Warfarin a silná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9179
25.7.14 13:42

Tak jsem dnes naklusala na krev, zjištěna nižší hodnota 1,36, zastupující Dr. dávkování neupravila, ale poslala mě na gyndu. Tam se na mě koukla, zdá se jí být vše ok, o myom, který mi hlídá, krvácení by lae způsobovat neměl. Dala mi injekci na stáhnutí cév, co se dává po porodu, je nehormonální a v užívání půl tablety mám pokračovat. Myslí si, že by to mohlo ustat, je to zřejmě i vliv vysazení HA před měsícem.
Kdyby něco, mám jít na pohotovost, pokud by se to na dovči zhoršilo.
Děkuji Vám za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.7.14 14:34

Tak aspoň budeš v klidu. Užij si dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9179
25.7.14 14:40

@Kac Děkuju :kytka:…všem krásné léto!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 22:34

Xalerto

Ahoj,
Nemate nektera zkusenost s lekem xalerto misto warfarinu? Brala jsem warfarin neco pres rok (plicni embolie) strasne mi kolisaly hodnoty, mela jsem strasne silne ms…
Ted ma pro zmenu trombozu, po mesici na clexanu temer zadna zmena :zed: prevedou me xalerto, ale o tom leku nic nevim. S hematologem teprve mluvit budu.
Mate nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
23.11.16 22:50

Xarelto patří ke skupině nových léků na ředění krve, berou se tablety, dávkování je porad stejně (ne jako u warfarinu, kde se to může měnit). Na testy srážlivosti se pravidelně nechodí. Ms bych čekala spíš silnou, jako ostatně u všech léků řešících krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 23:01

@zoy takze ty hladiny nekolisaji? Proste se najede na lek a hned je „hladinka?“

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
24.11.16 07:11

Přesně tak, dokonce se může začít dávat hned (místo Clexanu/Fraxiparinu).Jen si nepamatuji, jestli je to jednou nebo 2× denně, ale to ti na hematologii jistě poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí