17 09:09

@Hanka253 Děkuji za odpověď. Jo jo to bych stihla. Pisi o včerejší střede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí