Zápočtový list - je správný?

320
10.9.15 15:27

Zápočtový list-je správný?

Dobrý den, 3.9.2015 mi skončil pracovní poměr, dneska jsem po druhé volala šéfce že potřebuji zápočťák a hrozně se tomu divila a říkala že mi ho pošle na maila..Ano je naskenovanej, ale pořád to není originál a jsou tam informace:o ní
o mě
od kdy do kdy jsem pracovala
druh konaných prací
datum kdy smlouva skočila
a razítko
Potom je tam tabulka Srážky ze mzdy, se sedmnácti řádky ale v tom není napsaný ani slovo..je to dobře nebo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
10.9.15 15:37

Zápočťák bys měla dostat origoš a dokonce jeden podepsat, že sis jej převzala. :think: Jako mejlem posílat tyto data se mi nezdá vůbec vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
10.9.15 15:40

Na email ti ho poslat může, ale originál vydat musí. A to tuším do 7 dnů od ukončení poměru, nevím jistě. Ohledně těch srážek bys měla vědět ty jestli jsi nějaké měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
10.9.15 15:49

@Mejminka zápočťák musí vydat ihned při skončení prac poměru. Pokud nemáš žádné srážky ze mzdy - exekuce, tak tam nic být nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.9.15 17:11

Já řeším něco podobného. Uzavřela jsem pracovní poměr s agenturou, která jaksi komunikuje jenom e-mailem, nebo formou sms. V pátek psali, že posílají ZP poštou doporučeně, dodneška nic nedorazilo.. To co poslali e-mailem, byla katastrofa. Chybělo tomu razítko, podpis a nebyly tam vůbec uvedené informace o výdělku pro ÚP. Jsem tedy zvědavá, co přijde, zda-li to vůbec přijde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
10.9.15 17:14

@chipsa informace o výdělku se zasílají sólo na požádání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.9.15 17:16
@Evaa.j píše:
@chipsa informace o výdělku se zasílají sólo na požádání :)

Ano, to vše mě mají poslat, jsou to podklady pro ÚP. Ani nevíte, jakou to dalo práci jim vysvětlit, že potřebuji originál s razítkem, ne cosi poslané e-mailem a bez razítka. Tak se děsím, co mě poslali, zda-li vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
10.9.15 17:23

@chipsa vím, s někým je těžké se domluvit. Spousta zaměstnavatelů také podmiňuje vydání ZL různými podmínkami, což je nepřípustné.
Ovšem někdy i domluva se zaměstnanci nebývá jednoduchá…
Nemluvím o ničem konkrétním, jen že bývají problémy jednou na té podruhé na jiné straně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.2.16 16:48

Dobrý den všem… Potřebovala bych poradit moc prosím
Koncem listopadu jsem dostala výpověď pro nadbytečnost s 2měsíční výpovědní lhůtou a 3měsíční odstupné. Práce tedy pokračovala do 31.1.2016. V práci se mi stal úraz a jsem na nemocenské ještě teď - můj dotaz - jakto, že mi přišel zápočtový list? A kdy dostanu to odstupné? Už teď s výplatou anebo až po ukončení nemocenské? :nevim: Poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat