WC kombi s integrovaným bidetem

29
23.8.14 12:32

WC kombi s integrovaným bidetem

Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s wc s integrovaným bidetem? Osvědčil se vám nebo má nějaké mínusy? Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2051
23.8.14 12:42

My máme obyč. WC a na miniumyvadýlko vedle napojenou bidetovou spršku a za mě dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
23.8.14 12:52

Taky neporadim primo s timto, ale taktez jsem si nechala dat vedle bidetovou sprsku (bez umyvadylka, to by se neveslo, proste baterie na zdi) a je to naprosto genialni vynalez. Tou sprskou splachnu do zachoda vsecko mozne a bezvadne ji nastavim kam chci, takze mimo puvodni ucel slouzi i dalsim vecem - integrovanou sprsku bych asi nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.8.14 14:06

Máme WC s bidetovou tryskou od firmy Creavit, bohužel se mi nedaří najít to naše, vyšlo před cca 3 lety okolo 4500 a jsme spokojení. Jen ta tryska je na povrchu taková flekatá a nedaří se mi to vyčistit (podle toho, co jsem teď při hledání vyčetla, asi asi plastová pochromovaná, lepší by byla nerezová). Ale co do funkce je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 14:54

Můžu se zeptat na technickou stránku věci?

Když máte na WC tu spršku, tak se omyjete a utřete do čeho? To si na WC každý nosí ručník, nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
2051
24.8.14 20:11

@martinape Vzhledem k tomu, že u nás ji používám jen já, tak do ručníku, zvlášť pro tyto účely vyřazeného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.8.14 21:47

Děkuji za tipy, nakonec jsem koupila obyč WC a nechám si udělat sprchu, tatík býval instalatér, takže stačí přivést teplou vodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
7.7.25 09:14

aquaclean alba - wc s integrovaným bidem

Dobrý den,

obnovuji diskuzi a chci se zeptat, zda někdo nemá tento typ WC od Geberitu a případně, jak je spokojen…
 https://www.koupelny-cz.cz/…bila/d183726

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
8.7.25 08:03
@UŽIVATELKA32 píše: Více
Řešili jsme teď aktuálně a bylo nam to firmou pres koupelny rozmluveno. Prý pokud do toho investijeme 80 tis a víc je to ok, ale tyhle,,levné,, varianty nedoporučují a navedli nas raději na bidetová sprchu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí