Vzteka batole 14mesicu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.22 20:40

Vzteka batole 14mesicu

Dobrý večer holky mohu se zeptat zda i vaše batolata dělají to že prostě v nervů a vzteku se boucha ji do čela hlavou do čela třeba do koberce dnes nám to syn udělal predchvilkou byla to rána nejspíš bylo to slyšet ale udělal to na koberci uklidnete me že mu nic nebude. Bojím se

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
8.2.22 20:46
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky mohu se zeptat zda i vaše batolata dělají to že prostě v nervů a vzteku se boucha ji do čela hlavou do čela třeba do koberce dnes nám to syn udělal predchvilkou byla to rána nejspíš bylo to slyšet ale udělal to na koberci uklidnete me že mu nic nebude. Bojím se

Klid..sám si nějak extra neublíží. Můj to nedělá, ale má tendenci praštit mě. Tak mu chytnu ruku a vysvětlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85299
8.2.22 20:56

Vidis, jednu dobu to delal a pak s tim prestal. Vetsinou jsem ho chytla, ze se to nedela. Bouchal i hlavou do dveri jednu dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 20:56

Kluk se mi ve vzteku mlátil o kovová futra a radiátor. Je mu 10 a je nadprůměrně inteligentní, takže následky to nenechalo.
Mladší se mlátil o podlahu ještě ve 4 letech. Máme všude dlažbu, takže měl modřiny na čele.
Snažila jsem se jim v tom bránit, ale nikdy si ani jeden neublížil. Staršího to přešlo po pár týdnech.

• Citovat
  • Upravit
19.4.22 20:57

Můj syn 14m to taky dělá, vždy mu vysvětlím že se to nedělá ze si 7dela au au. Pokud neposlechne ani na po 3 tak ho nechám vyvztekat :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí