Vzpomínám a sháním staré hračky

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
549
18.4.12 13:36

Vzpomínám a sháním staré hračky

Nedávno jsem při úklidu narazila na moje staré hračky-nábytek a malé panenky. Dceru to nadchlo, přikládám fotky. Jde hlavně o nábytek a doplňky a taky ty malinké panenky. Pište a vzpomínejte s čím jste si hrály a co vám chybí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
18.4.12 13:41

:D ten modrý kočárek jsem měla taky, jinak mi z hraček chybí takové ty gumové panenky vypadaly všechny stejně říkalo se jim „pepíčci“ nebo alespon u nás doma…ale spíš mi chybí, ta možnost jít si hrát ven za barák, jen tak v teplácích a gumákách, dnes je jiná doba a už to tak dobře nejde…( myslím jako pro malou) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
18.4.12 13:46

Jééé…já jsem měla tu televizi! Že se v ní točil nějaký film? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.4.12 13:49

Ahoj, tak moje skoro dvouletá dcerka po mě zdědila taky dost hraček, některé jsou v perfektním stavu, ale hodně se jich zničilo. Z těch, co uvádíš na fotkách doma bohužel nic nemáme. Přeju hodně štěstí při shánění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.4.12 13:52

Zdravím,ráda bych pomohla,ale bohužel už jsem všechno bud darovala nebo vyhodila,starší dcera o panenky nestála,tak to šlo z domu,měla jsem ten sporták,ale v červené barvě,a tu panenku v postýlce,sestřenka měla tu kuchyn-jak já jí záviděla :D ,a ještě jí k tomu její dědeček vyrobil obyvák a ložnici-dřevěnou,to bylo moc hezké
jo a ještě si pamatuji,že jsem měla taky obyvák a ložnici,ale z umělé hmoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.4.12 13:54
@lukresia píše: :D ten modrý kočárek jsem měla taky, jinak mi z hraček chybí takové ty gumové panenky vypadaly všechny stejně říkalo se jim „pepíčci“ nebo alespon u nás doma…ale spíš mi chybí, ta možnost jít si hrát ven za barák, jen tak v teplácích a gumákách, dnes je jiná doba a už to tak dobře nejde…( myslím jako pro malou) :D

Toto mi také vadí,byli jsme venku celý den,domů se ukazat a na oběd ale jak to bude až můj prdolka povyroste,to teda netuším.hračky bohužel žádné staré nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
18.4.12 13:55

je ja měla tu kuchyni a kočárky, ale kde jsou to nevím :nevim: Zkusím se pozeptat mamči. :think:Řekla bych že jsme to spíš zdemolovaly se ségrou.

Máme hodně společenských her, které už začíná i náš Tomáš hrát :-) A jsem za ně mooc ráda :D Jinak moc hraček nepodědí :mrgreen: když je kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.4.12 13:56

@luciezesvetic to byly zlaté časy, a mám na to krásné vzpomínky, o to víc mě taky mrzí, že moje malá to už nepozná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.4.12 13:56

Jo v té televizi byly nějaké obrázky :-) Jinak já taky nejradši běhala bezstarostně venku. Přišlo mi směšné, že se mamka o mě bojí no a teď si nedovedu představit, že holky pustím ven smaotné a nebudu na ně vidět-leda tak s pepřákem a po absolvování kurzu sebeobrany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
18.4.12 13:59

jeeeee, normálně mám skoro slzy v očich… tu první sestavu - prvni obrázek mám taky… Pak mám komplet obývák - skřině, gauč, jidelni stůl s židlemi… ložnici mám myslim taky vybavenou celou… Měla jsem i malý kočárek, vaničku a tak…To na obrázku č.4 a pak i malé televizky… O vikendu jedu k babičce, mám to u ni vše pod posteli, vyhrála jsem si s tim strašně moc, ale mám jen kluky, ty to asi nezaujme, tak to prohlidnu a dám Ti vědět :-)

• Citovat
  • Upravit
72725
18.4.12 14:06

Jéé, tu minipanenku mam kdesi u rodičů. Za měsíc tam jedu, se schválně mrknu.. pamatuju, že jako malá jsem těm panenkám stříhala provázky, co jim drželi ruce a nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
18.4.12 14:10

a já si ještě vzpoměla na igráčky, ne takové jací se vyrábí dnes, ale takový ti staří poctiví s gumovými vlasy…moc jsem Ti zakladatelko nepomohla, nic z toho nemám, ale děkuju za tu hezkou nostalgii :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.4.12 14:17
@Gibbo píše:
jeeeee, normálně mám skoro slzy v očich… tu první sestavu - prvni obrázek mám taky… Pak mám komplet obývák - skřině, gauč, jidelni stůl s židlemi… ložnici mám myslim taky vybavenou celou… Měla jsem i malý kočárek, vaničku a tak…To na obrázku č.4 a pak i malé televizky… O vikendu jedu k babičce, mám to u ni vše pod posteli, vyhrála jsem si s tim strašně moc, ale mám jen kluky, ty to asi nezaujme, tak to prohlidnu a dám Ti vědět :-)

To by bylo fajn, předem díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.4.12 14:24

A já měla tu kuchyňku - to se člověk hned úplně vrátí zpátky, že?Taky jsem si vzpomněla, že super byly ty hračky na klíček (beruška a trpaslík na koloběžce). Mám všechny ty hračky už jen na fotkách. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
18.4.12 14:32

já jsem měla tu kuchyňku a kočárek a telku :-) Ale díky několikerému stěhování jsem to všechno postupně vyházela… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí