Vztah, partner - názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9387
17.8.25 17:55
@Parfem_z_hadovky píše: Více

Zakl by se měla jít podívat do jeho auta, tam určitě najde všechny ty “darky”, které ji chtěl dát ale nakonec usoudil, že si je nezaslouží :lol: akorát mam obavu o ty kytky, popř jidlo, v těch vedrech to nebude moc fresh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
17.8.25 18:23

Zdrhej dokud nemáte děti. Pak už se ho nezbavíš nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.8.25 18:47

Máš štěstí. Jsi mladá a nemáte děti. Ber to, jako zkušenost. A až budeš mít zase s někým vztah, už nikdy se o chlapa nestarej jako o dítě. To není dobrá cesta, chlapovi se zprotivis nebo si sobecky zvykne. A tobě se v tom snad přece taky nemůže žít dobře. Stav na první místo sebe, sebe opecovavej jako dítě, protože se sebou tady budeš až do smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
17.8.25 19:10

Normálně se nadechni, řekni si nahlas: a dost, končim, v klidu se sbal v jeho nepřítomnosti a pak mu jen napiš poslední zprávu: sbohem *** to už si doplň jak ho chceš nazvat, hlavně ne miláčku nebo podobně. Pak už se neohlížej, bude to třeba pro tebe těžký s nim nekomunikovat, ale odejdeš z toho vztahu jako první-vítěz a to je důležitý. Tak hodně sil a energie. A pamatuj, žádná druhá šance prostě neexistuje, v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.8.25 19:17
@Tayen píše: Více

To taky. A taky uteč, dokud na to máš sílu. Píšeš, že meleš z posledního, a je dobře, že ti tělo i duše dávají takhle jasné signály. Být v takovémhle vztahu je strašně vysilující a čím déle zůstaneš, tím míň budeš mít sil zařídit si život, jaký opravdu chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
17.8.25 21:30
@Anonym1203938 píše: Více

Největší chybu jste udělala tím přestěhováním za ním. Znáte to přísloví, že Láska hory přenáší? Tak i firma se dá přestěhovat, či zajistit spolehlivé fungování na 300 km. Poddala jste se mu, on nemusel hnout prstem a teď si vás připravuje na uklizení do garáže s tím, že kdykoliv bude potřeba, tak vás z ní vystrčí ven na déšť.

• Citovat
  • Upravit
3708
17.8.25 21:43
@Anonym1203938 píše: Více

Pane Bože, seber zbytky svého pošlapaného já a běž od něj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.8.25 22:19
@izabe píše: Více

Taky mně tohle nadzvedlo…co to jako je za semetriku?! Mladíček je rád, že se osamostatní, zbaví se buzerací od rodičů a nakvartíruje se k němu přítelkyně, co se o něho stará jak o mimino- 8o " ne pivo na snídani, odteď kakao" " Vem si tuhle kravatu, ne tu, dej, já ti to uvážu.." tohle by nevydržel nikdo.
Tohle je všeobecně tak „chorý“ vztah, že pro blaho celého lidstva by bylo lepší, kdyby tyto dva mládí lidé šli okamžitě od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2829
18.8.25 18:01

Dočetla jsem do půlky a dál to nemá cenu. Říkám si, proč s ním jsi a co tě vede k tomu, pečovat o chlapa jako o dítě, celý život podřizovat jemu a ještě se nechat urážet. Děláš mu akorát onuci. PROČ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.8.25 18:18

To, že máš partnera, neznamená, že se mu budeš podřizovat ve všem. Ty máš svou hodnotu a vztah je o tom, aby se snažili oba jeden pro druhého.

Nevím, proč ses o něj starala jako o vlastní dítě, ale nedělej to. On je dospělý stejně jako ty, takže jet napůl, já hodím vyprat prádlo, ty požehlíš, Já uvařím, ty zatím vyluxuj…
Tvůj partner tě má jako služku, doma full servis a myslí si, že sliby a prachy všechno zachrání :roll:
Je ti 22, nevím na co čekáš, sbal kufry, kopni toho narcistického ubožáka do zádele a dýchej svobodně, zaměř se na své sny a vize a správný partner se dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
19.8.25 20:08
@syslomil píše: Více

Protože chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2829
19.8.25 20:09