Práce v Honeywell Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v Honyewell Brno
Ahoj, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo zkušenosti s prací u firmy Honyewell - Černovické terasy? Měla bych tam nastoupit jako operátorka výroby, ale mám obavy abych tuto práci zvládla. V agentuře nebyli moc sdílní a testy man. zručnosti nedělají. Tam se osazuje dle návodu? Dále bych mohla nastoupit do další fabriky RR Donneley, tam se jdu podívat - 2. kolo, jenže jsou tam 12tky, což bych chtěla mít s rodinných důvodů víkendy volné, je ale volno i přes týden, údajně menší firma.Je to dilema. Doporučuji nebrat TE CONNECTIVITY, je tam buzerace a když jste nepohodlní, tak se vás zbaví…Přestoupila jsem z noční směny, která byla na práci ale fajn, kolektiv se dal - nastupovali jsme zároveň, tak možná taky proto. Samé noční jsme nedávala a musela jsem se den ze dne rozhodnout, tak jsem si zvolila ranní odpolední, bohužel nesprávně - letělo nás víc. Práce je přes ty agentury na půl roku a potom už smlouvu nemusí prodloužit, jako se to stalo mně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Moduslinku taky spásu nehledej a vše co je kolem přes agentury je jedna stejná pakárna. Naberou a vyhodí
Stejná situace v Modřicích..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo no ale holkám na noční smlouvy prodloužili, lidí na nočních je málo a zrovna je zaváděly, tak to zkusit vrátit se zpátky na noční, agentura mi to nedoporučovala, že by už asi neměli zájem. V TE CONNECTIVITY nabírají pořád dokola, naberou vyhodí, jak píšeš, ale jestli taky hledáš zkusit to můžeš na nějakou dobu, doporučuji ze své zkušenosti raději noční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kleriska já tam pracovala před 8 lety, práce mi šla ale já nakonec odešla za lepším.. dobře vařili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Honyewellu jsem nepracovala, jen slyším kolem sebe nadávky na tuto firmu. Koloběh jako v jiných fabrikách, naberou a vykopnou. Agenturní klasika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti to řeknu asi takhle, firmy, které zaměstnávají ty dělnické profese přes agentury, většinou stojí za houby.
Většinou tam vládně úplně stupidní buzerace, nešla bych ani do Honeywellu ano do RR…, znám lidi, kteří pracovali v obou. Ty story, které vykládali jsou někdy tak absurdní, až jsou úsměvné, ale jen pokud v té firmě nepracuješ.
V dělnických profesích u pásu je to vždy určitým způsobem nic moc, ale firmy s převahu agenturních jsou z těch nejméně příjemných.
Ještě k tomu tvému seznamu dodám Moduslink, Daikin.
Vůbec do nich nestrkej nos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže nic, no to se s tou buzeraci musí člověk nějak smířit, když není kam jinam jít. V obchodech je to stejné, taky buzerace, to je ale dnes všude…vystřídala jsem Albert, Billu, Globus tam to nebylo špatné jen v pokladně, ale našla se jedna nadřízená kvůly které jsem vyletěla. Jestli víš o něčem lepším ráda tam nastoupím. To dělá ta dnešní doba, dřív jsem byla v obchodě a byli spokojení, jenže jsem se tam hned po mateřské vrátit nemohla a firma stejně už neexistuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mně se tam líbilo nebýt té nadřízené, ale do pokladny už asi neberou tam mají brigádníky, já mám křečáky a práci na nohách moc nechci.Co Kau
fland nevíš, tam jsem ještě nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě to nedalo, projíždím internet, a dala jsem se do počítání agentur po Brně, které kupčí s lidskými zdroji a nezaměstnaností. Napočítala jsem jich zatím 37 a myslím že se těchto agentur dá najít daleko víc. Ale určitě to stojí za zamyšlení..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli by je zakázat, u nás se dočkáme ale spíš opaku jak vidíš. Je jich jak hub po dešti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kleriska píše:
Měli by je zakázat, u nás se dočkáme ale spíš opaku jak vidíš. Je jich jak hub po dešti.
A stále přibývají. Dneska na ÚP se mě paní dívala do počítače. Sice jsem jí řekla, že už je internet prošmejděný, ale oni to mají jako náplń práce. Řekla jsem ji, že už nechci žádnou agenturu ani vidět! Chtěla mě vytisknout něco přes přímého zaměstnavatele ale nic tam nenašla. Tak jenom popřála hodně štěstí a úspěšné hledání mimo agenturní systém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kleriska píše:
Jak jsi dneska dopadla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
V Honyewellu jsem nepracovala, jen slyším kolem sebe nadávky na tuto firmu. Koloběh jako v jiných fabrikách, naberou a vykopnou. Agenturní klasika.
Kamarád je tam spokojený. Ale není agenturní, ale přímo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Znám hodně lidí, co si pochvalují Globus a pracují tam..
Jojo, za 61,–/h v lahůdkách. Gratuluji, zlatý důl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit