Vzít brigádu nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den všem, mám možnost vzít v naší vesnici brigádu na úklid domu. Klidně bych to vzala, ale pere se ve mě to, že syn začal chodit do první třídy a právě chodí s dětmi z nových novostaveb, kde je asi i ten dům na úklid. S několika maminkami se bavím, sice nejsme nějaké super kamarádky, ale občas si navzájem hlídáme děti. Teď bych jim měla uklízet domů.Je to přes agenturu, takže mi dopředu neřeknou o koho jde. Vzali by jste to i tak? Nechci aby se synovi za to posmívali.
Záleží, jak moc ty peníze potřebuješ a jak moc je syn průbojný.
Sebevědomému klukovi se za mámu „uklízečku“, nikdo posmívat nebude, otloukánkovi se budou posmívat za cokoliv. Jako, nemá cenu psát, že není ostuda živit se v podstatě jakoukoliv prací, ale děti jsou děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Záleží, jak moc ty peníze potřebuješ a jak moc je syn průbojný.
Sebevědomému klukovi se za mámu „uklízečku“, nikdo posmívat nebude, otloukánkovi se budou posmívat za cokoliv. Jako, nemá cenu psát, že není ostuda živit se v podstatě jakoukoliv prací, ale děti jsou děti.
Taky si myslím. Já bych to vzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pár mých kamarádek uklízí v domech, kde mají byt, jedna má k tomu i vedlejší dům, děti z ostatních bytů chodí s jejími dětmi i do třídy. Nevím, nepřijde mi na tom nic zvláštního, pokud svou práci budeš dělat slušně, nemáš se zač stydět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den všem, mám možnost vzít v naší vesnici brigádu na úklid domu. Klidně bych to vzala, ale pere se ve mě to, že syn začal chodit do první třídy a právě chodí s dětmi z nových novostaveb, kde je asi i ten dům na úklid. S několika maminkami se bavím, sice nejsme nějaké super kamarádky, ale občas si navzájem hlídáme děti. Teď bych jim měla uklízet domů.Je to přes agenturu, takže mi dopředu neřeknou o koho jde. Vzali by jste to i tak? Nechci aby se synovi za to posmívali.
Tak ja v tom až tak veliký problém nevidím, pokud budete uklízet dopoledne, tak vás tam to danné dítko ani nepotká, tudíš nebude vedet, kdo mu zrovna utřel prach v pokojíčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych se v agentuře zetat, zda nemohu dostat práci v jiném domě. Možná že ani mě, jako majitelce domu by nebylo příjemné, kdyby chodil uklízet někdo, koho znám. I když třeba jen letmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me to neprijde jako nejaka hrozna prace, nahodou docela v pohode - udelas si svoje v klidku, nikdo nad tebou nestoji, ja bych to jako brigadu brala vsema deseti. Souhlasim s lasičkou1, ze me by teda taky nebylo prijemny, kdyby mi uklizel nekdo znamej, aby se koukal na moje veci a muj bordylek. Spis bych brala ciziho. Takze to asi bude zalezet na domluve. A deti bych asi neresila, podle me to taky neresej. Pokud teda nejsou v nejakym telecim veku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzkasim píše:
Pár mých kamarádek uklízí v domech, kde mají byt, jedna má k tomu i vedlejší dům, děti z ostatních bytů chodí s jejími dětmi i do třídy. Nevím, nepřijde mi na tom nic zvláštního, pokud svou práci budeš dělat slušně, nemáš se zač stydět.
Nojo, ale ona by uklízela přímo ty domácnosti
Jakože pokojíčky těch dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, prosím anonymně
chtěla bych znát vaše názory na to, jak byste řešili mou situaci. Pečuji o školkové dítě, dochází do speciální školky a vyžaduje zvýšenou péči. K tomu jsem nastoupila na poloviční úvazek do práce, která mě baví, je náročná, nicméně ne úplně dobře placená. Minulý týden jsem dostala nabídku na brigádu z domu na cca 0,3 úvazek, to jsem ještě neodmítla ani nepřijala. Dnes mi od nadřízeného schválili navýšení úvazku v práci na 0,75, takže už je to s logistikou vyzvedávání dítěte trošku náročnější, docházíme pravidelně na terapie, dítě stále nezvládá celý týden chodit až po spaní, ale dá se to nějak skloubit.
K tomu všemu ještě chodím dvakrát třikrát týdně uklízet po večerech kancelář, na cca hodinu.
Ted k věci: vzali byste tu brigádu z domu? Je to ještě cca dvě hodiny denně, cesta z práce do školky a domů cca 1,5 hodiny, neměla bych už moc volného času. Co myslíte? Děkuji za názory
- Citovat
- Upravit
Jo, to záleží na tom zda
a) potřebuješ ty peníze
b) přinese ti ta brigáda z domu nějaké zvýšení kvalifikace či praxe, kterou pak můžeš někde prezentovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brigáda by vypadala v životopise dobře, ale vcelku jde o přepisování textu. Peníze nutně nepotřebuju, ale určitě by se neztratily. Výdajů máme dost a dost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Brigáda by vypadala v životopise dobře, ale vcelku jde o přepisování textu. Peníze nutně nepotřebuju, ale určitě by se neztratily. Výdajů máme dost a dost.
V tomto případě bych tu brigádu vzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liliana08 píše:
V tomto případě bych tu brigádu vzala.
Vidím to stejně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den všem, mám možnost vzít v naší vesnici brigádu na úklid domu. Klidně bych to vzala, ale pere se ve mě to, že syn začal chodit do první třídy a právě chodí s dětmi z nových novostaveb, kde je asi i ten dům na úklid. S několika maminkami se bavím, sice nejsme nějaké super kamarádky, ale občas si navzájem hlídáme děti. Teď bych jim měla uklízet domů.
Je to přes agenturu, takže mi dopředu neřeknou o koho jde. Vzali by jste to i tak? Nechci aby se synovi za to posmívali.