Vzít brigádu nebo ne?

Anonymní
14.9.15 12:39

vzít brigádu nebo ne

Dobrý den všem, mám možnost vzít v naší vesnici brigádu na úklid domu. Klidně bych to vzala, ale pere se ve mě to, že syn začal chodit do první třídy a právě chodí s dětmi z nových novostaveb, kde je asi i ten dům na úklid. S několika maminkami se bavím, sice nejsme nějaké super kamarádky, ale občas si navzájem hlídáme děti. Teď bych jim měla uklízet domů. :nevim: Je to přes agenturu, takže mi dopředu neřeknou o koho jde. Vzali by jste to i tak? Nechci aby se synovi za to posmívali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
14.9.15 12:43
@Anonymní píše:
Dobrý den všem, mám možnost vzít v naší vesnici brigádu na úklid domu. Klidně bych to vzala, ale pere se ve mě to, že syn začal chodit do první třídy a právě chodí s dětmi z nových novostaveb, kde je asi i ten dům na úklid. S několika maminkami se bavím, sice nejsme nějaké super kamarádky, ale občas si navzájem hlídáme děti. Teď bych jim měla uklízet domů. :nevim: Je to přes agenturu, takže mi dopředu neřeknou o koho jde. Vzali by jste to i tak? Nechci aby se synovi za to posmívali.

Záleží, jak moc ty peníze potřebuješ a jak moc je syn průbojný.
Sebevědomému klukovi se za mámu „uklízečku“, nikdo posmívat nebude, otloukánkovi se budou posmívat za cokoliv. Jako, nemá cenu psát, že není ostuda živit se v podstatě jakoukoliv prací, ale děti jsou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.9.15 12:46
@Bábrdl píše:
Záleží, jak moc ty peníze potřebuješ a jak moc je syn průbojný.
Sebevědomému klukovi se za mámu „uklízečku“, nikdo posmívat nebude, otloukánkovi se budou posmívat za cokoliv. Jako, nemá cenu psát, že není ostuda živit se v podstatě jakoukoliv prací, ale děti jsou děti.

Taky si myslím. Já bych to vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.9.15 13:02

Pár mých kamarádek uklízí v domech, kde mají byt, jedna má k tomu i vedlejší dům, děti z ostatních bytů chodí s jejími dětmi i do třídy. Nevím, nepřijde mi na tom nic zvláštního, pokud svou práci budeš dělat slušně, nemáš se zač stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.9.15 13:02
@Anonymní píše:

Tak ja v tom až tak veliký problém nevidím, pokud budete uklízet dopoledne, tak vás tam to danné dítko ani nepotká, tudíš nebude vedet, kdo mu zrovna utřel prach v pokojíčku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.9.15 13:22

Zkusila bych se v agentuře zetat, zda nemohu dostat práci v jiném domě. Možná že ani mě, jako majitelce domu by nebylo příjemné, kdyby chodil uklízet někdo, koho znám. I když třeba jen letmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.9.15 14:41

Me to neprijde jako nejaka hrozna prace, nahodou docela v pohode - udelas si svoje v klidku, nikdo nad tebou nestoji, ja bych to jako brigadu brala vsema deseti. Souhlasim s lasičkou1, ze me by teda taky nebylo prijemny, kdyby mi uklizel nekdo znamej, aby se koukal na moje veci a muj bordylek. Spis bych brala ciziho. Takze to asi bude zalezet na domluve. A deti bych asi neresila, podle me to taky neresej. Pokud teda nejsou v nejakym telecim veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.9.15 14:43
@zuzkasim píše:
Pár mých kamarádek uklízí v domech, kde mají byt, jedna má k tomu i vedlejší dům, děti z ostatních bytů chodí s jejími dětmi i do třídy. Nevím, nepřijde mi na tom nic zvláštního, pokud svou práci budeš dělat slušně, nemáš se zač stydět.

Nojo, ale ona by uklízela přímo ty domácnosti :think: Jakože pokojíčky těch dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.17 19:28

Zdravím, prosím anonymně

chtěla bych znát vaše názory na to, jak byste řešili mou situaci. Pečuji o školkové dítě, dochází do speciální školky a vyžaduje zvýšenou péči. K tomu jsem nastoupila na poloviční úvazek do práce, která mě baví, je náročná, nicméně ne úplně dobře placená. Minulý týden jsem dostala nabídku na brigádu z domu na cca 0,3 úvazek, to jsem ještě neodmítla ani nepřijala. Dnes mi od nadřízeného schválili navýšení úvazku v práci na 0,75, takže už je to s logistikou vyzvedávání dítěte trošku náročnější, docházíme pravidelně na terapie, dítě stále nezvládá celý týden chodit až po spaní, ale dá se to nějak skloubit.

K tomu všemu ještě chodím dvakrát třikrát týdně uklízet po večerech kancelář, na cca hodinu.

Ted k věci: vzali byste tu brigádu z domu? Je to ještě cca dvě hodiny denně, cesta z práce do školky a domů cca 1,5 hodiny, neměla bych už moc volného času. Co myslíte? Děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
26574
3.4.17 19:31

Co je to za brigádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
3.4.17 19:32

Jo, to záleží na tom zda
a) potřebuješ ty peníze
b) přinese ti ta brigáda z domu nějaké zvýšení kvalifikace či praxe, kterou pak můžeš někde prezentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.17 19:36

Brigáda by vypadala v životopise dobře, ale vcelku jde o přepisování textu. Peníze nutně nepotřebuju, ale určitě by se neztratily. Výdajů máme dost a dost.

• Citovat
  • Upravit
26574
3.4.17 19:38

Záleží kolik ti zbyde času na syna, domácnost a sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
3.4.17 19:38
@Anonymní píše:
Brigáda by vypadala v životopise dobře, ale vcelku jde o přepisování textu. Peníze nutně nepotřebuju, ale určitě by se neztratily. Výdajů máme dost a dost.

V tomto případě bych tu brigádu vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
3.4.17 19:43
@Liliana08 píše:
V tomto případě bych tu brigádu vzala.

Vidím to stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit