Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s wc s integrovaným bidetem? Osvědčil se vám nebo má nějaké mínusy? Děkuji za názory.
My máme obyč. WC a na miniumyvadýlko vedle napojenou bidetovou spršku a za mě dobrý.
Taky neporadim primo s timto, ale taktez jsem si nechala dat vedle bidetovou sprsku (bez umyvadylka, to by se neveslo, proste baterie na zdi) a je to naprosto genialni vynalez. Tou sprskou splachnu do zachoda vsecko mozne a bezvadne ji nastavim kam chci, takze mimo puvodni ucel slouzi i dalsim vecem - integrovanou sprsku bych asi nechtela.
Máme WC s bidetovou tryskou od firmy Creavit, bohužel se mi nedaří najít to naše, vyšlo před cca 3 lety okolo 4500 a jsme spokojení. Jen ta tryska je na povrchu taková flekatá a nedaří se mi to vyčistit (podle toho, co jsem teď při hledání vyčetla, asi asi plastová pochromovaná, lepší by byla nerezová). Ale co do funkce je to super.
Můžu se zeptat na technickou stránku věci?
Když máte na WC tu spršku, tak se omyjete a utřete do čeho? To si na WC každý nosí ručník, nebo jak?
@martinape Vzhledem k tomu, že u nás ji používám jen já, tak do ručníku, zvlášť pro tyto účely vyřazeného ![]()
Děkuji za tipy, nakonec jsem koupila obyč WC a nechám si udělat sprchu, tatík býval instalatér, takže stačí přivést teplou vodu ![]()
Dobrý den,
obnovuji diskuzi a chci se zeptat, zda někdo nemá tento typ WC od Geberitu a případně, jak je spokojen…
https://www.koupelny-cz.cz/…bila/d183726
@UŽIVATELKA32 píše: VíceŘešili jsme teď aktuálně a bylo nam to firmou pres koupelny rozmluveno. Prý pokud do toho investijeme 80 tis a víc je to ok, ale tyhle,,levné,, varianty nedoporučují a navedli nas raději na bidetová sprchu.