Vzít práci s atraktivním šéfem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dvojku. Nedovedu si představit, dělat pojišťováka ani kdyby můj nadřízenej byl já nevím kdo. A to, že je šéf krásnej, neznamená, že to není blbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JayLee
![]()
Jenže on je ženatý, dvě děti, já mám taky partnera, dvě děti. Nechci samozřejmě nic rozjíždět!
- Citovat
- Upravit
Já ten jeho vzhled a ty naše vzájemné sympatie beru jak mínus, který může komplikovat pracovní vztah…
zakl.
- Citovat
- Upravit
Mne z toho vychazi lip prvni prace, pokud teda slib dodrzi a opravdu pri spokojhenosti bude nasledovat normnalni smlouva, i kdyz i u toho mam pochybnosti, ze ti ji za ty dva mesice nabidnou. Druha mi prijde nejista, min penez, cekani na nejakou rekonstrukci…
Ale ani jedno neni nejake extra terno, sef nesef ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stokrát radši bych šla dělat provozní do penzionu než pojišťováka. Ty dobré peníze bys měla každopádně nebo jen jako provize, když budeš úspěšná? Šla bych do práce č. 2 a šéfa z práce č. 1 pozvala na kafe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239
Já se taky u té druhé bojim, aby na plný úvazek doopravdy došlo… V tom kanclu smlouvu dostanu 100%. Jsem bez práce 5 měsíců, doopravdy potřebuju už někde makat…
- Citovat
- Upravit
Tak ještě jednou ![]()
Jsem zadaná, děti, on taky, takže sympatie beru jako nevýhodu, které by mohly komplikovat práci. Na kafe spolu fakt nepůjdeme ![]()
- Citovat
- Upravit
222222222222222222222222222
Dělat pojišťovačku bych nezvládla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Bibi239
Já se taky u té druhé bojim, aby na plný úvazek doopravdy došlo… V tom kanclu smlouvu dostanu 100%. Jsem bez práce 5 měsíců, doopravdy potřebuju už někde makat…
do kanclu delat administrativu, doplnit vycerpane rezervy a az by ti z toho moc hrabalo, tak zacit hledat neco kreativnejsiho, co by te bavilo. Nejdriv jistotu a pak teprve zabavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych do penzionu, s pojišťovákama se roztrhl pytel a každého otravují
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokuď by ti vystačili peníze z pozici 2, tak bych šla do toho. Přeci jenom lepší dělat práci co tě baví, než co tě nebaví. A pohledný šéf a vzájemné sympatie, beru jako zbytečné riziko do budoucnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělat v terénu smlouvy? Vykašli se na to. Nebo máš tu povahu, abys odchytávala na ulici lidi a nutila je do něčeho, na co ti zvysoka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
momentálně jsem po mateřské nezaměstnaná, mám dvě nabídky práce
1. Práce v pojišťovací kanceláři - buď v kanclu administrativa, nebo v terénu dělat smlouvy. Tam bych mohla bych prozatím na dohodu, pokud bych byla spokojená, domluvili bychom se na normální smlouvě (třeba za dva měsíce).
2. Práce provozní v penzionu, zatím na dohodu, mají jen 4 pokoje, ale chtějí další dva přidělávat (během příštího roku), pak by to bylo na plný úvazek.
1. Peníze dobré, ale problém je trochu šéf, který je krásný, jen co ho vidím, svírá se mi žaludek. Jemu se též moc líbim, bojím se, aby tohle časem nebyl problém.
2. Peníze míň, nevím, kdy bych dostala smlouvu na plný úvazek (Sice mi to slíbili, ale…) a jestli by mi jí vůbec někdy dali…
1. Práce by mě asi moc nebavila.
2. To by mě bavilo.
Oboje je v městě kde bydlím.
Co byste si vybrali vy?